Jel moguce da su nam vec poceli grcevi? Nakon svakog hranjenja ako i uspije pola sata zaspat obvezno ga u snu bude plinovi, napinjanje. Dosad bi to znao prespavati, a sad se budi place pa se smiri malo nosanjem. Al to nije u samo odredjeno doba, nego tijekom cijelog dana, ovisno o hranjenju.
Jesi pocela davat mozda babytol?
Monal jeste li koristili nesto? Kupila sam BioGaia, ima li to kakvog ucink
Koristili smo i još uvijek koristimo BioGaia sa D3. I po potrebi Tiba kapi,one su super. A po uputama pedijatra jedno vrijeme i Espumisan kapi za izbacivanje zraka ali njemu to nije baš odgovaralo,bilo mu je gore pa sam ih izbacila. Kuhala sam isto po uputi pedijatra čaj od zrna kima i davala mu na žličicu. Također sam i bocu promijenila. Otkad smo na bočicu drž Brown's trbuh mu je puno manji ,manje zraka .
Ja sam se nakon 2tj obrijala al nisam rezana ni popucala. Jedva sam docekala!
I ja sam narucena tek 14.1 na prvi pregled.
Ni ja ne budim nikad, digne se sam ak je gladan!
Evo i mene nakon duze vremena..
Ja bila na pregledu prije 3 dana, a dan prije sam sredila situaciju dolje, ali ja isto nisam rezana. Curka je dobro, danas se vagali, dobila je 900 grama od izlaska iz bolnice i narasla 6 cm, sad je 4700/58 😁
Jel vi siroko povijate bebe? Nama su na tecaju rekli kako zelimo, da je dobro preventivno do uzv kukova. Nama su na otpusnom pismu napisali uzv sa 6 tjedana, naruceni smo za 08.01. Citam po netu da ako nesto nije u redu s kukovima da to nece pomoci..
Ja bila na pregledu prije 3 dana, a dan prije sam sredila situaciju dolje, ali ja isto nisam rezana. Curka je dobro, danas se vagali, dobila je 900 grama od izlaska iz bolnice i narasla 6 cm, sad je 4700/58 😁
Jel vi siroko povijate bebe? Nama su na tecaju rekli kako zelimo, da je dobro preventivno do uzv kukova. Nama su na otpusnom pismu napisali uzv sa 6 tjedana, naruceni smo za 08.01. Citam po netu da ako nesto nije u redu s kukovima da to nece pomoci..
E ja ti nisam povijala. Isto isla na tecaj, rekli da ne moramo. U bolnici rekli da ne moramo. Bili smo na uzv s mj dana i odmah je dr vidjela neki prijelazni oblik i rekla da siroko povijam. I povijala ja, 6tj pa smo.bili na kontroli i onda je rekla da se skoro ispravilo, ali da povijam jos.mj dana i da ne moramo ni doc na kontrolu, da je to ok. Tak da evo, siroko povijanje pomaze 😊
Jel moguce da su nam vec poceli grcevi? Nakon svakog hranjenja ako i uspije pola sata zaspat obvezno ga u snu bude plinovi, napinjanje. Dosad bi to znao prespavati, a sad se budi place pa se smiri malo nosanjem. Al to nije u samo odredjeno doba, nego tijekom cijelog dana, ovisno o hranjenju.
Da ima 4 dana.
url=https://lilypie.com]
Ja sam široko povijala,i sa 6 tjedana smo bili na pregledu i sve je bilo u redu.
Da ima 4 dana.
Mozda ti od njih ima grceve 🤔.moj je imao grceve od njih 🤷
Da ima 4 dana.
Ima li koja alternativa za to?
url=https://lilypie.com]
Da ima 4 dana.
Ima li koja alternativa za to?
Pa mi smo presli na oleovit, to je cisti d3. Inace uz dojenje se daje k1 i d3 (to ima samo babytol), a uz ad se daje samo d3, jer vit k bude u adu. No, buduci da sve bebe prime cjepivo k u bolnici i da je to sad nova fora s tim vit k (prije se nije davalo), mi smo presli na cisti d3. Pricaj s pedijatrom, pa vidi sta ce ti rec. I za plivit d3 sam cula da isto izaziva grceve kod beba. Mi smo na adu, ali bi svakako presla na oleovit i da je na dojenju.
Sortiraj odgovore
Najstariji