Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina111
    20. Prosinac 2019. 12:48

Meni rekla patronažna da pristice mogu tretirati sa octeniseptom tako da znam da vaticu malo spricnuti i preci preko prištića . Moja stvarno vise od 120 + 4 mjerice ne pojede . I to ponekad 3-5 sata ne jede ovisi kad . Bojim se da neće nabrati na kilaži , očito je takvo dijete 

nopobo
    20. Prosinac 2019. 13:31

Ja sam s britvicom evo mjesec dana je prošlo a kako mi dlake inače nakon poroda jako jako slabo i sporo rastu, još uvijek izgleda "svježe"  nama je s noćnim grintanjem pomogla dudica. Ja u dudici iskreno ne vidim ništa loše, nije joj po cijele dane u ustima, ima i po 7 dana da je neće uopće pa je opet uzme, pomogne joj da zaspi, pa kad se zasiti je izbaci... po noći neki put zna i po sat vremena ili više imati dudicu u ustima i onda je mirna i jako lijepo spava.
    Meni beba inače spava od 20 ili 21 do 4-5 ujutro pa pojede, presvučem je i onda opet do 7-8. Lijepo dobiva na težini i napreduje pa mi je patronaža rekla da je ne budim...u drugu ruku u Rodinoj grupi za dojenje su mi rekle da bebe do godinu dana treba buditi nakon 6 sati da jedu jer da nije dobro da toliko dugo su bez hrane...nisam pametna više šta da radim

20. Prosinac 2019. 13:34

nopobo

Ja sam s britvicom evo mjesec dana je prošlo a kako mi dlake inače nakon poroda jako jako slabo i sporo rastu, još uvijek izgleda "svježe"nama je s noćnim grintanjem pomogla dudica. Ja u dudici iskreno ne vidim ništa loše, nije joj po cijele dane u ustima, ima i po 7 dana da je neće uopće pa je opet uzme, pomogne joj da zaspi, pa kad se zasiti je izbaci… po noći neki put zna i po sat vremena ili više imati dudicu u ustima i onda je mirna i jako lijepo spava.
    Meni beba inače spava od 20 ili 21 do 4-5 ujutro pa pojede, presvučem je i onda opet do 7-8. Lijepo dobiva na težini i napreduje pa mi je patronaža rekla da je ne budim…u drugu ruku u Rodinoj grupi za dojenje su mi rekle da bebe do godinu dana treba buditi nakon 6 sati da jedu jer da nije dobro da toliko dugo su bez hrane…nisam pametna više šta da radim

Ja svoju nikad al nikada ne budim i to i pedijatrica zna i nis mi nije rekla na to

Venus
    20. Prosinac 2019. 14:35

Moja cura vec spava po 6-7 sati u komadu nocu, kako kad. Nocas je spavala od 1ipo do 9, papala i nastavila do 1. Onda je na sisi izbljuvala najvecu lokvu od rodjenja, znaci to je bilo pravo povracanje, dva golema mlaz, natopilo je cilu tetru i krevet sigurno 40x40 povrsine na lancunu. Malo je zaplakala jer se nasmrkala mlijeka, ja se prepala odmah ju okrenula i lupkala po ledjima i onda se smijala. Bila joj i kosica mokra i sve oko vrata. Onda sam je presvukla; a kao da nije dosta sta je cijeli sadrzaj zeluca otisao van (ne bi vjerovali koliko toga), nastavila je jos bar 5 puta pomalo curit vods iz usta 😬

• Stelle123
    20. Prosinac 2019. 16:28

Jel moguce da su nam vec poceli grcevi? Nakon svakog hranjenja ako i uspije pola sata zaspat obvezno ga u snu bude plinovi, napinjanje. Dosad bi to znao prespavati, a sad se budi place pa se smiri malo nosanjem. Al to nije u samo odredjeno doba, nego tijekom cijelog dana, ovisno o hranjenju.

url=https://lilypie.com]

• MonaL.
    20. Prosinac 2019. 17:50

Stelle123

Jel moguce da su nam vec poceli grcevi? Nakon svakog hranjenja ako i uspije pola sata zaspat obvezno ga u snu bude plinovi, napinjanje. Dosad bi to znao prespavati, a sad se budi place pa se smiri malo nosanjem. Al to nije u samo odredjeno doba, nego tijekom cijelog dana, ovisno o hranjenju.

Daa😔 mi smo jedno vrijeme imali prave kliničke kolike,skoro svaki dan,prvo oko 19h pa se pomaklo na 17h. Ali srećom nisu ti dugo trajali,par puta. A ove aerokolike po cijeli dan. Plinovi,naprezanje,stenjanje, plač,grozno nešto..potpuno te razumijem,ja sam luda bila više ali evo puno je bolje otkad je napunio 2 mj.ostalo je još malo tog bolnog prduckanja al nije svaki dan. Proći će😊

• MonaL.
    20. Prosinac 2019. 17:50

Venus

Moja cura vec spava po 6-7 sati u komadu nocu, kako kad. Nocas je spavala od 1ipo do 9, papala i nastavila do 1. Onda je na sisi izbljuvala najvecu lokvu od rodjenja, znaci to je bilo pravo povracanje, dva golema mlaz, natopilo je cilu tetru i krevet sigurno 40x40 povrsine na lancunu. Malo je zaplakala jer se nasmrkala mlijeka, ja se prepala odmah ju okrenula i lupkala po ledjima i onda se smijala. Bila joj i kosica mokra i sve oko vrata. Onda sam je presvukla; a kao da nije dosta sta je cijeli sadrzaj zeluca otisao van (ne bi vjerovali koliko toga), nastavila je jos bar 5 puta pomalo curit vods iz usta 😬

Ajoj..tako je moja nećakinja bljucala,u mlazovima 😲

• Stelle123
    20. Prosinac 2019. 18:06

Monal jeste li koristili nesto? Kupila sam BioGaia, ima li to kakvog ucinka?

• Marina111
    20. Prosinac 2019. 18:25

Stelle123

Dojenje ili ad ?

• Stelle123
    20. Prosinac 2019. 19:22

Dojenje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.