Evo kod mene malo prije 2 kapi roskaste krvi, uopce ne kuzim otkud :/ Na papiru nista, vise puta sam isla od wc-a.. Odmah sam zvala ginekologicu i rekla mi je da dođem danas, a da sutra onda vadim betu ako ne stignem danas
Vec sam sve oplakala, svakako vam javim razvoj situacije.. Strah me vanmaternicne😔
Evo curke update od mene - sve je okej, bila sam kod ginekologice, vidljive su gestacijska i zumanjcana, no nema otkucaja - kaze da je prerano za to (po zadnjoj menstruaciji sam 5t + 6d). Ne zna otkuda su mogle doci te 2 kapljice krvi, vidjela je uredan iscjedak (a i ja sam ga poslije primjetila). Naručena sam ponovo za 2 tjedna kada bi trebalo kucati srce 🙏🏼
Anica, super ti je beta!! :))
I čestitam curke na dobrim pregledima, samo nek se tako nastavi☺️
Cure ja sam isto danas bila na pregledu, sve je uredu 🎀 fino rastemo i samo jedan dan je manja po UZ nego po M(a prosli put je bilo 3 ili 4) ✨️
Želim nam svima uredne preglede svih 9 mjeseci 🎀
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Zenice, samo da pitam, u svoj strci nisam pitala gin.
Na nalazu mi pise da je trudnoca 7+2, a na slici uzv 6+2. Sto tocno gledam?
Cestitam svim curama na urwdnim prehledima,da tako ostane svih 9 mjeseci,da nas ima sto vise i da su trudnoce uredne.Prelijepo je citati o uspjesnim pregledima,i da bebice rastu 💖💖
Pricica 7+2 ti je trudnoca od menstruacije,a uzv 6+2 ti je kolika ne trudnoca zapravo.Tako bi trebalo biti,ti gledas po uzv
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
PREGLED:
amiiinna - 20.2. / 5.3.
Lana2110 - 24.2.
Mia65 - 24.2.
Floo8 - 26.2.
Mateil - 3.3.
Mrs.mom - 5.3
TERMIN:
Blondie _ 145 💙 -
Mateil -8.9.
i_am_ivy - 1.10
Mrs.mom - 16.10
Lana2110 - 21.10
Koliko sam uspjela izlistat. Tipnite termine i pregled kad vam je pa azuriram tablicu.
Ivy je rekla vodit tablicu, ali se duze ne javlja, nadam se da je sve ok❤️
Meni je idući pregled 4.3., a termin bi mi trebao biti 15.10. ako Bog da :)
Anice, odlicna beta! 🥰 drago mi je da si slusala sebe i svoje tijelo a ne doktore 😅
.
Mrs.mom svaka cast na trudu!
.
Nama je termin 5.9., iduci pregled 21.3. (mini anomaly scan).
.
Danas je bio “obican” pregled, kod privatne ginekologice koja ce mi voditi trudnocu. Sve je super, mjerimo cca 4 dana vise nego po ZM (i muz i ja smo visoki pa me ne cudi 😂). Sokiralo me kako se sve vec vidi 🥹 rukice, nogice, laktovi, koljena, stopala, prstici na rukama 🥹 cak je i ponosno pisu pokazao 😂 sav se vrtio na sve strane, jedva ga je ulovila 🤭
.
Pusa svima i zelim vam mirnu i laku noc 🥰
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
Pozdrav svima, zadnja menstruacija je bila 25.01, ciklusi su mi na 25 dana.. pozitivan test mi je bio doma prije tjedan dana. Termin 21.10.. prošle godine sam imala spontani - točnije prije 5 mj.. E sad.. kad na prvi pregled? Ja mislila odmah ovaj tjedan.. ili da čekam još? I da .. obzirom da imam 43godine malo sam u frci 🙄
Čestitam ❤️😍😍
Ja cu imat 42 kad rodim . ❤️
Ajme ❤️😍 a ja 44 😂 koliko si sad trudna? Jel sve ok? Ja imam prvi pregled 24.02. Bas me zanima sto će reci i kako će sve to proći .. a čini mi se tako daleko to.. iako po mom računanju trebalo bi tada već i srce kucati.. hmmm
Otprilike 6+3 . Bila sam u petak ali mi je samo vidio gestaciju i zumanjcanu i rekao vidimo se za deset dana ❤️ sretno nam. Ja imam vec troje djece i nisam ni pomisljala vise rađat . Kad evo me 😅😅😅
url=https://lilypie.com]
Hej cure,dugo se nisam javila.
cestitam svima na dobrim pregledima i zelim vam urednu trudnocu do kraja.
Cure koje ste na utrogestanima i mirovanju, sve sam to prolsa u prvoj trudnoci, imala sam hematom i krvarenje, samo se opustite bit ce to sve uredu 🍀🍀
Ja sam u srijedu bila na uzv, beba je uredu, trudnoca po zadnjoj m je tad bila 11+2,a po uzv je 12+4, dosta je veca po uzv.
Sljedeci pregled je 12.03.
💓
Sortiraj odgovore
Najstariji