Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Studeni 2019. 11:29

Noemi1

Aurora87

Noemi1

Venus

Koju ono app koristis i preporucas? Ja imam Ovia baby i Little dot

Ja koristim baby tracker (ikona zelena je s bijelim kolicima). Bila sam skunula i tu little dot kad je aurora rekla, al mi se bas ne svidja 🤷

Baby tracker je bas dobra, nju sad koristim, puno prakticnija od one druge😉

Je je, i meni je zakon 😁 jednostavna i prakticna 😊

Ja sam nju koristila i za spavanje al mi dopizdilo pisat kad se budi kad zaspe sad samo koliko jede i kad minjam pelenu nije mi ni bitno koliko je vremenski proslo nego samo da racuna 

Venus
    23. Studeni 2019. 11:54

Nasa nocas spavala od 2 do 8 u komadu 😂 onda papala i nastavila do sad, sad papa u snu. A meni jedna cica vec ko kamen postala. Danas se napokon sunce ukazalo i ici cemo vani 😍😍😍

Ja sam stavila kupis mozda dva puta, vise ko hladni oblog, al nije bas pomoglo. Ja sam deset dana imala bolne kvrge, fibru, visok crp pa klavocin.
    Treba izdojiti bar visak mlijeka da ne nastanu kvrge.
    Ja koristim onu lansinoh silikonsku bocicu/izdajalicu na vakum za rucno izdajanje

• Jeja4
    23. Studeni 2019. 12:55

sunshine1

Jeja4

Kod nas vec od sinoc veselje, bebu smo malo prebrisali gazicom, derala se ko jarac jer to ne voli, starija odmah postala ljubomorna.
    Po noci x budjenja za cicanje, meni mlijeko doslovce tece, ne znam kaj da radim da se smanji nalet, ona ne moze toliko pocicati. Majica cijela mokra, cice bole. Sestra u bolnici rekla ne izdajati se jer ce biti jos vise.
    Starija danas nemoguca, stalno oko bebe ide, dira je, skakuce okolo, pa je probudi, za popi…..
    Ja htjela jos malo odspavati, mozes misliti. Potjerat cu i nju i mm sad van, da se odmorim, a vesa za prati hrpu, poludjet cu

Ista stvar i kod mene sa starijim djetetom i kolko se sjecam tu su negdje po godinama, mome je skoro 5. To je luda kuca sta joj radi, stipa, dere se oko nje, na uho joj se dere, onda kad ona zaspe on se namjerno dere govorimo mu stalno da pazi glavicu kad je dira on ne jebe dva posto znaci stiska je, uzasno je grub. Ne u namjeri da je ozljedi nego jednostavno nece da pazi. Prvih par dana sam pucala po šavovima od toga, nije ni sad vele bolje Al evo privikavamo se.
    Sto se tice velike kolicina mlijeka, rucno izdoji u pelenu prvih par mlazova da otpustis taj nalet koji ona ne moze savladati, od toga se nece povecat kolicina

Moja ce sad 4g za par dana, nije gruba s njom alibbi je stalno dirala, pipala, budila je, isto se dere, skace, cuda izvodi pa pocne plakati kad kazem da ne mogu s njom jos van.....meni jutros nalet tuge i placa, samo da me se ostavi na miru....valjda umor i onaj baby blues, to sam i sa starijom imala

luce35
    23. Studeni 2019. 13:16

Sto se kupusa tice (a bolja je raštika ako ju mozete nabaviti), stavi se list na sisu i navuce sto uzi grudnjak da to dobro dobro stisne i drzi 2 sata. Tako su sestre cimerici u rodilistu stavile i ta sisa je proradila a prethodno je bila uzarena velicine lopte 😮. Nakon izdajanja, novi list kupusa i opet 2 sata. 
    Ja sam s prvim djetetom imala mastitis i muke nevidjene al ovo za kupus mi nazalost nitko nije objasnio. Stavljala sam onako kupus bez da stegnem i nisam znala da treba drzat 2 sata

beba2025❤
    23. Studeni 2019. 15:24

ayla

beba2019

Pozdrav cure..jel imala koja od vas problema sa upalom uha u trudnoći? Kako ste lijecile?

Mene je bolilo uho sad nezz el bila upala al sam koristila kapi maxitrol ako se tako zovu mislim da su one za oci i uho

Hvala😊

beba2025❤
    23. Studeni 2019. 15:27

Noemi1

beba2019

Pozdrav cure..jel imala koja od vas problema sa upalom uha u trudnoći? Kako ste lijecile?

Al probaj prvo nakapat nos. Uho zna bolit ukoliko je nos zacepljen 😬

Ma,je,sve je to povezano..kaze dr.da je upala i gljivice..da mi je pao imunitet..kaze normalno stanje za trudnice 😊hvala🤗

beba2025❤
    23. Studeni 2019. 15:31

Cure,da li koja doji bebu sa onim sesiricima?

23. Studeni 2019. 15:53

beba2019

ayla

beba2019

Mene je bolilo uho sad nezz el bila upala al sam koristila kapi maxitrol ako se tako zovu mislim da su one za oci i uho

Hvala😊

😊😊😊😊

• Noemi1
    23. Studeni 2019. 15:55

ayla

Noemi1

ayla

Mi jos ne spavamo 🤯🤯 ona se raspistoljila to pjeva to prica, to se baca da se cak pitam jeli normalno da se odize na desnu stanu znaci trup s desne odize jeli to pokusaj da se okrene ili sta 🙄🙄🙄 ajd nek me netko utjesi da je to normalno 😐😐

Nije ni moj sinoc htio zaspat 😯 isto bio budan do 3 i nest, raspricao se, mase rukama, smije se 😅 je je, sve je to normalno, ubrzo ce ti se okrenut, pa pripazu da ti ne lezi na kutnoj bez nadzora, da ne bi pala slucajno ili ju zagradi sa svih strana s jastucima ili necim 😁

Da da pod nadzorom je na kutnoj vecinom je navece da malo tv pogledam žnv i onda se vraća u sobu il ako je muz kuce pa mu je donesem da gledaju skupa tv.. Dal ti svome dopustas da gleda tv, znam da je puno ljudi protiv toga al u danasnje vrijeme je tako da ce vjecito biti pred tv i na mob ajd jedino komp nemamo njega sam spakovala i na tavan odnila kutija prigorila grom zvikno i riknulo reko neka je 😂😂😂 ima laptop al mene to uopce ne zanima danas sutra kad joj bude trebalo za sk uzet cu joj ga do tada nista

Pa moj je uglavnom sad na kutnoj, a tv je nasuprot kutne, tak da ga ne vidi. Ako je npr na rukama i nosamo ga, a on poglega u tv, onda zastanem, pustim ga da vidi sta ga zanima, dok ne okrene glavu. Tak da niti mu branim, niti mu ne branim 🤷 

• Noemi1
    23. Studeni 2019. 15:56

ayla

Noemi1

Aurora87

Noemi1

Venus

Koju ono app koristis i preporucas? Ja imam Ovia baby i Little dot

Ja koristim baby tracker (ikona zelena je s bijelim kolicima). Bila sam skunula i tu little dot kad je aurora rekla, al mi se bas ne svidja 🤷

Baby tracker je bas dobra, nju sad koristim, puno prakticnija od one druge😉

Je je, i meni je zakon 😁 jednostavna i prakticna 😊

Ja sam nju koristila i za spavanje al mi dopizdilo pisat kad se budi kad zaspe sad samo koliko jede i kad minjam pelenu nije mi ni bitno koliko je vremenski proslo nego samo da racuna

Da, ja nisa pisala spavanje. Ali pisem hranjenje i pelene i d3 i koliko je tezak,dugacak i kupanje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.