JaHahah dobra ideja🤣🤣🤣
Bas me zanima kako ce od ponedjeljka kad muz bude radio svaki dan do 5ipo..sto li ce bit na meniju 🤩🤔😅😂
🤔 glupi komentari s njene strane ce bit na meniju vjerojatno 😅
Toga ovih dana ne fali🤣🤣🤣
Ma reci ti njoj nek jede 💩 za rucak 😅
Hahaha👌🏼👌🏼
Ljudi,evo ogulila je kumpire jer joj je mm rekao👏🏼👏🏼👏🏼 Cak je i robu sa susila smotala al sam ja to morala sve ponovo premotati jer je sve zguzvano🙄
Mogla je i ispeglati neb kruna pala s glave
Ja sam slomljena tek je u 5 zaspala 🙄🙄 u 4 je zera prikunjala i ja zaspem ona me budi pa reko ocemol zaspat vise i onda u 6:20 se opet budla al samo sam joj dudicu dala i zaspala do 11 i u 12 do 13 i sad je zaspala nadam se makar da ce sat dva da popijem kafu i dodem malo na sebe ubi me ovo ne spavanje, preko dana kad ona spava ja ne mogu uopce zaspat 🙄 kako je krenulo i vcrs cemo voditi borbu dok ju jednom ne slomi i odspava 12h
Znaci od 7 ujutro mi je na sisi skoro bez prekida, nije ni spavala, kak je spustim dernja se… Sad sam opustila i napravila joj bocicu, posisala je sve bez pauze, kontam i da je bilo 120 da bi sve pojela… Forsiram to dojenje a dijete mi gladno ☹️
Ni se stigne ti se proizvest mlijeko ako stalno sisa beba. 😬 a mozda je skok pa si navlaci vise mlijeka 🤷
A neznam vise, svaki drugi dan joj je skok izgleda... Po pelenama se ne bi reklo da je gladna, al kad je drzim za podrignut ide mi sisat obraz i kad je dolje sisa svoje ruke, obje ih gura... Ako nastavi ovako, davat cu jos siku koliko ima i dodavat bocicu bar dva puta dnevno
Evo i poslije cijele bocice sam je jos stavila na siku i tek je sad zaspala
Evo nakon 3 dana, jutros kaka opet zuto/orange… al i dalje se “kiseli” 😅
Nasa se nocas budila u 5, 9, pa 12 i ja tako se ne dizem prije 12 iz kreveta. Pa ja kolko god spavam opet mi to budjenje bude kao da me vlak udario 😅
Kuha se leca za rucak, valjda joj nece smetat, bas se zalelili muz i ja finog variva uz ovo vrijeme.
Jel vas zahebaju bebane dok ih mijenjate pa se bas tad uneredjuju? Moja redovito piski kad se skine pelena, i tako je sinoc popiskila podlogu i izbljuvala se. Ja stavim cistu pelenu i preko povoj, taman zatvorim i cura se ukaki.. nista, skidan ja opet, navlacin opet novu pelenu, zatvorim sve, opet se ukaka… sve ma zeza 😂😂😂
I jos sam joj lijepo na radijatoru grijala sve jedno po jedno, povoje, pidjamu pa vrecu, da joj sve fino toplo dok je oblacim
Cim joj promjenim pelenu, ukaki se 😁.
Kad je idem navecer obrisati gazicom, popiski se ili pokaka na rucnik, bas kao da namjerno zezaju
Otac mi donio juhu,evo ti nje meni:,,de daj mi juhe.“ samo ja sam tsda prala sude pa sam se pravila da ne cujem😅🤣
Otac mi donio juhu,evo ti nje meni:,,de daj mi juhe.“ samo ja sam tsda prala sude pa sam se pravila da ne cujem😅🤣
Tvoju svekrvu bolje izgubit nego nac 🙄🙄
🤯🤯🤯🤯
Evo i poslije cijele bocice sam je jos stavila na siku i tek je sad zaspala
A onda je valjda bila gladna 🤔 a sika je poslje dosla kao utjeha 😀 ma samo ponudi bocicu ako mislis da je gladna. Pa neces drzat dijete gladno 🤷
Evo nakon 3 dana, jutros kaka opet zuto/orange… al i dalje se “kiseli” 😅
Nasa se nocas budila u 5, 9, pa 12 i ja tako se ne dizem prije 12 iz kreveta. Pa ja kolko god spavam opet mi to budjenje bude kao da me vlak udario 😅
Kuha se leca za rucak, valjda joj nece smetat, bas se zalelili muz i ja finog variva uz ovo vrijeme.
Jel vas zahebaju bebane dok ih mijenjate pa se bas tad uneredjuju? Moja redovito piski kad se skine pelena, i tako je sinoc popiskila podlogu i izbljuvala se. Ja stavim cistu pelenu i preko povoj, taman zatvorim i cura se ukaki.. nista, skidan ja opet, navlacin opet novu pelenu, zatvorim sve, opet se ukaka… sve ma zeza 😂😂😂
I jos sam joj lijepo na radijatoru grijala sve jedno po jedno, povoje, pidjamu pa vrecu, da joj sve fino toplo dok je oblacim
Cim joj promjenim pelenu, ukaki se 😁.
Kad je idem navecer obrisati gazicom, popiski se ili pokaka na rucnik, bas kao da namjerno zezaju
Hahaha i moj isto 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji