Pahuljka dobro dosla 😊
Martinaaa i kod nas bude razlika godinu i pol… isto je za sad sve ok, ali u prosloj trudnoci su mi krenule mucnine u 6. tjednu, a ja sam 5. pa strepim sto ce biti…
Lana2110 sretno na 1. pregledu 🤞 mene isto zanima kako ce se gyn ponasati prema meni s obzirom na to da sam tako brzo opet ostala trudna… a nama se samo nekim cudom posrecilo, nismo to ocekivali tako brzo jer mi je prvi put dugo trebalo da ostanem trudna. I na poslu bi isto trebala javiti da sam trudna i da se ne vracam s porodiljnog 1.4.
I menicsu isto u prvoj trudnoci rano krenule mucnine ali evo u ovoj ih nemam. Isto smo prvu trudnoci cekali dugo, 7 godina. A ova trudnocs nam se dogodila neocekivano, stvarno nas je iznenadilo. Ginekolog nije nista lose rekao jer sam tako rano ponovo trudna. Najnormalnije se ponasa prema meni kao kad sam i prvi put bila trudna.
Super, bas mi je drago 😊
Nadam se da i meni bude tako - u prosloj trudnoci sam se vec gadno podrigivala nakon svakog obroka, a sada nista 🤞
Citala sam da mucnine imaju veze i sa stresom, a sad i toga imam manje jer ne radim. Mozda ovaj put bude lakse 🤞
Da li ces se vracati na posao?
Nama nije bilo bas ne planski, radili smo na bebi, ali mislili smo da nece biti nista bar godinu dana jer za prvu nam je dugo trebalo. Htjeli smo razliku 2-3 godine
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Moram reci da mi je bas drago vidjeti generaciju i starije 😁, ja sam '89 i 2023. kad sam isla rodit bila sam i 10god. Starija od ostalih, s tim da su one sve već imale djecu, a meni je bilo prvo 🙈, malo mi je bilo bed.. tako da lijepo je znati da nas ima još ☺️
A drago mi je vidjeti i da nas ima još sa malom razlikom medju djecom, moji bi trebali biti točno 2 god. Razlike, tako smo i htjeli, ali sad me počela lovit neka panika 🙈
Tako je i meni bilo s 1. djetetom… u bolnici je samo jedna cura bila starija od mene, a u grupi tu na forumu nas je bilo par moje godiste i mi smo bile najstarije.
Ja sam 88. godiste.
A bit ce nam tesko s malom razlikom sad u pocetku, ali lakse bude kasnije. Meni je vec sad tesko, a jos nisam ni svijesna da sam trudna
Ja se isto tješim da bude kasnije lakše... 😁 Zbog toga smo i htjeli malu razliku..
A sad, meni još nije tesko, ali u prvoj sam imala prijeteći prijevremeni pa sam lezala u bolnici, toga me isto strah, ali nadam se da nebude sad..
Ja još svoju teglim, tesko mi je kad hoće da ju uzmem, a onda opet imam griznju savjest zbog trudnoce 🙈A opet znam da nebi trebala, kako vi sa svojima?
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Moram reci da mi je bas drago vidjeti generaciju i starije 😁, ja sam '89 i 2023. kad sam isla rodit bila sam i 10god. Starija od ostalih, s tim da su one sve već imale djecu, a meni je bilo prvo 🙈, malo mi je bilo bed.. tako da lijepo je znati da nas ima još ☺️
A drago mi je vidjeti i da nas ima još sa malom razlikom medju djecom, moji bi trebali biti točno 2 god. Razlike, tako smo i htjeli, ali sad me počela lovit neka panika 🙈
Tako je i meni bilo s 1. djetetom… u bolnici je samo jedna cura bila starija od mene, a u grupi tu na forumu nas je bilo par moje godiste i mi smo bile najstarije.
Ja sam 88. godiste.
A bit ce nam tesko s malom razlikom sad u pocetku, ali lakse bude kasnije. Meni je vec sad tesko, a jos nisam ni svijesna da sam trudna
Joj, ja sam 81😁 najstarija sam ovdje 🙈 imam već dvoje djece.. prije sam htjela treće .. ali sam onda obzirom na godine i sve - rekla ma dosta je.. i evo me 😂 bas me zanima pregled i kako se se ponašati obzirom na godine i sve … saznat ćemo brzo :) nisam rekla još nikome prije pregleda - mislim na djecu.. ali znam da će biti ljute 😂
Ma bit ce to sve dobro... Mozda prihvate bolje nego sto mislite... A i ako budu ljute kad vide bebicu bude ih prošlo 🥰
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Ja sam 88. godiste.
Ja se isto tješim da bude kasnije lakše… 😁 Zbog toga smo i htjeli malu razliku..
A sad, meni još nije tesko, ali u prvoj sam imala prijeteći prijevremeni pa sam lezala u bolnici, toga me isto strah, ali nadam se da nebude sad..
Ja još svoju teglim, tesko mi je kad hoće da ju uzmem, a onda opet imam griznju savjest zbog trudnoce 🙈A opet znam da nebi trebala, kako vi sa svojima?
Moja jos ne hoda, a ni puzati ne voli… nosim je, sto cu 🤷♀️
Barem nije teska, ima 8.5kg…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja sam 88. godiste.
Ja se isto tješim da bude kasnije lakše… 😁 Zbog toga smo i htjeli malu razliku..
Cuj nije teška 🙈, nije jer si se naviknula... Moja ima 10,5kg, nije neka razlika ali opet, neznam koliko je prihvatljivo.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Drage forumasice, neplanirano se prebacujem i na vasu temu jer ovog bebaca nismo planirali pored sad vec 19to mjesecne djevojcice, no sta je tu je. Bog odredjuje a mi se ocito nismo tako dobro cuvali 😂
Podnijela sam jako tesko plus na testu (mozda me neko i osudi) ali zivimo hiljadama km daleko bez ikakve pomoci porodice ili prijatelja, a i sama ona nam ne olaksava bas. Pa mi je drago vidjet i cut sta imaju da kazu mame dvoje djece s manjom razlikom ili jednostavno biti podrska jedna drugoj 💪🏼 Iskreno strah i briga su nadvladali osjecaj srece, ali vjerujem da bude to to kad ugledam bebaca. U ovoj trudnoci kao i u prethodnoj izdvajam naaaajgore moguce mucnine i povracanja. Uz toddlera mozete mislit kako izgleda to sve… no da ne mracim, ono sto mi bar malo olaksa i sad a i orethodnu cijelu trudnocu su Vomex cepici. Ko je u Njem ili Austriji nalaze se u slobodnoj prodaji i mogu se koristiti do kraja trudnoce (zadnji sam iskoristila na dan kad sam se i porodila) i evo i sad “guram” redovno i odbrojavam dane do poroda jer def nisam od onih koje su u tzv “blazenom” stanju, vise se raspadam slikovito receno.
Svakoj od vas zelim mirne, dosadne i nimalo mukotrpne trudnoce, te ce mi biti drago da se druzimo do nekih tamo “bezbriznijih” dana ❤️
Pozdrav svima, a tebe Pahuljka citiram jer (ako se dobro sjećam) bile smo skupa u grupi ljetne bebe 2023. Moja malena je rođena u srpnju `23. i evo sad sam 9TT. Pošto nam je za prvu trebalo preko 3 godine odlučili smo se ne štititi pa što bude... i bome je brzo bilo.... sretna sam iako još nisam svjesna da se ovo stvarno događa
Prvi simptomi trudnoće kod mene je bolan išijas i emotivnost. Plače mi se na sve. A obzirom da je dijastaza od prve trudnoće neriješena - moj trbuh izgleda ko da sam preko 4 mjeseca trudna. Na poslu još ne znaju, ali mislim da su primijetili samo su diskretni
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Pozdrav svima od nove članice :)
Imam 34 godine i ovo mi je prva trudnoća.
Najiskrenije se nadam da će sve proći dobro.
Trenutno sam u šestom tjednu, a bebicu očekujemo početkom listopada.
Prvi pregled obavljen je jučer. Zasad sve izgleda uredno, doktorica je čula otkucaje.
Od simptoma imam povremena probadanja, bolne grudi i unazad 3 dana gotovo cjelodnevne mučnine.
Čestitke svima koji su u iščekivanju uz želje da sve prođe dobro i što bezbolnije
Pozdrav zenice. Pocele su mi jutarnje mucnine, kad se probudim i udem u kuhinju, odmah mi se zeludac okrece. Danas sam imala i povracanje, sad me strah ista pojesti da nebi bilo gore. Imate kakve preporuke za ublazavanje mucnina? Vracam se s go radim i ne bi da ekipa na poslu jos sazna... citala sam da su dobre one djecje lizalice protiv mucnine. Ima neka iskustva s tim?
Ja sam 88. godiste.
Cuj nije teška 🙈, nije jer si se naviknula… Moja ima 10,5kg, nije neka razlika ali opet, neznam koliko je prihvatljivo.
Lakse mi ju je nositi sad sa 8.5kg kad cvrsto drzi tijelo nego prije dok je bila laksa, ali klimava
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav zenice. Pocele su mi jutarnje mucnine, kad se probudim i udem u kuhinju, odmah mi se zeludac okrece. Danas sam imala i povracanje, sad me strah ista pojesti da nebi bilo gore. Imate kakve preporuke za ublazavanje mucnina? Vracam se s go radim i ne bi da ekipa na poslu jos sazna… citala sam da su dobre one djecje lizalice protiv mucnine. Ima neka iskustva s tim?
U kojem tjednu trudnoce si?
Meni su u prosloj trudnoci pomagale te lizalice za djecu protiv mucnine u voznji, samo su skupe, a ne djuju dugo. Pomagali su mi i bomboni sa djumbirom.
Protiv mucnina je dobro i povecati unos vitamina b12. Pijes li prenatalne?
Osim toga, probaj jesti hranu blagih okusa i mirisa.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji