Dijmar koliki nagib je cca?
Jel vam ikad beba bljucnula dok je na sisi? Evo jucer i danas mi to napravila, obrisem ju i nastavi sikit?
A ne znam ja to po stupnjevima, ali ispod madraca je onaj ukrasni jastuk kvadratni...
Kako vam bebe reagiraju na zvuk i kad su pocele? Kraj moga sto god lupne nikakve reakcije, a prosli smo AEO u rodilistu. Malo me to brine.
Jos je malo premali da se okrece prema izvoru zvuka...a jel se trgne kad netko lupne vratima ili zavikne?
Ne, zato me to i brine. U rodilistu je stvarno imao izrazen Moorov refleks, cim bi nesto susnilo otvara je ruke, a od kada mu je petljala s tim aparatom po usima nista. I ta pretraga je trajala neko vrijeme.
url=https://lilypie.com]
Ne, zato me to i brine. U rodilistu je stvarno imao izrazen Moorov refleks, cim bi nesto susnilo otvara je ruke, a od kada mu je petljala s tim aparatom po usima nista. I ta pretraga je trajala neko vrijeme.
A ako pljesnes rukama pored njega dok spava? 🤔
Ako si zabrinuta i mislis kako nesto nije u redu idi kod dr
Stelle ja sam svom usisavala pored glave,spavao u kreveticu i ja po sobi,ispod krevetica,on se pomaknuo nije tako da ne mora ti znacit nesto lose jer tek su mu 2-3tjedna koliko vidim
Ma jos je mali tako je i moja u pocetku si mogo sto si htio a sada nemos nista od nje odmah ruke u zraku
Ma pljesnem, zalupila danas vrata ludjacki, jucer pukla petarda, a on nista. Ok mi je bilo dok je bio uspavan od zutice, ali sad cvili, cijuce zbog probave, a ne trza na zvukove. Sa prvom curkom doduse davno ona bi otvorila oci i nastavila spavat, al se ne mogu sitit jel to odmah bilo. Doduse on je jos rodjen i 2 tjedna ranije. Do danas se nisam bas brinila, al sad me bas hvata tjeskoba. Pogotovo jer je i ona u bolnici po ure drkeljala oko njega s tim testom.
url=https://lilypie.com]
Ma pljesnem, zalupila danas vrata ludjacki, jucer pukla petarda, a on nista. Ok mi je bilo dok je bio uspavan od zutice, ali sad cvili, cijuce zbog probave, a ne trza na zvukove. Sa prvom curkom doduse davno ona bi otvorila oci i nastavila spavat, al se ne mogu sitit jel to odmah bilo. Doduse on je jos rodjen i 2 tjedna ranije. Do danas se nisam bas brinila, al sad me bas hvata tjeskoba. Pogotovo jer je i ona u bolnici po ure drkeljala oko njega s tim testom.
Prati stanje pa s mj dana kada budes isla na kontrolu spomeni pedijatru da pogleda
Curke ja ne stignem ni čitati ni pisati uz svoju curku.
Ja jučer obavila pregled kod ginekologa. Sve je u redu zaraslo pošto sam bila popucala, radio mi je papa test. A ja se nisam usudila niti brijati niti ići na čupanje nego sam si kupila Lidera prašak za depilaciju i mogu reći da je dobro skinulo.
Mi našoj dajemo plivit D3 i bio gaju, a nju samo ti prdeci muče ali ne toliko. Ja pijem i čaj od kima za njezina crijeva što mi je rekla prijateljica patronažna.
Kakav je to prasak, kako djeluje i gdje ga ima za kupiti?
Ima ga za kupit u Dm-u. Imaju upute unutra. Ali uglavnom taj prašak se miješa s vodom i ima štapić za miješanje s kojim ga nanosiš. Mora odstajati 5 do 7 minuta ovisno o dlakama. Ja sam zadovoljna jer stvarno nisam htjela brijati ili čupat dok ginekolog ne kaže da je sve ok. Sad idući mjesec si mogu priuštiti čupanje.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji