Cure, burno je ovih dana s ovim skokom u razvoju. Preko dana je bilo svakako, ali je barem noć bila ok. Danas je veći dio dana ok. Sutra nas čeka još i kontrola kukova.
Netko je pitao za kontrolu kod ginekologa. Ja sam bila za 6 tjedana. Ginekologica je bila super, nije puno čačkala niti radila papu. Kaže da dođem nakon par ciklusa. Do sada ništa a prošlo skoro 2 ipo mjeseca.
Koliko je vama potrajalo do menge?
E, Mommy, čitam o tvojoj svekrvi. Džizus, ne znam bi li se čovjek smijao ili plakao. Serviraj joj paštetu pa nek se misli.
Mommy bome ti je veselo 😅😂😅😂😅
No comment, sta si ljudi sve dopustaju 🤬🤦🏻♀️
Nego mamice, kad ste isle, idete/planirate na prvi gin pregled nakon poroda? I vi koje ste radjale carski kad cete? Meni napisali na otpusnom za 4-6tjedana, danas punih 5. A ja planiram pricekat min jos tjedan dana, uzasavam se toga i pomisli da mi se itko (osim muza 😅) priblizi X zoni nakon onih iskustava iz radjaonice… a jos sam cula da se i papa test radi kod vecine pa se toga tako bojim 😭😭😭
Ja sam planirala s 4 tj jer nisam zadnjih tjedan dana nista krvarila i danas krene bas crveno s malim ugruscima pa cu ipak cekati min.6 tj. Mene jos boli rez i misici iznad reza tako da cu otici samo da na blic napravi uzv reza a pregled naknadno. Oporavak iza prvog carskog je bio pjesma naspram ovog 🙄
Luce da ti pravo kazen trta me i tog uzva, stomak jos ostljetljiv, a oni dosta upiru onom sondom...P.S.ja dok kisem, nakon setnje, i na jugo i dalje osjetim bol/zatezanje/zarenje na rezu pa me trta jos toga...
A moja dokt je volila i u trudnoci puno cackat dole, pa me strah i sad oce li sta
Tako je i meni identicno bilo, skroz blago neko narancasto brljavljenje, i onda nakon 20ak dana (3ipo tjedna ko u tebe) pocelo najednom crveno ic, to je trajalo par dana, pa onda opet zuto/narancasto, pa opet crveno, sad opet mrvicu zuckasto...
Neznam ni ja dokad ce ovo ovako
Ona mome muzu nesto pametuje da moram ic radit negdi????wtf ,rodila sam prije 2 tjedna..ja ovo ne mogu vise😅
Ahahahahahahahaahahha ooooo Boze baci ciglu i budi precizan, pa koji njoj k esu njoj sve daske u glavi na broju.. Koliko vi tu imate pravo biti na porodiljnom?
Nisu ocito…🤯🤯🤯
Godinu dana mozemo.
Pa supp uzivaj u bebici a ona ionako ode ća za tj dana kad bude odlazila maši sa obadvi ruke 😂
Venus u pravilu to zuto oznacava kraj krvarenja al evo kod nas dvije ocito nije slucaj.
Meni je prvi rez bio mali, samo 4 punta i to je vrhunski obavljeno da nisam prakticki ni osjetila oporavak. Za tjedan dana kao da nista nije bilo. A sad je rez duplo duzi i ocito ce i oporavak bit zeznutiji
Meni je 8 punata, ocaj zivi, i tek mi je sinoc otpala krastica u sredini di je curilo, susila se puna dva tjedna... i evo sad prvi put idem cila se okupat (i tijelo i kosa skupa) pod tus i nadam se da se nece sta sjebat opet, dosad sam sve odvojeno morala...
I jos mi je ostala tanka koza i ta rupa ispod kraste od mozda pola cm dubine 🤷🏻♀️🧐
Jel ti ides nekom ginu u rodiliste na kontrolu ili? Moja je dokt napustila rodiliste mislim i otic cu privatno kod nje
Jel ti ides nekom ginu u rodiliste na kontrolu ili? Moja je dokt napustila rodiliste mislim i otic cu privatno kod nje
Idem k mojoj gin koja radi u sustavu doma zdravlja. Nisam ni trudnocu vodila na firule osim sta sam isla stalno na profile pa me pregledavao tko bi stigao
Cure, burno je ovih dana s ovim skokom u razvoju. Preko dana je bilo svakako, ali je barem noć bila ok. Danas je veći dio dana ok. Sutra nas čeka još i kontrola kukova.
Netko je pitao za kontrolu kod ginekologa. Ja sam bila za 6 tjedana. Ginekologica je bila super, nije puno čačkala niti radila papu. Kaže da dođem nakon par ciklusa. Do sada ništa a prošlo skoro 2 ipo mjeseca.
Koliko je vama potrajalo do menge?
E, Mommy, čitam o tvojoj svekrvi. Džizus, ne znam bi li se čovjek smijao ili plakao.Serviraj joj paštetu pa nek se misli.
Paa ovako ponekad mi dode da placem al nedam se bas🤣💪🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji