Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    24. Studeni 2019. 10:28

ayla

Ah teme SVEKRIVE 🙄🙄🙄 muka mi od pomisli, mommy nezz sto pametno rec ja sam se o svojoj ispucala romane pisala 😂😂
    Lala ja bi plesala dan noc da se moja oce napizditi i da mi vise ne dolazi al brate mili ona ne odustaje 😂😂😂😂
    Aurora a kako kada moja isto nekad nece da zaspe a nekad odma a pitanje kakve je volje kada

😂😂😂😂😂😂😂

• Noemi1
    24. Studeni 2019. 10:30

mommy_V

Hahahh strasne su..mi zivimo godinu i pol u DE i ona je tu sad kao dosla na 10 dana,vidit bebu i poloc zeni koja je tek nedavno rodila..da bi se na kraju ispostavilo da je ona dosla na godisnji..nista ne skuha,sude uvijek ostavi sporke u sudoperu,muz je trebao voditi u shopping da kupi sebi bundu,cizme,gace..(naravno da muz plati,a avion smo im takoder omogucili)..meni moja majka (Hvala Bogu da je isto tu) donese svaki dan neke juhice i skuha mi uvijek nesto zdravo i fino..da bi moja Sveki,nakon sto moja majka ode,navalila na tu spizu…jos uz sve to pocela mi nesto pametovati i nabacivati..ono malo po malo sve vise svaki dan,a tek je 3 dana tu..Naravno moj mm onda sve opere i sredi i pokupi za njom,a ja umjesto da odem spavat dok mala spava-cistim kucu i sredivam nered😡
    Mm iso u ducan da kupi vode i ja se sjetim da treba i toaletnog papira,i reko idem ga zovnit na mob odmah,a ona ce meni:,,nece ni tebi nista bit da odes kasnije 5 minutaa u duucan,mi cemo stat s malom..“🙄🙄🙄🙄

Jaoo boze, ovo je spodoba 🤣 ne mogu vjerovat da se tako ponasaju 😱 koja katastrofa

• Noemi1
    24. Studeni 2019. 10:31

mommy_V

Ma uzas..i ja sam u soku…a nismo imali jos prilike bas o tome razgovarat u detalje.a ne znam ni kkva ce njegova reakcija bit ako recem nesto..al vidim da on to sve kuzi i vidi jer se trudi sam sve,danas je cak rucak napravio i oprao je sude i kuhinju..vidim da mu je neugodno zbog cijele situacije..a ona gospoja sve ostavlja za sobom…
    meni ostalo malo juhe od jucer sto mi je majka donijela(juha na koju je gospoja navalila prije mene dok sam ja dojila jos),taman bilo za 2 tanjura.ja je pogrijala i stavila u pijat,a eto nje:,,uu mogla bi i ja malo juhice pojest sada..“i mrmlja nesto i onda upita mene ocu li ja jos jest juhe ili cu za sutra ostavit..ja kazem ocu,pojest cu jos,sutra vec nece valjat..ons nesto promrmljala iza toga i kao ono dobro je..al tako sam sllatkoo to „oću,jos cu jest“ izgovorila da imam osjecaj da me pocela mrzit od tada😅😅🤣

Hahahahha pa ja umireem na ovoo 😂😂😂😂😂

• Noemi1
    24. Studeni 2019. 10:32

mommy_V

Eh da,jos meni ona danas iza rucka da joj kavu skuvam🤣

😱😱😱 eo, i glazbenu zelju ces jos dobit 😂

• Noemi1
    24. Studeni 2019. 10:32

ayla

Samo neka mrzi ima kada, samo ju podjebi na fini nacin.. Ako je lina kuvat nek ode kupiti gotovu hranu sutra serviraj pastetu i salamu reci uh sto sam se zazelila ove suve hrane 😂😂😂

Hahahahahahha 😂😂😇

• Noemi1
    24. Studeni 2019. 10:34

mommy_V

Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
    Bas me zanima kako ce od ponedjeljka kad muz bude radio svaki dan do 5ipo..sto li ce bit na meniju 🤩🤔😅😂

🤔 glupi komentari s njene strane ce bit na meniju vjerojatno 😅

• Noemi1
    24. Studeni 2019. 10:35

Venus

Pitanje za mame dojenih beba, jel im ikad kakica zelenkasta i ko da ima malo sluzi u sebi?

Mojoj je od prekjucer (kad su bili najgori grcevi dosad i deset sati plakanja) kaka zelenkasta, i ima malo sluzi unutra i nekih sitnih bijelih komadica, i promijenila je miris, grize za nos 🤦🏻‍♀️😬 onako ko sirutka-kiselo, sirasto smrdi…

Ja jos sumnjam da imamo soor, jer ona mene desnima reze po rubovima areole dok doji i to boli, ne zeli bas skroz lipo zinit, i nakon podoja me svrbi sve o koza se na rubovima susi i zacrvenilo se. U nje nema nikakvih naslaga u ustima osim sto je jezik bijel (sto moze bit od mlijeka), al cesto onako cokce/klikce dok doji…

Idemo u pon pedijatru pa cu pitat, al neznam kako oni to sa sigurnoscu dijagnosticiraju, a ne zelim nam uvodit rojazol na svoju ruku

Probaj omotat svoj prst sa sterilnom gazom i s time predjes po usnoj supljini. Ako ima naslaga na jeziku (bijelih) onda je soor 😯

• Noemi1
    24. Studeni 2019. 10:37

luce35

Jutro,
    I moja cura jutros imala stolicu zutu s malo zelene i slinavo malo. Mozda sam pojela nesto jer kod nje to jutros sigurno nije signal gladne stolice, super jela, pelene pune, ona zadovoljna, odmah sam pregledala fontanelu i bila je uredna.
    Nocas smo se svi lijepo naspavali, oko 11 pojela i spavala do 2:30, opet pojela i nastavila do 5:45, nahranila ju i evo do sada spavala ona a i mi s njom 😀

To bude od oksidiranja zraka u crijevima, ako ne kaka malo duze 🤔 kod ada bude i zbog zeljeza 

• Noemi1
    24. Studeni 2019. 10:39

Leona29

Eeeeej cureeeee 🥰🥰
    Nasla ja vas 😁😁
    Nije me bilo ooohohooo… Nisam stizala, mucili se sa nespavanjem preko dana, uz to jos dvoje djece, da bi na kraju otkrili da mala ima tihi refluks, promijenili mlijeko i preporodili se… Ne dojim vise, ona bila lijena za sisati i mlijeka bilo sve manje i manje… Uglavnom bas nam je bila borba punih mjesec i pol… Sad je ok… Cijepili smo se neki dan, sve proslo ok… Noc odspava uz jedno hranjenje i nastavi, to mi je najbitnije, a dan cu izgurat..
    Sta se svekrva tice… Ah 🙄 i moja je bila kod nas i prstom mrdnula nije, ja se satrala na metli i krpi, sudju i ruckovima a friska od poroda bila, tako da vise mi je odmogla nego pomogla… Mogla bi ja svasta sad tu napisati ali…. Svadjala sam se sa mm zbog toga, i jos se znamo pokacit… Mislim da bolje ni ne spominjati, samo mi tlak skoci 😠😂 al zato blazena moja mama 🙏😊

🙋 dobrodosla opet 😁 samo se ti nama pozali, mi smo tu da se nasmijemo tvojoj nevolji 😜

mommy_V
    24. Studeni 2019. 10:50

Noemi1

mommy_V

Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
    Bas me zanima kako ce od ponedjeljka kad muz bude radio svaki dan do 5ipo..sto li ce bit na meniju 🤩🤔😅😂

🤔 glupi komentari s njene strane ce bit na meniju vjerojatno 😅

Toga ovih dana ne fali🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.