Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    22. Prosinac 2019. 15:01

Kako vam bebe reagiraju na zvuk  i kad su pocele? Kraj moga sto god lupne nikakve reakcije, a prosli smo AEO u rodilistu. Malo me to brine.

url=https://lilypie.com]

PatyDi
    22. Prosinac 2019. 15:26

october30

Dijmar koliki nagib je cca?
    Jel vam ikad beba bljucnula dok je na sisi? Evo jucer i danas mi to napravila, obrisem ju i nastavi sikit?

A ne znam ja to po stupnjevima, ali ispod madraca je onaj ukrasni jastuk kvadratni...

PatyDi
    22. Prosinac 2019. 15:30

Stelle123

Kako vam bebe reagiraju na zvuk i kad su pocele? Kraj moga sto god lupne nikakve reakcije, a prosli smo AEO u rodilistu. Malo me to brine.

Jos je malo premali da se okrece prema izvoru zvuka...a jel se trgne kad netko lupne vratima ili zavikne?

• Stelle123
    22. Prosinac 2019. 16:06

Ne, zato me to i brine. U rodilistu je stvarno imao izrazen Moorov refleks, cim bi nesto susnilo otvara je ruke, a od kada mu je petljala s tim aparatom po usima nista. I ta pretraga je trajala  neko vrijeme.

• Noemi1
    22. Prosinac 2019. 17:32

Stelle123

Ne, zato me to i brine. U rodilistu je stvarno imao izrazen Moorov refleks, cim bi nesto susnilo otvara je ruke, a od kada mu je petljala s tim aparatom po usima nista. I ta pretraga je trajala neko vrijeme.

A ako pljesnes rukama pored njega dok spava? 🤔

PatyDi
    22. Prosinac 2019. 17:35

Stelle123

Ne, zato me to i brine. U rodilistu je stvarno imao izrazen Moorov refleks, cim bi nesto susnilo otvara je ruke, a od kada mu je petljala s tim aparatom po usima nista. I ta pretraga je trajala neko vrijeme.

Ako si zabrinuta i mislis kako nesto nije u redu idi kod dr

• TeBa
    22. Prosinac 2019. 17:39

Stelle ja sam svom usisavala pored glave,spavao u kreveticu i ja po sobi,ispod krevetica,on se pomaknuo nije tako da ne mora ti znacit nesto lose jer tek su mu 2-3tjedna  koliko vidim

22. Prosinac 2019. 17:55

Stelle123

Ma jos je mali tako je i moja u pocetku si mogo sto si htio a sada nemos nista od nje odmah ruke u zraku

• Stelle123
    22. Prosinac 2019. 19:11

Ma pljesnem, zalupila danas vrata ludjacki, jucer pukla petarda, a on nista. Ok mi je bilo dok je bio uspavan od zutice, ali sad cvili, cijuce zbog probave, a ne trza na zvukove. Sa prvom curkom doduse davno ona bi otvorila oci i nastavila spavat, al se ne mogu sitit jel to odmah bilo. Doduse on je jos rodjen i 2 tjedna ranije. Do danas se nisam bas brinila, al sad me bas hvata tjeskoba. Pogotovo jer je i ona u bolnici po ure drkeljala oko njega s tim testom.

22. Prosinac 2019. 19:30

Stelle123

Ma pljesnem, zalupila danas vrata ludjacki, jucer pukla petarda, a on nista. Ok mi je bilo dok je bio uspavan od zutice, ali sad cvili, cijuce zbog probave, a ne trza na zvukove. Sa prvom curkom doduse davno ona bi otvorila oci i nastavila spavat, al se ne mogu sitit jel to odmah bilo. Doduse on je jos rodjen i 2 tjedna ranije. Do danas se nisam bas brinila, al sad me bas hvata tjeskoba. Pogotovo jer je i ona u bolnici po ure drkeljala oko njega s tim testom.

Prati stanje pa s mj dana kada budes isla na kontrolu spomeni pedijatru da pogleda 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.