Kod mene kao i kod Marine koma, jucer sam spavala od 19 do danas ujutro 6 ne znam za sebe… mucnine me gadne uhvate po dva dana pa onda jedan dan mir pa opet i tako stalno, ali kod mene nema povraćanja, samo jednom do sada. Sto se tice krvi i ostalih nalaza dobila sam uputnice i to cu sve vaditi iduci tjedan, a s 12 tjedana me doktorica poslala na kombinirani probir ako se tako zove 😅… nesto citam da zna lažno pokazivati i svasta nesto, pa sam malo skeptična mozda sam trebala odbiti 🤷🏽♀️ kakve ste vi po tom pitanju? Ocete raditi ta testiranja?
meni je rekla u 11 tjednu da ću isto to raditi, mislila sam ono ok napravit ću rekla je da niš ne moram al neću se previše opterećivati rezultatom. Nedavno je jednim nasim frendovima izbacilo kao visoko rizično i za par tjedana na pregledu ipak sve top. Po iskustvima velike su šanse da fulaju. A i iskreno što god bio rezultat ja bi ionako zadržala trudnoću sad sve ovisi o ljudima što će im ta informacija promijeniti...
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Čestitam svim novim mama i držim fige da sve prodje kako treba
htjela sam pitati curke jel imate iskustva da vam neki položaji ne pašu baš, ili tipa kad ustajete sjedate onako donji dio osjecate ko neku nelagodu/bol iako nebi rekla da je to sad nez kakva bol ali ono nije baš ugodno? vjerojatno se sve to dole širi i priprema, al prije sam imala više kao neke grčeve povremeno.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Kod mene kao i kod Marine koma, jucer sam spavala od 19 do danas ujutro 6 ne znam za sebe… mucnine me gadne uhvate po dva dana pa onda jedan dan mir pa opet i tako stalno, ali kod mene nema povraćanja, samo jednom do sada. Sto se tice krvi i ostalih nalaza dobila sam uputnice i to cu sve vaditi iduci tjedan, a s 12 tjedana me doktorica poslala na kombinirani probir ako se tako zove 😅… nesto citam da zna lažno pokazivati i svasta nesto, pa sam malo skeptična mozda sam trebala odbiti 🤷🏽♀️ kakve ste vi po tom pitanju? Ocete raditi ta testiranja?
meni je rekla u 11 tjednu da ću isto to raditi, mislila sam ono ok napravit ću rekla je da niš ne moram al neću se previše opterećivati rezultatom. Nedavno je jednim nasim frendovima izbacilo kao visoko rizično i za par tjedana na pregledu ipak sve top. Po iskustvima velike su šanse da fulaju. A i iskreno što god bio rezultat ja bi ionako zadržala trudnoću sad sve ovisi o ljudima što će im ta informacija promijeniti…
Ja sam razmisljala ovih dana, i mislim da cu ipak promjeniti odluku i necu napraviti kombinirani probir jer bez obzira na bilo koji rezultat ne planiram pobaciti, tako da mislim da mi samo moze donjeti stres. 🤷🏽♀️
Sutra idem u bolnicu vaditi krv i te osnovne pretrage + trazila sam i za toksoplazmozu jer imamo mačka koji izlazi van, pa se evo nadam da ce to sve biti dobro.
Clo vidim da si pisala za bolove, kod mene se zna dogoditi kada se ujutro ustanem za prvi urin, kako mi mjehur bude pun, zna me onako bas pritiskat, stezat, bolit… bude mi bas nelagoda. A i povremeno u nekom položaju mi zna naletiti grč koji traje 5-10 sekundi i prođe.. isto sam se znala zabrinjavat ali mislim da je to sve dobro.
Anice cestitam za dobru betu, samo tako sad dalje 🥰
Cure mogle bi osvježiti onu tablicu s terminimina poroda i idućih pregleda, mislim da je neka od cura rekla da bi zeljela voditi to, bilo bi super da se mozemo pratiti i jos vecu podršku davati jedna drugoj 🥰
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Čestitam svim novim mama i držim fige da sve prodje kako treba
htjela sam pitati curke jel imate iskustva da vam neki položaji ne pašu baš, ili tipa kad ustajete sjedate onako donji dio osjecate ko neku nelagodu/bol iako nebi rekla da je to sad nez kakva bol ali ono nije baš ugodno? vjerojatno se sve to dole širi i priprema, al prije sam imala više kao neke grčeve povremeno.
Zna mi se to desiti, da ležanje na jednoj strani nikako ne godi i onda dok ne prođe sebi štimam. Zadnjih dana sam osjetila i grčeve kao pred M, ali se nadam da je samo širenje maternice.
Kod mene mucnine su jos u punoj snazi, jutros sam povratila dok sam sjedila na wc šolji jutarnje ludilo
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Drage cure koje imate strahove. Nemojte citati tudja iskustva. Ako bas morate citati, googlajte i citajte znanstvena istrazivanja na tu temu.
Sve sam vec to prosla u prosloj trudnoci na pocetku pa mi je sad lakse u glavi.
I iz mojih prijasnjih istrazivanja vam mogu reci da do najveceg postotka pobacaja dodje u prvih 6 tjedana trudnoce, a nakon 8 tjedana je u danasnje doba rizik minimalan.
Tako da u 11. tjednu stvarno vise nema nikakvog straha.
U prosloj grupi cura na forumu, a bilo nas je stvarno puno, samo jedna je izgubila trudnocu i to u jako ranoj fazi, beta joj se nije duplala.
A ako ste vec imale takvo ruzno iskustvo ili vise njih, vjerujem da je sve to vec medicinaki obradjeno, znate zbog cega je doslo do toga i ovaj put ce sve biti u redu ♥️
Bit ce sve to ok, samo opusteno 😊
Hvala ti puno na ovakvim rijecima,bas smire covjeka🤗🤗
Cestitam na beti,jesul tebi rekli da je spontani a sada je sve uredu da ne vrecam postove.Doktori su stvarno nekad neosjetljivi i odbojni.
Sto se bolova tice ,ja sam do sad imala kad se okrenem naglo na ljevoj strani gdje je bebica bas me znalo zabolit desilo mi se dva puta.Zato sad se okrecem ko bajo svako dan🤣🤣
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Drage cure koje imate strahove. Nemojte citati tudja iskustva. Ako bas morate citati, googlajte i citajte znanstvena istrazivanja na tu temu.
I iz mojih prijasnjih istrazivanja vam mogu reci da do najveceg postotka pobacaja dodje u prvih 6 tjedana trudnoce, a nakon 8 tjedana je u danasnje doba rizik minimalan.
U prosloj grupi cura na forumu, a bilo nas je stvarno puno, samo jedna je izgubila trudnocu i to u jako ranoj fazi, beta joj se nije duplala.
A ako ste vec imale takvo ruzno iskustvo ili vise njih, vjerujem da je sve to vec medicinaki obradjeno, znate zbog cega je doslo do toga i ovaj put ce sve biti u redu ♥️
Cestitam na beti,jesul tebi rekli da je spontani a sada je sve uredu da ne vrecam postove.Doktori su stvarno nekad neosjetljivi i odbojni.
Sto se bolova tice ,ja sam do sad imala kad se okrenem naglo na ljevoj strani gdje je bebica bas me znalo zabolit desilo mi se dva puta.Zato sad se okrecem ko bajo svako dan🤣🤣
amiiinna je li kod tebe beba bila manja na pregledu ili sam pomiješala sa nekim drugim? Kod mene je 3 dana bila manja, ali ja mislim da je to mozda zbog moje O tek 17-18 dan. Ali me to malo brine
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Da, meni su rekli na hitnoj da je biokemijska trudnoca… ma budale… na kraju sam sama sebi najbolji ginekolog 🙄
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sto se bolova tice ,ja sam do sad imala kad se okrenem naglo na ljevoj strani gdje je bebica bas me znalo zabolit desilo mi se dva puta.Zato sad se okrecem ko bajo svako dan🤣🤣amiiinna je li kod tebe beba bila manja na pregledu ili sam pomiješala sa nekim drugim? Kod mene je 3 dana bila manja, ali ja mislim da je to mozda zbog moje O tek 17-18 dan. Ali me to malo brine
Nema te to sto brinuti, nisu ni ti uredjaji nesto jako precizni da bi dobro mogli procijeniti velicinu bebe.
Moja beba je cijelo vrijeme bila manja, na svim pregledima, a rodila se sa 3580g i bila najveca u rodilistu
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji