Noemi1
Jest iako je porod tekao malo drugacije nego sam ja to zamislila hehe al sa prvom bebom kazu sve mozes ocekivat
Haha da, ocekuj neocekivano 😂 ma bitno da je sve dobro zavrsilo 😊
Tako je ☺️ Kod mene je bilo sve ono sto sam željka izbjeci desilo se nekako ali na kraju se ipak isplatilo 🥰 kako vase bebe navece spavaju? Koliko cesto ustajete? Ja dojim i ustajem bas cesto sad ovaj zadnji period recimo 4 puta ali zato mali spava skroz nemirno budi se ima nemiran san i moja beba tesko ucvrsti taj san pa da soba ono bas duboko imam osjecaj uvijek da spava ali ne spava ako se moze tako rec
Moj se zadnja 3-4 dana budio 3-4 puta nocu jer ga mucila probava. Nocas evo jednom jer se iskakio prije spavanja i samo se jednom budio. Inace se tako jednom budi a sad vec zna zaspat oko pola 10 pa se probuditi oko 4, 5 ili 6.
Htjela sam vas pitati jel vam opada kosa? Moje kose valjda vise ima po stanu nego na glavi, a stalno usisavamo. Imate neki provjereni proizvod za preporuciti da mi vrati moju kosu nazad?
I moj isto kada ima problema sa stolicom jos uvijek se grci ali ja mislim da se i to poglavlje polako završava kad napuni tri mjeseca bar se nadam 😌 ja sam imala srecu da mi ni poslije trudnoće kosa uopste nije opadala ali ja stvarno od kako koristim onaj sampon od koprive afroditin a koristim ga zadnjih 8 godina sigurno nisam imala problema sa opadanjem kose! Za mene je on top sampon 😂 i ja uz njega koristim neku bolju masku i za mene to ima učinka
Moj se zadnja 3-4 dana budio 3-4 puta nocu jer ga mucila probava. Nocas evo jednom jer se iskakio prije spavanja i samo se jednom budio. Inace se tako jednom budi a sad vec zna zaspat oko pola 10 pa se probuditi oko 4, 5 ili 6.
Htjela sam vas pitati jel vam opada kosa? Moje kose valjda vise ima po stanu nego na glavi, a stalno usisavamo. Imate neki provjereni proizvod za preporuciti da mi vrati moju kosu nazad?
I moj isto kada ima problema sa stolicom jos uvijek se grci ali ja mislim da se i to poglavlje polako završava kad napuni tri mjeseca bar se nadam 😌 ja sam imala srecu da mi ni poslije trudnoće kosa uopste nije opadala ali ja stvarno od kako koristim onaj sampon od koprive afroditin a koristim ga zadnjih 8 godina sigurno nisam imala problema sa opadanjem kose! Za mene je on top sampon 😂 i ja uz njega koristim neku bolju masku i za mene to ima učinka
Ne zelim te ubiti u pojam, ali meni je pocela ispadati prije nekih mjesec dana🤪. Naravno, ne znaci da ce i tebi…znaci afroditin od koprive, tnx😊.
Ja se nadam da nece kosa ici nego kilogrami ali su se bas dobro nalijepiti nece nikuda 😂😩
Sretna Nova Godina svima 🎉🎊
Ja sam za sad izgubila 20 kila, a trebam još 10 da bi došla na početnu kilažu prije trudnoće. I nakon toga onda još trebam skinut pošto sam sa bila udebljala prije trudnoće.
Ja se znam dići ujutro kad muž ide na posao da pojedem i popijem u miru. Jer inače ne stignem jesti. A ručak muž radi kad dođe s posla i to većinom za dva dana. Tako da jedem ručak kad smo oboje doma s curkom.
Tako i ja…rucam uvijek kad je mm kod kuce al svejedno jedem ko da sam ukrala🙈. I obavezno ustajem dok se on sprema na posao pa pijem kavu. Par puta sam ostsla duze spavati pa sam kasno pila kavu a dotad sam bila luda. 20 kila si skinula, svaka cast😊. Koliko ti je curka stara?
Haha 😂 😂 tako i ja ono eksiram čaj i kavu. A ručak sam isto trpam u sebe kao da sutra ne postoji 😁
Par puta sam si opekla jezik od kipuće juhe
Da ni ja ne mogu vjerovati da je 20 otišlo . Trebam ja još skinut ali budem to postupno. Prvo sam mislila da nije ništa otišlo jer sam bila kao kit kak sam znala mužu reći . 🤣
Curka je 2 mjeseca i 9 dana.😊
Ja sam za sad izgubila 20 kila, a trebam još 10 da bi došla na početnu kilažu prije trudnoće. I nakon toga onda još trebam skinut pošto sam sa bila udebljala prije trudnoće.
Ja se znam dići ujutro kad muž ide na posao da pojedem i popijem u miru. Jer inače ne stignem jesti. A ručak muž radi kad dođe s posla i to većinom za dva dana. Tako da jedem ručak kad smo oboje doma s curkom.
Tako i ja…rucam uvijek kad je mm kod kuce al svejedno jedem ko da sam ukrala🙈. I obavezno ustajem dok se on sprema na posao pa pijem kavu. Par puta sam ostsla duze spavati pa sam kasno pila kavu a dotad sam bila luda. 20 kila si skinula, svaka cast😊. Koliko ti je curka stara?
Haha 😂 😂 tako i ja ono eksiram čaj i kavu. A ručak sam isto trpam u sebe kao da sutra ne postoji 😁
Da ni ja ne mogu vjerovati da je 20 otišlo . Trebam ja još skinut ali budem to postupno. Prvo sam mislila da nije ništa otišlo jer sam bila kao kit kak sam znala mužu reći . 🤣
A kako si uspjela skinuti toliko kg ako smijem pitati jer ja nisam uspjela izgleda nijedan jos kg skinuti 😒
Hvala na toploj dobrodošlici, zelim vam svima sretnu novu i sve najbolje u njoj ❤️Ja znam da ovo nije tema ali htjela sam da vas pitam ima li neka mozda iskustva sa tim!? Uglavnom moja bebica je 2,5 mjeseca stara i vec pokušava kad je u blago sjedecem položaju ( u mom krilu naslonjena na moje noge ledjima ) ili dok lezi pokušava da ustane tj podiže se na laktove i ustaje sa glavom i ramenima naprijed podiže se! Ja sam sretna jer je jvala Bogu napredan iako je rodjen na carski i imala sam zelenu plodovi vodu ali kako sam vec rekla novopecena sam mama i sve mi je novo tako da savjeti iskustva su dobrodošli!
Moja se isto dize od nedavno i glavu i ramena, bili smo na kontroli al dr nista nije spominjala 🤔 nisam znala da je to za zabrinuti se
Tvoja je starija, pa ne mora znacit da je zabrinut se😁
Aha, ja pojma nemam 🙈🙈 dal se tvoj bebac izvija kao da se hoce prevrnuti s leda na trbuh pa zabaci glavu nazad?
Moj se izvija sam kad mu idem pelenu mijenjat. Onda je turbo bas xD svuda ga ima. I kad ga stavim na bok kao, kad ga idem vjezbat mal na stomak, onda se na boku izvija, ) - tak izgleda 😅
Tako i moja na bok se izvija.. 😂😂 Dal ti je budan po danu?
Pa je, nes mal odspava, al bude puno vise budan nego prije npr mj dana 😯
I moja isto tako ja nezz sto da ja s njom radim cijeli dan, bas me smori.. Stavim ju na pod i igra se ona i onda joj dosadi onda ju stavim na krevet i to joj dosadi a nece spavati 😂😂
Meni kosa isto otpada nenormalno, pocistim kupatilo i okupam se i ide susiti kose ima i brdo na podu samo tokom susenja 🙄🙄 i jos dok pocesljam cistim cetku 2 puta, jos je ima dodatno po cijeloj kuci 🤯🤯 ja nezz kad ce ovo stati al vise mi ide na zivce.. Nisam mjenjala sampon jer mi samo hs pase zbog peruti ako ga ne koristim odma mi se perut stvara 😐
A kako si uspjela skinuti toliko kg ako smijem pitati jer ja nisam uspjela izgleda nijedan jos kg skinuti 😒
Ne znam ni sama kaj je najbolje 🤷♀️ jedino što ne stignem jesti baš od curke. A i onak stalno sisa tak da ona me pojede očito.. A u zadnje vrijeme me traži slatko i to mi se ne sviđa baš.
Sad ste me malo prepale s tim hipertonusom 😬 moja ima 2ipo mjeseca i vec je s 15 dana digla se na ruke i podigla glavu i prsa dok smo radili tummy time i skin to skin. Svi govore kako je zilava dok je drze, puno ljulja glavicu lijevo desno nekad i jako je izdize, nekad se izvija dok doji i dok ju presvlacim. I recimo maloprije gledam, spava na boku, probudila se kratko i podigla glavu S kauca tako bocno dok lezi 😬
Noemi1
Jest iako je porod tekao malo drugacije nego sam ja to zamislila hehe al sa prvom bebom kazu sve mozes ocekivat
Haha da, ocekuj neocekivano 😂 ma bitno da je sve dobro zavrsilo 😊
Tako je ☺️ Kod mene je bilo sve ono sto sam željka izbjeci desilo se nekako ali na kraju se ipak isplatilo 🥰 kako vase bebe navece spavaju? Koliko cesto ustajete? Ja dojim i ustajem bas cesto sad ovaj zadnji period recimo 4 puta ali zato mali spava skroz nemirno budi se ima nemiran san i moja beba tesko ucvrsti taj san pa da soba ono bas duboko imam osjecaj uvijek da spava ali ne spava ako se moze tako rec
Moj spava cijelu noc. Od nekih 23h do 8h ili od ponoci pa do 9h. Zna se probudit ak mu duda ispadne pa mu vratim i nastavi spavat 😊 ali je na adu, pa nije mjerilo 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji