Cureee cestitke na dobrim pregledima!! Samo nek se nižu 🥰❤️
Mrs.mom hvala za tablicuuu 🙏🏻 to nam bas znaci… moj termin je 23.9. Mozes me dodati, a jos uvijek nemam termin drugog pregleda, cim dobijem javim ☺️ btw. Nadam se i ja da je s Ivy sve dobro nema je dugo…
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Kad ces se ti narucit ponovo na pregled
Ja sam narucena 28.2.
Mislim da cu opet ici na hitnu za vikend i probati dobiti utrogestan jer me nista ne boli dok sam na njemu, a imam ih dovoljno samo do ponedjeljka…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav zenice, samo da vam javim da sam obavila gin. danas i da je kod mene sve u redu. Vide se gv i žv, otkucaji srca se nisu culi, ali da se vidi aktivnost. Iduci tjedan idem vaditi briseve pa ce i onda sve doc na svoje i eventualno obznaniti trudnocu. Do tad vas citam svaki dan i zelim da nam svima trudnoca prodje u redu!
Cestitam ♥️🎉
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo kod mene malo prije 2 kapi roskaste krvi, uopce ne kuzim otkud :/ Na papiru nista, vise puta sam isla od wc-a.. Odmah sam zvala ginekologicu i rekla mi je da dođem danas, a da sutra onda vadim betu ako ne stignem danas
Vec sam sve oplakala, svakako vam javim razvoj situacije.. Strah me vanmaternicne😔
Evo curke update od mene - sve je okej, bila sam kod ginekologice, vidljive su gestacijska i zumanjcana, no nema otkucaja - kaze da je prerano za to (po zadnjoj menstruaciji sam 5t + 6d). Ne zna otkuda su mogle doci te 2 kapljice krvi, vidjela je uredan iscjedak (a i ja sam ga poslije primjetila). Naručena sam ponovo za 2 tjedna kada bi trebalo kucati srce 🙏🏼
Super 🎉
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure ja sam isto danas bila na pregledu, sve je uredu 🎀 fino rastemo i samo jedan dan je manja po UZ nego po M(a prosli put je bilo 3 ili 4) ✨️
Želim nam svima uredne preglede svih 9 mjeseci 🎀
Sve samo dobri pregledi 😊
Marina, bas mi je drago ♥️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
PREGLED:amiiinna - 20.2. / 5.3.
Lana2110 - 24.2.
Mia65 - 24.2.
Floo8 - 26.2.
Mateil - 3.3.
Mrs.mom - 5.3
TERMIN:Blondie _ 145 💙 -
Mateil -8.9.
i_am_ivy - 1.10
Mrs.mom - 16.10
Lana2110 - 21.10
Koliko sam uspjela izlistat. Tipnite termine i pregled kad vam je pa azuriram tablicu.
Ivy je rekla vodit tablicu, ali se duze ne javlja, nadam se da je sve ok❤️
Hej :)
Meni je pregled 28.2., a termin 22.10.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hej cure,dugo se nisam javila.
cestitam svima na dobrim pregledima i zelim vam urednu trudnocu do kraja.
Cure koje ste na utrogestanima i mirovanju, sve sam to prolsa u prvoj trudnoci, imala sam hematom i krvarenje, samo se opustite bit ce to sve uredu 🍀🍀
Ja sam u srijedu bila na uzv, beba je uredu, trudnoca po zadnjoj m je tad bila 11+2,a po uzv je 12+4, dosta je veca po uzv.
Sljedeci pregled je 12.03.
Bok Martinaaa 😊
Vidim da nisam jedina koja ce imati malu razliku ako sve bude u redu 🤞🤞🤞
Kolila ce ti biti razlika izmedju djecice? Kako si? Kako uspijevas odhandleati bebu i trudnocu?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Bok cure,
i ja vam se pridružujem. Zadnja menstruacija je bila 5.1.2025. i test mi je prije dva tjedna pokazao plusić. Prema aplikaciji trudna sam 6 tjedana i termin bi mi bio oko 12.10.2025.
Za koji tjedan ću imati 37 godina i ovo mi je prva trudnoća.
Inače, imam PCOS i inzulinsku rezistenciju, te sam zadnje tri godine bila u procesu reguliranje istih i skidanja kila GLP1 lijekovima (Saxenda i Mounjaro). Imala sam još dosta dug put pred sobom ali eto, odmah čim mi je test bio pozitivan prekinula sam terapiju prema savjetu endokrinologice.
3.3. sam naručena na prvi pregled kod svoje ginekologice, tako da držite fige da sve bude okej!
Bok cure,
i ja vam se pridružujem. Zadnja menstruacija je bila 5.1.2025. i test mi je prije dva tjedna pokazao plusić. Prema aplikaciji trudna sam 6 tjedana i termin bi mi bio oko 12.10.2025.
Za koji tjedan ću imati 37 godina i ovo mi je prva trudnoća.
Inače, imam PCOS i inzulinsku rezistenciju, te sam zadnje tri godine bila u procesu reguliranje istih i skidanja kila GLP1 lijekovima (Saxenda i Mounjaro). Imala sam još dosta dug put pred sobom ali eto, odmah čim mi je test bio pozitivan prekinula sam terapiju prema savjetu endokrinologice.
3.3. sam naručena na prvi pregled kod svoje ginekologice, tako da držite fige da sve bude okej!
Cestitam 🎉
Kako se osjecas?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji