Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    18. Veljača 2025. 10:51

Jedino bitno je da se vidi da beba raste, da je svaki put veca

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• amiiinna
    18. Veljača 2025. 11:28

Marina.25

amiiinna

Anica88

Drage cure koje imate strahove. Nemojte citati tudja iskustva. Ako bas morate citati, googlajte i citajte znanstvena istrazivanja na tu temu.

Sve sam vec to prosla u prosloj trudnoci na pocetku pa mi je sad lakse u glavi.

I iz mojih prijasnjih istrazivanja vam mogu reci da do najveceg postotka pobacaja dodje u prvih 6 tjedana trudnoce, a nakon 8 tjedana je u danasnje doba rizik minimalan.

Tako da u 11. tjednu stvarno vise nema nikakvog straha.

U prosloj grupi cura na forumu, a bilo nas je stvarno puno, samo jedna je izgubila trudnocu i to u jako ranoj fazi, beta joj se nije duplala.

A ako ste vec imale takvo ruzno iskustvo ili vise njih, vjerujem da je sve to vec medicinaki obradjeno, znate zbog cega je doslo do toga i ovaj put ce sve biti u redu ♥️

Bit ce sve to ok, samo opusteno 😊

Hvala ti puno na ovakvim rijecima,bas smire covjeka🤗🤗
    Cestitam na beti,jesul tebi rekli da je spontani a sada je sve uredu da ne vrecam postove.Doktori su stvarno nekad neosjetljivi i odbojni.

Sto se bolova tice ,ja sam do sad imala kad se okrenem naglo na ljevoj strani gdje je bebica bas me znalo zabolit desilo mi se dva puta.Zato sad se okrecem ko bajo svako dan🤣🤣
    amiiinna je li kod tebe beba bila manja na pregledu ili sam pomiješala sa nekim drugim? Kod mene je 3 dana bila manja, ali ja mislim da je to mozda zbog moje O tek 17-18 dan. Ali me to malo brine

Jest,bila je 3 dana manja bas kako sam racunala jer sam pratila ovulaciju i bila je kasnije.Al rekla mi je da je to uredu jer su mi ciklusi 30-35 dana ,a oni racunaju 28.Al isto me je zabrinulo kad sam zadnji put bila na hitnoj zbog krvarenje i na otpusnici pise 9+3 a trebala sam biti tacno 10 tt.Al nije puno ni gledala a mislim da je i stariji aparat bar se nadam.Vidjet cemo u cetvrtak kako ce bit.A mojoj prijateljici isto trenutno je trudnanod pocetka je kao beba bila manja 7 dana,sad je 8 mj i rekla  joj da je beba veca. S njima se nikad ne zna.

Anica88 bas mi je dragi sto ti je na kraju sve uredu,i da tako i ostane.Samo stvaraju bezpotrebni stres

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

• Mateil
    18. Veljača 2025. 11:41

Dobrodošle nove cure, baš mi je drago zbog svih i želim nam dugo druženje! 😊
    Blondie čestitam na dečkiću i na odličnim vijestima! To je baš lijepo za čuti 🫶🏼
    Amina sretno na pregledu, javi nam se svakako nakon! I razumijem te u potpunosti sa strahovima, to je normalno, pogotovo nakon negativnih iskustava, bit će lakše što trudnoća bude odmicala! 🫶🏼
    Ja prošlu trudnoću uopće nisam mogla izdržati koliko sam bila stalno preplašena, mislila najgore, stalno nešto guglala, baš je bilo psihički teško, ali ovaj put je stvarno dobro, mislim da jednim dijelom nemam ni vremena razmišljati o tome. 
    Meni je napokon puno bolje što se mučnina tiče i iskreno osim toga i grudi simptoma ni nemam! 
    Meni je slijedeći termin 3.3 i tada ćemo raditi Nifty! 🙂
    Svim curama želim uspješne preglede! 

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

• Mateil
    18. Veljača 2025. 11:48

E da, što se tiče Nifty testa, to nisam ni znala, ali od nedavno je u Njemačkoj on gotovo besplatan, plaća se samo uzv 70€. Baš me zanima hoće li to zaživjeti i u Hrvatskoj.

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

• cupko
    18. Veljača 2025. 11:53

Curke znam vas pročitati pa ako vidim sličnu situaciju volim nešto napisati da neku utješim jer je i meni bilo u početku grozno, a nisam baš nalazila slične pozitivne ishode.

Moja beba je od prvog pregleda manja za 8 dana i tako mi vode trudnoće, prema ultrazvuku i njegovoj veličini, a ne prema zadnjoj menstruaciji. 

Sa točno 6 tjedana prema zadnjoj menstruaciji sam dobila smeđi iscjedak, otišla na hitan pregled i već tad se vidjelo da nisam 6 tjedana trudna nego 4+5. Tad nismo znali jel je stala s razvojem ili je mlađa trudnoća i eto bila je i još je hvala bogu mlađa trudnoća to jest kasnija ovulacija. Dobila terapiju i mirovanje prvih 12 tjedana i sve je prošlo. 🙂

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Marina.25
    18. Veljača 2025. 12:21

cupko

Curke znam vas pročitati pa ako vidim sličnu situaciju volim nešto napisati da neku utješim jer je i meni bilo u početku grozno, a nisam baš nalazila slične pozitivne ishode.

Moja beba je od prvog pregleda manja za 8 dana i tako mi vode trudnoće, prema ultrazvuku i njegovoj veličini, a ne prema zadnjoj menstruaciji.

Sa točno 6 tjedana prema zadnjoj menstruaciji sam dobila smeđi iscjedak, otišla na hitan pregled i već tad se vidjelo da nisam 6 tjedana trudna nego 4+5. Tad nismo znali jel je stala s razvojem ili je mlađa trudnoća i eto bila je i još je hvala bogu mlađa trudnoća to jest kasnija ovulacija. Dobila terapiju i mirovanje prvih 12 tjedana i sve je prošlo. 🙂

Hvala cupko na podijeljenom iskustvu

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• amiiinna
    18. Veljača 2025. 12:34

Hvala vam cure na podjeljenim iskustvima,svakako cu javiti kako je prosao pregled.Ja sam isto na bolovanju,5.3 imam kod svoje gin zakazan termin pa cu vidjet sta ce mi dalje reck dal cu na poso ili ne.Al mislim da cu traziti da ne idem jer radim u proizvodnji,i necu da se opterecavam,mada bi bilo bolje za psihu sigurno da radim.Al imam razne komade i ne zelim da se naprezem,citav zivot cu radit,bolje da se sad cuvam.

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

BAJOMA
    18. Veljača 2025. 12:35

Lana2110

Pozdrav svima, zadnja menstruacija je bila 25.01, ciklusi su mi na 25 dana.. pozitivan test mi je bio doma prije tjedan dana. Termin 21.10.. prošle godine sam imala spontani - točnije prije 5 mj.. E sad.. kad na prvi pregled? Ja mislila odmah ovaj tjedan.. ili da čekam još? I da .. obzirom da imam 43godine malo sam u frci 🙄

Čestitam ❤️😍😍
    Ja cu imat 42 kad rodim . ❤️

url=https://lilypie.com]

Tracy_
    18. Veljača 2025. 14:09

Marchy89 - vidim ti u potpisu da imamo iste mutirane gene, i da piješ Folacin 5mg. Trebala bi piti aktivni folat, tipa Solgarov ili nešto slično. Nikako Folacin jer radi mutacije ne možeš pretvoriti taj oblik folne u aktivni koji ti treba.

Mimoza17
    18. Veljača 2025. 14:23

Evo kod mene malo prije 2 kapi roskaste krvi, uopce ne kuzim otkud :/ Na papiru nista, vise puta sam isla od wc-a.. Odmah sam zvala ginekologicu i rekla mi je da dođem danas, a da sutra onda vadim betu ako ne stignem danas
    Vec sam sve oplakala, svakako vam javim razvoj situacije.. Strah me vanmaternicne😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.