Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Prosinac 2019. 23:28

ayla

Manich

Aylaaaaa drugooo di si? Jel bebica dobro vec je velika jelda? Ima li zubica na vidiku kod vas vec?

Evooo me ja sam ovdje jos uvijek 😁😁😁 jee super je, daa raste brzo ajmee kako vrijeme ide da bar malo uspori… Nema i bolje da ih nema jer me strah temp i plakanja i nespavanja 😂😂 ti i Liam?

Ajde super drago mi je. Liam je okej ja sam danas umorna nisam se naspavala bas i danas hrpa posla pred bozic a on cijeli dsn samo na rukama htio biti i nije baa htio spavati tako da sam samo letila po kuci da sto vise napravim i nosala njega da se ne dere. Danas nam je los dan inace je divan i dobar.. A danas evo i nakon bocice i sise nije se smirio zaspi na 5 minuta i onda bacanje po krevetu i dreka... Malo mi je sad vec dosta jer samo trazi na ruke nemogu niata od njega kad je takav.. Najgore mi je evo navece kad nece zaspat da konacno legnem i ja. Sad se eno baca po krevetu i gundja a ja nemam snage ustat jedva gledam.. Grceva imamo al ono nije strasno prezivimo kad su jaki ja u kolica i van i prespava ih 😏 

21. Prosinac 2019. 23:42

Manich

ayla

Manich

Aylaaaaa drugooo di si? Jel bebica dobro vec je velika jelda? Ima li zubica na vidiku kod vas vec?

Evooo me ja sam ovdje jos uvijek 😁😁😁 jee super je, daa raste brzo ajmee kako vrijeme ide da bar malo uspori… Nema i bolje da ih nema jer me strah temp i plakanja i nespavanja 😂😂 ti i Liam?

Ajde super drago mi je. Liam je okej ja sam danas umorna nisam se naspavala bas i danas hrpa posla pred bozic a on cijeli dsn samo na rukama htio biti i nije baa htio spavati tako da sam samo letila po kuci da sto vise napravim i nosala njega da se ne dere. Danas nam je los dan inace je divan i dobar.. A danas evo i nakon bocice i sise nije se smirio zaspi na 5 minuta i onda bacanje po krevetu i dreka… Malo mi je sad vec dosta jer samo trazi na ruke nemogu niata od njega kad je takav.. Najgore mi je evo navece kad nece zaspat da konacno legnem i ja. Sad se eno baca po krevetu i gundja a ja nemam snage ustat jedva gledam.. Grceva imamo al ono nije strasno prezivimo kad su jaki ja u kolica i van i prespava ih 😏

Znaci kombinirate bocicu i sisu, ma to je ta njihova faza kad su nemirni kada su odlicni i moja ima takvih dana pogotovo kad nece da spava po noci probudi se oko 1,2 i do jutra festa ee dode mi da cupam kose s glave al prezivimo i onda te dane zaboravim.. Naucio se na ruke to je ono sto sam ja branila svima i dalje se toga drzim jer meni nekada ruke otpadaju kada ju moram hraniti pa drzati dok podrigne pa me bas to izludi al sve je to dobro.. Mi bas i nejdemo van isli smo dok je bilo ljepo vrijeme al kod nas puse uzasno a i ona mi spava preko dana nezz kako bi sve to iskombinirala.. Planiram do svojih za Bozic s njom njima bi napravila iznenađenje sto cu ju dovesti al to cemo jos vidjeti kakve ce nam noc biti i hoce li prespavati dan kao sto to ona radi 

october30
    21. Prosinac 2019. 23:49

Manich

october30

Manich

October cestitam ti kada si rodila?
    Nadam se da je kod svih sve okej.. Liki i ja smo dobro osim grceva sve drugo je super. I malo je postao manipulator voli da ga se dugo uspavljuje i bas voli da sve bude odma i sad kako on zeli.. Pitam se na koga je takav.. 😂🤦‍♀️.. Saljemo svima veliki pozdrav 😘😘

Ooo… Evo i Manich 😁, pozdrav tebi i Liamu.
    Ja na kraju prenijela 4 dana, rodila 10.11.
    Mame jeste krevetic ili madrac bebi stavili pod nekim nagibom? Sestra mi kaze da je ona tako radila, podmjestila ispod madraca na strani glave jedan jastucicima… Doduse ona je rodila prije 7 godina pa sve provjeravam na netu, na nasim stranicama sam slabo nasla, a na stranim vidim po najnovijim datumima da ne preporucuju..

Ma hajde samo nek je sve dobro.. Nisam u toku ovdje.. Bilo sve okej na porodu? Jesi ti isto u os rodila?

Jesam, u Os rodila... Imas na onom starom podforumu moj esej o porodu 😁 ukratko, proslo je dobro, potrajalo je malo duze ali isplatilo se 😊
    Sto se tice nosanja po rukama, ja svoju pokusavam sto manje navikavat na nosanje, ali kad ima tako fazu da hoce bit na rukama, imam elasticnu maramu, povezem i strpam je unutra i mogu sta hocu radit, ruke mi slobodne a ona vecinom unutra zaspi

22. Prosinac 2019. 08:10

october30

Manich

october30

Manich

Nadam se da je kod svih sve okej.. Liki i ja smo dobro osim grceva sve drugo je super. I malo je postao manipulator voli da ga se dugo uspavljuje i bas voli da sve bude odma i sad kako on zeli.. Pitam se na koga je takav.. 😂🤦‍♀️.. Saljemo svima veliki pozdrav 😘😘

Mame jeste krevetic ili madrac bebi stavili pod nekim nagibom? Sestra mi kaze da je ona tako radila, podmjestila ispod madraca na strani glave jedan jastucicima… Doduse ona je rodila prije 7 godina pa sve provjeravam na netu, na nasim stranicama sam slabo nasla, a na stranim vidim po najnovijim datumima da ne preporucuju..

Ma hajde samo nek je sve dobro.. Nisam u toku ovdje.. Bilo sve okej na porodu? Jesi ti isto u os rodila?

Jesam, u Os rodila… Imas na onom starom podforumu moj esej o porodu 😁 ukratko, proslo je dobro, potrajalo je malo duze ali isplatilo se 😊
    Sto se tice nosanja po rukama, ja svoju pokusavam sto manje navikavat na nosanje, ali kad ima tako fazu da hoce bit na rukama, imam elasticnu maramu, povezem i strpam je unutra i mogu sta hocu radit, ruke mi slobodne a ona vecinom unutra zaspi

Aaa susjeda ce mi dat tu maramu mislim da ce me to spasit. A kako se nece naviknut kad se jedino na rukama smiri kad ima grceve ili u kolicima vani.. Al nemozemo uvijek van. 

22. Prosinac 2019. 08:12

Ayla da kombiniramo ad i sisanje.. 

22. Prosinac 2019. 08:38

Manich

Ayla da kombiniramo ad i sisanje..

Supp bitno da je bebac zadovoljan a i mama 😊😊😊😊 

PatyDi
    22. Prosinac 2019. 12:28

october30

Manich

Ja sam stavila cim je doso iz bolnice je su i tamo imali krevetice sa nagibom

• renata.koscec
    22. Prosinac 2019. 13:10

Nensy0308

Curke ja ne stignem ni čitati ni pisati uz svoju curku.
    Ja jučer obavila pregled kod ginekologa. Sve je u redu zaraslo pošto sam bila popucala, radio mi je papa test. A ja se nisam usudila niti brijati niti ići na čupanje nego sam si kupila Lidera prašak za depilaciju i mogu reći da je dobro skinulo.
    Mi našoj dajemo plivit D3 i bio gaju, a nju samo ti prdeci muče ali ne toliko. Ja pijem i čaj od kima za njezina crijeva što mi je rekla prijateljica patronažna.

Kakav je to prasak, kako djeluje i gdje ga ima za kupiti?

october30
    22. Prosinac 2019. 13:27

Dijmar koliki nagib je cca?
    Jel vam ikad beba bljucnula dok je na sisi? Evo jucer i danas mi to napravila, obrisem ju i nastavi sikit? 

• Noemi1
    22. Prosinac 2019. 13:30

october30

Dijmar koliki nagib je cca?
    Jel vam ikad beba bljucnula dok je na sisi? Evo jucer i danas mi to napravila, obrisem ju i nastavi sikit?

10 stupnjeva je max nagib koji bi smio bit za male bebe 🤔 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.