Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amiiinna
    19. Veljača 2025. 20:46

Hvala ti,ja sam evo ko na iglama samo da mi je sa odem da kaze da je sve uredu,bas me strah,al nadam se da ce sve biti uredu 

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

• 🦋BlueIvy🦋
    19. Veljača 2025. 20:57

Koliko vidim ti si skoro vec u "sigurnim tjednima", tj prosla si ono kritično razdoblje, tako da ja vjerujem da bude sve uredu i onda dalje malo opuštenije ☺️
    Znam da nemam sta reci da te umirim, ali šaljem podršku 🤗🤗🤗

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

Anica88
    19. Veljača 2025. 21:03

🦋BlueIvy🦋

Moram reci da mi je bas drago vidjeti generaciju i starije 😁, ja sam '89 i 2023. kad sam isla rodit bila sam i 10god. Starija od ostalih, s tim da su one sve već imale djecu, a meni je bilo prvo 🙈, malo mi je bilo bed.. tako da lijepo je znati da nas ima još ☺️
    A drago mi je vidjeti i da nas ima još sa malom razlikom medju djecom, moji bi trebali biti točno 2 god. Razlike, tako smo i htjeli, ali sad me počela lovit neka panika 🙈

Tako je i meni bilo s 1. djetetom… u bolnici je samo jedna cura bila starija od mene, a u grupi tu na forumu nas je bilo par moje godiste i mi smo bile najstarije.

Ja sam 88. godiste.

A bit ce nam tesko s malom razlikom sad u pocetku, ali lakse bude kasnije. Meni je vec sad tesko, a jos nisam ni svijesna da sam trudna

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Pahuljka
    19. Veljača 2025. 21:31

Drage forumasice, neplanirano se prebacujem i na vasu temu jer ovog bebaca nismo planirali pored sad vec 19to mjesecne djevojcice, no sta je tu je. Bog odredjuje a mi se ocito nismo tako dobro cuvali 😂 
    Podnijela sam jako tesko plus na testu (mozda me neko i osudi) ali zivimo hiljadama km daleko bez ikakve pomoci porodice ili prijatelja, a i sama ona nam ne olaksava bas. Pa mi je drago vidjet i cut sta imaju da kazu mame dvoje djece s manjom razlikom ili jednostavno biti podrska jedna drugoj 💪🏼 Iskreno strah i briga su nadvladali osjecaj srece, ali vjerujem da bude to to kad ugledam bebaca. U ovoj trudnoci kao i u prethodnoj izdvajam naaaajgore moguce mucnine i povracanja. Uz toddlera mozete mislit kako izgleda to sve… no da ne mracim, ono sto mi bar malo olaksa i sad a i orethodnu cijelu trudnocu su Vomex cepici. Ko je u Njem ili Austriji nalaze se u slobodnoj prodaji i mogu se koristiti do kraja trudnoce (zadnji sam iskoristila na dan kad sam se i porodila) i evo i sad “guram” redovno i odbrojavam dane do poroda jer def nisam od onih koje su u tzv “blazenom” stanju, vise se raspadam slikovito receno. 
    Svakoj od vas zelim mirne, dosadne i nimalo mukotrpne trudnoce, te ce mi biti drago da se druzimo do nekih tamo “bezbriznijih” dana ❤️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Martinaaa_
    19. Veljača 2025. 23:11

Anica88

Martinaaa_

Hej cure,dugo se nisam javila.
    cestitam svima na dobrim pregledima i zelim vam urednu trudnocu do kraja.
    Cure koje ste na utrogestanima i mirovanju, sve sam to prolsa u prvoj trudnoci, imala sam hematom i krvarenje, samo se opustite bit ce to sve uredu 🍀🍀
    Ja sam u srijedu bila na uzv, beba je uredu, trudnoca po zadnjoj m je tad bila 11+2,a po uzv je 12+4, dosta je veca po uzv.
    Sljedeci pregled je 12.03.

Bok Martinaaa 😊

Vidim da nisam jedina koja ce imati malu razliku ako sve bude u redu 🤞🤞🤞

Kolila ce ti biti razlika izmedju djecice? Kako si? Kako uspijevas odhandleati bebu i trudnocu?

Razlika ce biti godinu i pol. Zasad mi ide super, ne osjecam se nimalo trudno, nemam mucnine ni umor tako da mi je lako. Al ne zmam za kasnije
    Kolika ce razlika kod tebe biti

💓

• Lana2110
    20. Veljača 2025. 06:04

Anica88

🦋BlueIvy🦋

Moram reci da mi je bas drago vidjeti generaciju i starije 😁, ja sam '89 i 2023. kad sam isla rodit bila sam i 10god. Starija od ostalih, s tim da su one sve već imale djecu, a meni je bilo prvo 🙈, malo mi je bilo bed.. tako da lijepo je znati da nas ima još ☺️
    A drago mi je vidjeti i da nas ima još sa malom razlikom medju djecom, moji bi trebali biti točno 2 god. Razlike, tako smo i htjeli, ali sad me počela lovit neka panika 🙈

Tako je i meni bilo s 1. djetetom… u bolnici je samo jedna cura bila starija od mene, a u grupi tu na forumu nas je bilo par moje godiste i mi smo bile najstarije.

Ja sam 88. godiste.

A bit ce nam tesko s malom razlikom sad u pocetku, ali lakse bude kasnije. Meni je vec sad tesko, a jos nisam ni svijesna da sam trudna

Joj, ja sam 81😁 najstarija sam ovdje 🙈 imam već dvoje djece.. prije sam htjela treće .. ali sam onda obzirom na godine i sve - rekla ma dosta je.. i evo me 😂 bas me zanima pregled i kako se se ponašati obzirom na godine i sve … saznat ćemo brzo :) nisam rekla još nikome prije pregleda - mislim na djecu.. ali znam da će biti ljute 😂 

Anica88
    20. Veljača 2025. 06:39

Pahuljka dobro dosla 😊

Martinaaa i kod nas bude razlika godinu i pol… isto je za sad sve ok, ali u prosloj trudnoci su mi krenule mucnine u 6. tjednu, a ja sam 5. pa strepim sto ce biti…

Lana2110 sretno na 1. pregledu 🤞 mene isto zanima kako ce se gyn ponasati prema meni s obzirom na to da sam tako brzo opet ostala trudna… a nama se samo nekim cudom posrecilo, nismo to ocekivali tako brzo jer mi je prvi put dugo trebalo da ostanem trudna. I na poslu bi isto trebala javiti da sam trudna i da se ne vracam s porodiljnog 1.4. 

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• crox
    20. Veljača 2025. 08:22

Jutro, 
    Ova je trudnoca cudno stanje, sve sto sam ranije voljela da jedem sada ne mogu podnijeti, a neke stvari koje nisam jedem.
    Tipa majonez - nisam jela godinama, a evo skoro svako jutro uz dorucak bas to.
    Dosta brljam s ishranom nisu to cesto zdrave opcije pa me brine sto je to tako i grize me savjest, ali jednostavno te neke zdrave varijante ne mogu smisliti trenutno. 

Martinaaa_
    20. Veljača 2025. 09:32

Anica88

Pahuljka dobro dosla 😊

Martinaaa i kod nas bude razlika godinu i pol… isto je za sad sve ok, ali u prosloj trudnoci su mi krenule mucnine u 6. tjednu, a ja sam 5. pa strepim sto ce biti…

Lana2110 sretno na 1. pregledu 🤞 mene isto zanima kako ce se gyn ponasati prema meni s obzirom na to da sam tako brzo opet ostala trudna… a nama se samo nekim cudom posrecilo, nismo to ocekivali tako brzo jer mi je prvi put dugo trebalo da ostanem trudna. I na poslu bi isto trebala javiti da sam trudna i da se ne vracam s porodiljnog 1.4.

I menicsu isto u prvoj trudnoci rano krenule mucnine ali evo u ovoj ih nemam. Isto smo prvu trudnoci cekali dugo, 7 godina. A ova trudnocs nam se dogodila neocekivano, stvarno nas je iznenadilo. Ginekolog nije nista lose rekao jer sam tako rano ponovo trudna. Najnormalnije se ponasa prema meni kao kad sam i prvi put bila trudna. 

💓

Zamia
    20. Veljača 2025. 09:35

crox

Jutro,
    Ova je trudnoca cudno stanje, sve sto sam ranije voljela da jedem sada ne mogu podnijeti, a neke stvari koje nisam jedem.
    Tipa majonez - nisam jela godinama, a evo skoro svako jutro uz dorucak bas to.
    Dosta brljam s ishranom nisu to cesto zdrave opcije pa me brine sto je to tako i grize me savjest, ali jednostavno te neke zdrave varijante ne mogu smisliti trenutno.

Meni je isto tako, tjesim se da je to sad ovaj period dok su mucnine pa izvoljevam s hranom nenormalno, svaki dan nesto drugo moram izmišljati i najcesce su to nazalost nezdrave stvari, jedna od je i majoneza. 😒😏 Iako sam negdje procitala da je to ok dopustiti si na pocetku zbog proizvodnje progrsterona Itd., sad ne znam koliko je to tocno 🤷🏽‍♀️ ali se nadam da ce u 2 tromjesječju biti bolje pa cemo moci i zdravije papati. Super je sto ide razdoblje svakakvog finog voća, a najvise se radujem lubenici. 😋🍉🍇🍓🍑🍍

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.