Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mommy_V
    24. Studeni 2019. 00:56

Ona bas uziva ovdje🤣👌🏼

24. Studeni 2019. 01:11

Ja bi rade krepivala od gladi a ne joj kuhala kad je takva 🙄🙄 nemoj zabb javiti sto li se desilo bas me zanima ima li tom bezobrazluku kraja

Venus
    24. Studeni 2019. 01:19

Pitanje za mame dojenih beba, jel im ikad kakica zelenkasta i ko da ima malo sluzi u sebi? 

Mojoj je od prekjucer (kad su bili najgori grcevi dosad i deset sati plakanja) kaka zelenkasta, i ima malo sluzi unutra i nekih sitnih bijelih komadica, i promijenila je miris, grize za nos 🤦🏻‍♀️😬 onako ko sirutka-kiselo, sirasto smrdi...

Ja jos sumnjam da imamo soor, jer ona mene desnima reze po rubovima areole dok doji i to boli, ne zeli bas skroz lipo zinit, i nakon podoja me svrbi sve o koza se na rubovima susi i zacrvenilo se. U nje nema nikakvih naslaga u ustima osim sto je jezik bijel (sto moze bit od mlijeka), al cesto onako cokce/klikce dok doji...

Idemo u pon pedijatru pa cu pitat, al neznam kako oni to sa sigurnoscu dijagnosticiraju, a ne zelim nam uvodit rojazol na svoju ruku

mommy_V
    24. Studeni 2019. 02:04

Hahhah nema sanse da ja kuham..hocu😂

24. Studeni 2019. 02:07

mommy_V

Hahhah nema sanse da ja kuham..hocu😂

Naravno 😁😁😁

24. Studeni 2019. 02:09

Majne princes se probudila jela i naravno noge u zraku, ja nezz sto ona ocekuje u 2 ujutro da ja radim s njom 😂😂😂 vcrs je prvi put u vreci za spavanje, u panici je nevdi noge 😁😁

luce35
    24. Studeni 2019. 09:10

Jutro, 
    I moja cura jutros imala stolicu zutu s malo zelene i slinavo malo. Mozda sam pojela nesto jer kod nje to jutros sigurno nije signal gladne stolice, super jela, pelene pune, ona zadovoljna, odmah sam pregledala fontanelu i bila je uredna.
    Nocas smo se svi lijepo naspavali, oko 11 pojela i spavala do 2:30, opet pojela i nastavila do 5:45, nahranila ju i evo do sada spavala ona a i mi s njom 😀

• Jeja4
    24. Studeni 2019. 09:35

Aurora87

Jejo, super za kile🙂. Bas sam sad citala za taj nalet mlijeka, kad je proizvodnja velika, da treba izdojiti samo do olaksanja i da ce se to unormalit.
    Ajde stavu onu traku da vidimo kolika je bebica🙂.
    E, da, stalno sad razmisljam o dudi…isli danas u setnju i mali je dobrih 15-20min plakao a da nemam pojma zasto i onda je zaspao. Mislim da sam mu dudu dala da bi prestao, a sisu mu na ulici nisam htjela po toj zimi, nadala se da ce prestat…i sad mi se nesto nasisava a ja kontam sta ce sutra biti🙄. Provest cemo krstenje u sakristiji🤣. Mame koje dojite, dajete li dudu? Mene malo strah da mi ne zezne dojenje, toliko sam zeljela dojiti i bila uplasena da necu moci podnijet da me razvlaci i sad ne zelim riskirati a ne znam da je nekom to zeznulo dojenje, samo citam o tome…iako, ne bi me cudilo da je tipa mojoj sestri i sogorici bas to bilo presudno jer su bile skroz neupucene o dojenju. Sogorica kaze da joj mlijeko bilo slabo😏.

Moram izdojiti jer me boli. Sinoc je imala nesto kao grceve, mm isao citati jer znam da je jos rano za njih, pa kaze da zna od prevelikog naleta mlijeka biti, beba se naguta zraka, boli je trbuscic i bori se s cicom, sve je to kod nje bilo sinoc. 
    Kak se stavlja lentica, vec sam zaboravila?

• Jeja4
    24. Studeni 2019. 09:46

Moja sinoc nije do ponoci zaspala jer su je mucili ti grcici od prevelikog naleta mlijeka. Kad sam se izdojila a njoj se to smirilo, dala joj cicu, zaspala i budila se svakih cca 3h, pa je noc bila podnosljiva. Starija je s mm spavala u boravku a ja s bebom u spavacoj. Rekla sam mm da kindac prodamo, kupimo starijoj krevet, spojimo s bracnim, da rijesimo spavace probleme. Beba i onako nece u kindac, cim je premjestim, otvara oci ii gotovo. Zavrsit ce kao i starija, samnom.u krevetu.
    Sad jos svi blazeno spavaju a ja pijem kavu u miru.

Leona29
    24. Studeni 2019. 10:10

Eeeeej cureeeee 🥰🥰
    Nasla ja vas 😁😁
    Nije me bilo ooohohooo... Nisam stizala, mucili se sa nespavanjem preko dana, uz to jos dvoje djece, da bi na kraju otkrili da mala ima tihi refluks, promijenili mlijeko i preporodili se... Ne dojim vise, ona bila lijena za sisati i mlijeka bilo sve manje i manje... Uglavnom bas nam je bila borba punih mjesec i pol... Sad je ok... Cijepili smo se neki dan, sve proslo ok... Noc odspava uz jedno hranjenje i nastavi, to mi je najbitnije, a dan cu izgurat.. 
    Sta se svekrva tice... Ah 🙄 i moja je bila kod nas i prstom mrdnula nije, ja se satrala na metli i krpi, sudju i ruckovima a friska od poroda bila, tako da vise mi je odmogla nego pomogla... Mogla bi ja svasta sad tu napisati ali.... Svadjala sam se sa mm zbog toga, i jos se znamo pokacit... Mislim da bolje ni ne spominjati, samo mi tlak skoci 😠😂 al zato blazena moja mama 🙏😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.