Prvo, jel netko zna kako se odjaviti sa ovog profila? Inace mi je profil Jeja04 i sad sam greskom putem fejsa isla na prijavu i nigdje za odjavu i prijavu na Jeja, dok me ne izbaci samo.
Moja curka ima danas mjesec dana, bili na prvom pregledu kod pedijatra, ima 4840 g i 55 cm. Dobila je jednu kilu i narasla 3 cm od poroda, kaue pedica super je curka 😁.
Zadnje dvije noci me zeza i cesto se budi. Pocica, zaspi, ja se okrenem na stranu, evo je….bas bucno spava, cvili, stenje, rasteze, proizvodi zvukove kao zooloski vrt. Uzivamo u ovom toplom vremenu pa smo dugo vani.
Patronazna mi je rekla ali sam zaboravila, s cime tretirati pristice? Danas mi je dr nesto spominjala micelarnu vodu ali kako je mala urlala, nisam je cula kako treba. Pitat cu jos sutra, kad idem stariju cijepiti protiv gripe. Nisam danas uzela ni upitnicu za uzv kukova, zaboravila bebino otpusno pismo i cijepnu knjizicu…umor radi svoje…
Super za bebu😊😊napreduje cura
A to buđenje, cviljenje,komešanje,stenjanje,naprezanja kako li već smo i mi prošli. Meni je to bilo užas za slušat po cijelu noć al prošlo je Bogu hvala. To me baš iscrpljivalo. Samo strpljenja 😁
Prvo, jel netko zna kako se odjaviti sa ovog profila? Inace mi je profil Jeja04 i sad sam greskom putem fejsa isla na prijavu i nigdje za odjavu i prijavu na Jeja, dok me ne izbaci samo.
Moja curka ima danas mjesec dana, bili na prvom pregledu kod pedijatra, ima 4840 g i 55 cm. Dobila je jednu kilu i narasla 3 cm od poroda, kaue pedica super je curka 😁.
Zadnje dvije noci me zeza i cesto se budi. Pocica, zaspi, ja se okrenem na stranu, evo je….bas bucno spava, cvili, stenje, rasteze, proizvodi zvukove kao zooloski vrt. Uzivamo u ovom toplom vremenu pa smo dugo vani.
Patronazna mi je rekla ali sam zaboravila, s cime tretirati pristice? Danas mi je dr nesto spominjala micelarnu vodu ali kako je mala urlala, nisam je cula kako treba. Pitat cu jos sutra, kad idem stariju cijepiti protiv gripe. Nisam danas uzela ni upitnicu za uzv kukova, zaboravila bebino otpusno pismo i cijepnu knjizicu…umor radi svoje…
Hahaha dobar opis! I mi nekad nocu imamo zoloski 🤣🤣🤣
E da, i zvala ginica za pregled, narucio.me tek 18.2., nema prije termina, morat cu ici privat…jel mogu otici u vinogradsku na pregled, gdje sam i rodila?
I nakon koliko ste se depilirale dolje, mislim na one koje su imale epiziotomiju? Vec mi je cijela prasuma dolje, gadi mi se 🤪.
Takodjer, do kad ste imale lohije, vec se mjesec dana cijedim?
Ja sam se brijala kad su mi pali savovi, ali mjesto reza nisam dirala do nekih 6 tj i otprilike do tada sam se cistila...
MonaL nadam se da hoce uskoro i kad uvedemo taj jedan kruti obrok da ce biti sve drugacije.. Ima i moja ludi dana da bi cupala kose al sto ces 😁😁 hvala tii 😘😘
Dobro je dok im ludilo traje samo par dana😅
Bas tako
Dijmar rekla je da postoji GER kao obicni refluks, i GERD (D disease/bolest), da se ne brinemo, da nije nis strasno jer ona normalno napreduje itd. Da se u tom slucaju ne uvodi nikakva terapija, da se obicno smiri s vremenom i kad pocne krutu hranu.
Ona nakon svakog dojenja podrigne jako na ramenu i tik nakon podriga uslijedi bljucanje, onako pljusne po podu lokvica, a nakon toga joj se zna jos par puta iz usta izlit kao voda mlijecna s usirenim komadicima ilitiga kiselina. I nekad ta kiselina se dize i sat dva nakon podoja. Navecer je nekad uzmuci to jer cujem da guta, il grcevi pred kakanje i sl.
Jutro, cure. Slabo pišem u zadnje vrijeme. Obaveze i svakakve okolnosti se skupile. Beban super napreduje, ima sad nešto više od 3 mj i vidim da su grčevi nestali, počeo je spavati skoro cijelu noć. Do kada, vidjet ćemo. Primjetila sam da je u fazi slinjenja, pljuvačke ko u priči i stavlja rukice u usta, bez obzira što je sit. To je valjda uvod u fazu zubića, koji će nastupiti tko zna kada. :)
Netko je pitao za depilaciju i čišćenje. Pred prvi pregled nakon 6 tjedana sam se usudila malo detaljnije srediti. Ja sam bila u poprilično lošem. stanju tako da i sad osjetim bol na jednom dijelu. Krvarila sam mjesec dana nakon poroda, a menngu sam dobila 2 ipo mj nakon poroda.
Drago mi je da ima dobrih iskustava s Avent kuhalom. Razmišljala sam o njemu ili nekoj alternativi, ako tko zna. Moj beban je na AD, a s nadohranom ću se konzultirati s pedijatricom. Za sada super napreduje, vidjet ćemo šta kaže.
Dijmarrekla je da postoji GER kao obicni refluks, i GERD (D disease/bolest), da se ne brinemo, da nije nis strasno jer ona normalno napreduje itd. Da se u tom slucaju ne uvodi nikakva terapija, da se obicno smiri s vremenom i kad pocne krutu hranu.
Ona nakon svakog dojenja podrigne jako na ramenu i tik nakon podriga uslijedi bljucanje, onako pljusne po podu lokvica, a nakon toga joj se zna jos par puta iz usta izlit kao voda mlijecna s usirenim komadicima ilitiga kiselina. I nekad ta kiselina se dize i sat dva nakon podoja. Navecer je nekad uzmuci to jer cujem da guta, il grcevi pred kakanje i sl.
Ahaaaaa
Dijmarrekla je da postoji GER kao obicni refluks, i GERD (D disease/bolest), da se ne brinemo, da nije nis strasno jer ona normalno napreduje itd. Da se u tom slucaju ne uvodi nikakva terapija, da se obicno smiri s vremenom i kad pocne krutu hranu.
E tako isto kod nas bude. Zna se dogoditi kad se probudi za iduce hranjenje da bljucne. Rekla nam je ped da najcesce prodje izmedju 6 i 9 mj
I meni jako. Ja minimalno 3 gaze potrosim. Zna nekad nis a nekad stalno. Vec sam luda od presvlacenja...
Znaci jos dva tjedna prasume dolje 🤪😂. Sve pisete da ste brijale dolje, jel koja skidala sa veet kremom? Dolje inace prakticiram kremu.
Sortiraj odgovore
Najstariji