Jel moguce da su nam vec poceli grcevi? Nakon svakog hranjenja ako i uspije pola sata zaspat obvezno ga u snu bude plinovi, napinjanje. Dosad bi to znao prespavati, a sad se budi place pa se smiri malo nosanjem. Al to nije u samo odredjeno doba, nego tijekom cijelog dana, ovisno o hranjenju.
Jesi pocela davat mozda babytol?
Da ima 4 dana.
Mozda ti od njih ima grceve 🤔.moj je imao grceve od njih 🤷
Ima li koja alternativa
Ja sam prva 2 mj izdajala ali od početka po preporuci pedijatra uzimamo Biogaia sa D3, ona mu ne smeta. A K vitamin je primio u rodilištu
Mi uzimamo Plivit D3 i odmah iza bio gaiu a povremeno espumisan.., nema grceva, sa kucnem u drvo 😊😂
Mi uzimamo Plivit D3 i odmah iza bio gaiu a povremeno espumisan.., nema grceva, sa kucnem u drvo 😊😂
I mi tako, ali Oleovit i Biogaiu i to mu dajem zajedno, a espumisan 1-2 put na dan cisto da se lakse isprducka. Bez grceva smo, a vjerujem da ih vise ni necemo imati
Curke ja ne stignem ni čitati ni pisati uz svoju curku.
Ja jučer obavila pregled kod ginekologa. Sve je u redu zaraslo pošto sam bila popucala, radio mi je papa test. A ja se nisam usudila niti brijati niti ići na čupanje nego sam si kupila Lidera prašak za depilaciju i mogu reći da je dobro skinulo.
Mi našoj dajemo plivit D3 i bio gaju, a nju samo ti prdeci muče ali ne toliko. Ja pijem i čaj od kima za njezina crijeva što mi je rekla prijateljica patronažna.
October cestitam ti kada si rodila?
Nadam se da je kod svih sve okej.. Liki i ja smo dobro osim grceva sve drugo je super. I malo je postao manipulator voli da ga se dugo uspavljuje i bas voli da sve bude odma i sad kako on zeli.. Pitam se na koga je takav.. 😂🤦♀️.. Saljemo svima veliki pozdrav 😘😘
Nadam se da je kod svih sve okej.. Liki i ja smo dobro osim grceva sve drugo je super. I malo je postao manipulator voli da ga se dugo uspavljuje i bas voli da sve bude odma i sad kako on zeli.. Pitam se na koga je takav.. 😂🤦♀️.. Saljemo svima veliki pozdrav 😘😘
Ooo... Evo i Manich 😁, pozdrav tebi i Liamu.
Ja na kraju prenijela 4 dana, rodila 10.11.
Mame jeste krevetic ili madrac bebi stavili pod nekim nagibom? Sestra mi kaze da je ona tako radila, podmjestila ispod madraca na strani glave jedan jastucicima... Doduse ona je rodila prije 7 godina pa sve provjeravam na netu, na nasim stranicama sam slabo nasla, a na stranim vidim po najnovijim datumima da ne preporucuju..
Ooo… Evo i Manich 😁, pozdrav tebi i Liamu.
Mame jeste krevetic ili madrac bebi stavili pod nekim nagibom? Sestra mi kaze da je ona tako radila, podmjestila ispod madraca na strani glave jedan jastucicima… Doduse ona je rodila prije 7 godina pa sve provjeravam na netu, na nasim stranicama sam slabo nasla, a na stranim vidim po najnovijim datumima da ne preporucuju..
Ja sam svojoj kad je jako hroptala da bi lakse disala podmetnula deku ispod madraca di joj glava i tako smo dok nije prestala i za to vrijeme sam ju 2 puta nalazila okrenutu popriko i skroz na kraju kreveta koliko je bila nemirna i ta dva puta sam premrla od straha ujutro se budim i gledam u kameru i nju ne vidim ono wtf di je dijete 😂😂😂 i vidim ju kod nogu znaci sok..
Ooo… Evo i Manich 😁, pozdrav tebi i Liamu.
Mame jeste krevetic ili madrac bebi stavili pod nekim nagibom? Sestra mi kaze da je ona tako radila, podmjestila ispod madraca na strani glave jedan jastucicima… Doduse ona je rodila prije 7 godina pa sve provjeravam na netu, na nasim stranicama sam slabo nasla, a na stranim vidim po najnovijim datumima da ne preporucuju..
Ma hajde samo nek je sve dobro.. Nisam u toku ovdje.. Bilo sve okej na porodu? Jesi ti isto u os rodila?
Aylaaaaa drugooo di si? Jel bebica dobro vec je velika jelda? Ima li zubica na vidiku kod vas vec?
Aylaaaaa drugooo di si? Jel bebica dobro vec je velika jelda? Ima li zubica na vidiku kod vas vec?
Evooo me ja sam ovdje jos uvijek 😁😁😁 jee super je, daa raste brzo ajmee kako vrijeme ide da bar malo uspori... Nema i bolje da ih nema jer me strah temp i plakanja i nespavanja 😂😂 ti i Liam?
Sortiraj odgovore
Najstariji