Ćao cure..ja se jednostavno mooram ispuvat negdi i eto odabrala da moj taj „ispusni ventil“ bude ovaj forum jer znam da ce te me vjerojatno razumijeti....Dosla mi je SVEKRVA!Mislim da ta recenica vec sama po sebi govori vise nego samo znacenje iste.Dosla je prije 3 dana i stoji do nedjelje..Ja ne znam kako da to izdrzim,bez zezanja...A uvijek sam se pitala da kako to da velika veelika vecina,ako ne i sve,imaju tih nekih „problemcica“ sa svekrvom..Sad mi je sve jasno.........
Aurora mislim da beba osjeca tvoju nervozu, trazi dojiti tako cesto zbog tih gosti i sve te zbrke, jer bebe najvise od svega vole rutinu..
Pola sam zab sta sam htjela reci...
Jeja to ce ti tako sa cicama biti dok se be regulise ponuda i potraznja 😊.. Evo kod mene je danas puno bolja situacija, malo su se cicke smanjile i ne tece u potocima mlijeko 🙈..
Mommy za svekrvu te razumijem u potpunosti.. Moji su prije koji dan napravili scenu sto sam ja pomjerila pare, koje je svekar darovao maloj, zato sto je stavio tik uz bebinu glavu, a ja je u tom trenutku presvlacila, ona nervozna, place i jos on sa tim parama 🙄🙄🙄.. Pomjerila pare cisto da nisu blizu bebe, da bi on poslije suprugu rekao kako se on ljuti sto sam ja to uradila... Par dana se nisu javljali i evo danas sa suprugom imali raspravu koja nije dobro zavrsila, povukla se mnoga teska pitanja i na kraju svega suprug kaze nece ti vise niko od njih doci na vrata... Citav dan sam plakala i bila katastrofa, on me uspio smiriti da ne kontam o njima i njihovim postupcima, nego da mislim na nas i na djecicu... Da ne pisem dalje...
Mi nismo gledali tv otkad sam rodila, tj.mm je jedan dan krenuo gledati neki film pa zaspao. I dok je peglao prvi mjesec je gledao cmc. Meni tv uopce ne fali, nekad davno sam htjela izbaciti tv iz sobe pa mi mama nije dala, a sad mi bas super😁. Ne volim kad postanem ovisna o serijama, u trudnoci sam bila pa sam se stalno s muzem raspravljala. Koliko cesto kupate klince? Mi svaki drugi dan a moja mama stalno govori da ga treba svaki dan, vec sam se zakacila s njom, ko da mali kopa svaki dan🙄
😂😂😂😂 To i ja kazem 😂😂😂 nekad svaki drugi nekad 3 pitanje kako muz radi jer ja sama ne mogu bas ju vcrs kupali sve je zaspricala okolo naokolo da nije bilo njega nebi ju ni okupala kako spada i jos ju stavim na rucnik i dok sam ju prebrisala i namazala uljem ona se popiskila reko makar si mogla pelenu sacekati, dok ju ja oblacim muz pravi bocicu a to sve sama nezz kad bi stigla ona je totalno nemirna.. Inace bebice lipse spavaju zato bi ih trebalo kupati svaki dan i da si stvori rutinu kupanje i spavanje i da dok sam ju hranila ona odluci kakati pa i to rijesili sad mirno spava nadam se bar do jutra
Ah teme SVEKRIVE 🙄🙄🙄 muka mi od pomisli, mommy nezz sto pametno rec ja sam se o svojoj ispucala romane pisala 😂😂
Lala ja bi plesala dan noc da se moja oce napizditi i da mi vise ne dolazi al brate mili ona ne odustaje 😂😂😂😂
Aurora a kako kada moja isto nekad nece da zaspe a nekad odma a pitanje kakve je volje kada
Hahahh strasne su..mi zivimo godinu i pol u DE i ona je tu sad kao dosla na 10 dana,vidit bebu i poloc zeni koja je tek nedavno rodila..da bi se na kraju ispostavilo da je ona dosla na godisnji..nista ne skuha,sude uvijek ostavi sporke u sudoperu,muz je trebao voditi u shopping da kupi sebi bundu,cizme,gace..(naravno da muz plati,a avion smo im takoder omogucili)..meni moja majka (Hvala Bogu da je isto tu) donese svaki dan neke juhice i skuha mi uvijek nesto zdravo i fino..da bi moja Sveki,nakon sto moja majka ode,navalila na tu spizu...jos uz sve to pocela mi nesto pametovati i nabacivati..ono malo po malo sve vise svaki dan,a tek je 3 dana tu..Naravno moj mm onda sve opere i sredi i pokupi za njom,a ja umjesto da odem spavat dok mala spava-cistim kucu i sredivam nered😡
Mm iso u ducan da kupi vode i ja se sjetim da treba i toaletnog papira,i reko idem ga zovnit na mob odmah,a ona ce meni:,,nece ni tebi nista bit da odes kasnije 5 minutaa u duucan,mi cemo stat s malom..“🙄🙄🙄🙄
Hahahh strasne su..mi zivimo godinu i pol u DE i ona je tu sad kao dosla na 10 dana,vidit bebu i poloc zeni koja je tek nedavno rodila..da bi se na kraju ispostavilo da je ona dosla na godisnji..nista ne skuha,sude uvijek ostavi sporke u sudoperu,muz je trebao voditi u shopping da kupi sebi bundu,cizme,gace..(naravno da muz plati,a avion smo im takoder omogucili)..meni moja majka (Hvala Bogu da je isto tu) donese svaki dan neke juhice i skuha mi uvijek nesto zdravo i fino..da bi moja Sveki,nakon sto moja majka ode,navalila na tu spizu…jos uz sve to pocela mi nesto pametovati i nabacivati..ono malo po malo sve vise svaki dan,a tek je 3 dana tu..Naravno moj mm onda sve opere i sredi i pokupi za njom,a ja umjesto da odem spavat dok mala spava-cistim kucu i sredivam nered😡
Mm iso u ducan da kupi vode i ja se sjetim da treba i toaletnog papira,i reko idem ga zovnit na mob odmah,a ona ce meni:,,nece ni tebi nista bit da odes kasnije 5 minutaa u duucan,mi cemo stat s malom..“🙄🙄🙄🙄
Wtf ja sam u šoku, majke mi moje takva ti ne treba stiraj to u 3pm, gospoda dosla na godisnji pa je*em te robijo imali li ovo iđe 🙄🙄🙄 sto muz kaze na tu situaciju sto gospa nece nista da radi, mislim ne treba raditi al daj bar skloni za sobom,moja barem skuha a ja joj lipo i tanjur ostavim al u sudoperu maknem ga sa stola nekad joj saperem sude al nekad necu, da mi prigovori imam odgovor 😂😂 al ta tvoja je ekspert budi sretna sto nije s tobom bi se iz drzave selila zbog nje ako vec i nisi zbog nje 😂😂😂
Ma uzas..i ja sam u soku...a nismo imali jos prilike bas o tome razgovarat u detalje.a ne znam ni kkva ce njegova reakcija bit ako recem nesto..al vidim da on to sve kuzi i vidi jer se trudi sam sve,danas je cak rucak napravio i oprao je sude i kuhinju..vidim da mu je neugodno zbog cijele situacije..a ona gospoja sve ostavlja za sobom...
meni ostalo malo juhe od jucer sto mi je majka donijela(juha na koju je gospoja navalila prije mene dok sam ja dojila jos),taman bilo za 2 tanjura.ja je pogrijala i stavila u pijat,a eto nje:,,uu mogla bi i ja malo juhice pojest sada..“i mrmlja nesto i onda upita mene ocu li ja jos jest juhe ili cu za sutra ostavit..ja kazem ocu,pojest cu jos,sutra vec nece valjat..ons nesto promrmljala iza toga i kao ono dobro je..al tako sam sllatkoo to „oću,jos cu jest“ izgovorila da imam osjecaj da me pocela mrzit od tada😅😅🤣
Samo neka mrzi ima kada, samo ju podjebi na fini nacin.. Ako je lina kuvat nek ode kupiti gotovu hranu sutra serviraj pastetu i salamu reci uh sto sam se zazelila ove suve hrane 😂😂😂
Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
Bas me zanima kako ce od ponedjeljka kad muz bude radio svaki dan do 5ipo..sto li ce bit na meniju 🤩🤔😅😂
Sortiraj odgovore
Najstariji