Nego kad smo kod pelena, imam paket od 66 komada violeta 3 viska. Jel treba kome?
Kako su tu viska 😂😂 koji br sad koristite
Ne svidjaju mi se…sve se skupi ispred, a imam jos pol paketa otvorenog za potrositi…na 3 smo. Vi?
Kako mislis skupi se 🤔🤔 da vam nisu pre velike? Pa da ostavis za poslje i mi smo na 3
Evo i mi planiramo poslije nove godine krenuti sa kašicama . Bile na pregledu sa 4 mjeseca mi ima 5780, rođena je sa 2760. Pitala ped.kako spava ja kažem da većinom po 3-4 sata al da zna i do 5-6 pa mi kazala da ju obavezno neka budim po noći da je to mala beba da bi joj šećer mogao pasti … kako druge bebe spavaju cjelu noć ??? Wtf ? Gledala sam kuhala na paru i zapeo mi babymoov nutrybaby. Ne znam sto da uzemem a da nije jako skupo . I mi smo na ad-u jede mi svaka 3-4 sata i ti po 120 vode , ne zeli vise . Pa se bojim da joj je to malo
Ovdje cu odg.. Moja je na zadnjem vaganju s 2 mj imala 5700,trpa ruke vec mj i pol dana al ima lad ih trpa iz zabave al ima i histericno kada je gladna to sam sada tek skuzila.. Ja cu vidjeti na kontroli za 11 dana koliko je dobila ona meni spava po 7,8,9 h kako kada po noci se budi za glad i jede al tokom dana spava po 3,4h u komadu i bude budna i onda opet spava kako kada.. Prije je puno vise spavala i dobivala je supp ali je vise i jela
Super ti i dalje spava kakvih ima😅 to trpanje ruku i moj radi,ja sam to isto povezivala s gladi i stalno mu davala jesti. Ali nekako mi se sve tako izneredilo pa sam to prestala raditi. Jede sad svaka 3 h po 135 ml gotovog obroka. A trpanje šakica sam napokon shvatila. Kad to radi onako nervozno,uvalim mu dudu koju nije dosad prihvaćao al sam pronašla koja mu odgovara. I uspavam ga 🤷
I ja sam na trpanje davala onda sam skuzila da nije gladna da joj to fora pa onda zapisivam kad je jela pa da znam donekle koliko je vremena proslo.. A dudu vecinom nece al ja dadem da se uspava ili da ne kmelji nisam trazla koja joj pase nego kakvu imam
Bas… nemrem zamislit bez one aplikacije pogubila bi se
Ja sam prvo sve zapisivala i koliko spava a sad samo jelo i pelene
Sta u vezi pelena zapisujes?
Koliko ih ima dnevno jer mi se ne prati koliko ih je imala
A zasto moras pratiti? Nes nije u redu? Mislim, ja mijenjam prije svakog obroka i to mi je 7 pelena plus ako se u medjuvremenu ukaka…
Ovdje cu odg tamo je dugacak kom.. Nakon spavanja od 4,5h tako popije, ukratko nemamo ritma nikakvog 🤷♀️
Ajoj..valjda će brzo uhvatit neki ritam..ja imam sreću pa od početka nekako sve isto . Zna se dogoditi naravno da bude nervozniji,manje spava i to,al prođe. Držim fige 😊
MonaL nadam se da hoce uskoro i kad uvedemo taj jedan kruti obrok da ce biti sve drugacije.. Ima i moja ludi dana da bi cupala kose al sto ces 😁😁 hvala tii 😘😘
Jel se kod vas ustalilo hranjene? Tipa moze se nekan podoja normalno izac u setnju i sl.?
Beba ionako kad izade van odma zaspe u kolicima jer ju zrak omami tako da mozes slobodno nakon sto podojis izaci van na pol sata, sat nebi trebalo biti problema a poslje cete i uhvatiti neki ritam i moci ces biti duze.. Cure koje doje rece ti bolje al mislim da nema neke razlike osim sto ti vani mozes uvaliti cicu a ja bi morala bocicu praviti ili ponijeti sa sobom gotovo
Ja svoju podojim i odspava vani 2h ko top, ako se probudi, podojim je vani. Vani ni da mrdne, zato se doma cima na svaki zvukic 🤪
Nego kad smo kod pelena, imam paket od 66 komada violeta 3 viska. Jel treba kome?
Kako su tu viska 😂😂 koji br sad koristite
Ne svidjaju mi se…sve se skupi ispred, a imam jos pol paketa otvorenog za potrositi…na 3 smo. Vi?
Kako mislis skupi se 🤔🤔 da vam nisu pre velike? Pa da ostavis za poslje i mi smo na 3
Nisu velike, on je velik decko 😅
Prvo, jel netko zna kako se odjaviti sa ovog profila? Inace mi je profil Jeja04 i sad sam greskom putem fejsa isla na prijavu i nigdje za odjavu i prijavu na Jeja, dok me ne izbaci samo.
Moja curka ima danas mjesec dana, bili na prvom pregledu kod pedijatra, ima 4840 g i 55 cm. Dobila je jednu kilu i narasla 3 cm od poroda, kaue pedica super je curka 😁.
Zadnje dvije noci me zeza i cesto se budi. Pocica, zaspi, ja se okrenem na stranu, evo je....bas bucno spava, cvili, stenje, rasteze, proizvodi zvukove kao zooloski vrt. Uzivamo u ovom toplom vremenu pa smo dugo vani.
Patronazna mi je rekla ali sam zaboravila, s cime tretirati pristice? Danas mi je dr nesto spominjala micelarnu vodu ali kako je mala urlala, nisam je cula kako treba. Pitat cu jos sutra, kad idem stariju cijepiti protiv gripe. Nisam danas uzela ni upitnicu za uzv kukova, zaboravila bebino otpusno pismo i cijepnu knjizicu...umor radi svoje...
E da, i zvala ginica za pregled, narucio.me tek 18.2., nema prije termina, morat cu ici privat...jel mogu otici u vinogradsku na pregled, gdje sam i rodila?
I nakon koliko ste se depilirale dolje, mislim na one koje su imale epiziotomiju? Vec mi je cijela prasuma dolje, gadi mi se 🤪.
Takodjer, do kad ste imale lohije, vec se mjesec dana cijedim?
E da, i zvala ginica za pregled, narucio.me tek 18.2., nema prije termina, morat cu ici privat…jel mogu otici u vinogradsku na pregled, gdje sam i rodila?
I nakon koliko ste se depilirale dolje, mislim na one koje su imale epiziotomiju? Vec mi je cijela prasuma dolje, gadi mi se 🤪.
E ja sam se brijala taman prije pregleda. Naci nekih 6tj nakon poroda. Tak negdje mi je i stalo krvarenje. Dan prije pregleda 😒 al se meni menga nadovezala na krvarenje, pa je to potrajalo 🙄
E da, i zvala ginica za pregled, narucio.me tek 18.2., nema prije termina, morat cu ici privat…jel mogu otici u vinogradsku na pregled, gdje sam i rodila?
Ja sam isto sa 6tj posto sam isla na uzv vena pa to ide i do prepone pa sam samo masinicom skratila nisam britvicom nis dirala i sad isto kad sam isla na kontrolu skratila i od sad tako radim ionako navecer se obrijem ujutro to vec grebka pa mi isto
MonaL nadam se da hoce uskoro i kad uvedemo taj jedan kruti obrok da ce biti sve drugacije.. Ima i moja ludi dana da bi cupala kose al sto ces 😁😁 hvala tii 😘😘
Dobro je dok im ludilo traje samo par dana😅
Sortiraj odgovore
Najstariji