Panoramu smo cekali 10 dana. Bude inace vjerojatno i brze, no ja sam krv vadila u petak popodne pa su vjerojatno tek u ponedjeljak slali za USA (jer je u labos na obradu zaprimljeno u srijedu), a u nedjelju su poslali rezultat u HR predstavnistvo (koji su nama proslijedili danas)
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
Čestitam svim novim curkama i želim vam sretnu trudnoću 🥰🥰
Ja imam pitanje, jel još netko ima dane kada ga trbuh skoro uopće ne boli, a onda i dane kada samo “čekate da dobijete mengu”?
Ovo je stvarno više za izludit😂 Uvijek sam naivno mislila da je trudnoća jako opušteno stanje
Cestitam blondie 🥳
Mimoza mene je i u prosloj i u ovoj trudnoci bolilo svaki dan tako da jos imas srece 😊
Oni koji kazu da je trudnoca blazeno stanje i da uzivate u njoj lazu 😂
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Panoramu smo cekali 10 dana. Bude inace vjerojatno i brze, no ja sam krv vadila u petak popodne pa su vjerojatno tek u ponedjeljak slali za USA (jer je u labos na obradu zaprimljeno u srijedu), a u nedjelju su poslali rezultat u HR predstavnistvo (koji su nama proslijedili danas)
I mene to čeka ako dodjem do 10-tog tjedna.. i gledala sam sve koji su u ponudi i ne znam koji odabrati uopće 🙄
Dobrodosle curke i sretno! 🥰 jako lijepe i velike price 🤗
.
Mi danas dobili rezultate NIPT / Panorama testa - sve testirano je nizak rizik i cekamo decka 💙 osjecaj nas je prevario, jer smo muz i ja bas imali feeling da je cura 😅 sutra jos imamo mini anomaly tako da se nadam da nam je to ona uspjesan zakljucak prvog velikog milestonea 🤭🥰
Cestitam na uspjesnom pregledu bas mi je drago sto je sve uredu,ja imam u cetvrtak pregled i ne znam kako izdrzavam.
Svim novim curama cestitam i zelim vam uspjesne trudnoce 💝
Eh sad zanima me da li vi imate te psihicke momente kao ja,evo u cetvrtak imam pregled svaki dan razmisljam sta ako kaze da srce ne radi,da nesto nije uredu,pa onda hajd bit ce sve dobro.Svasta sam citala kako zene nemaju simptome a ne bude nesto okej,sad sam prestala sve to citat al taj strah ne znam kako da savladam
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
amiiinna, imam isti problem, a vjerujem da je većini cura tako…. Stalno si pipam grudi da vidim jel me bole, pa se uspaničim ako mi nije muka ili ako 2 sata nemam iscjedak…..
Prvo što mi je ginekologica zabranila kada sam joj rekla za pozitivan test je da ni slučajno ne guglam ništa jer je svaka žena različita i ljudi većinom pišu loša iskustva.. Ali eto, nekad si ne mogu pomoći
Dobrodosle curke i sretno! 🥰 jako lijepe i velike price 🤗
.
Mi danas dobili rezultate NIPT / Panorama testa - sve testirano je nizak rizik i cekamo decka 💙 osjecaj nas je prevario, jer smo muz i ja bas imali feeling da je cura 😅 sutra jos imamo mini anomaly tako da se nadam da nam je to ona uspjesan zakljucak prvog velikog milestonea 🤭🥰
Cestitam na uspjesnom pregledu bas mi je drago sto je sve uredu,ja imam u cetvrtak pregled i ne znam kako izdrzavam.
Eh sad zanima me da li vi imate te psihicke momente kao ja,evo u cetvrtak imam pregled svaki dan razmisljam sta ako kaze da srce ne radi,da nesto nije uredu,pa onda hajd bit ce sve dobro.Svasta sam citala kako zene nemaju simptome a ne bude nesto okej,sad sam prestala sve to citat al taj strah ne znam kako da savladam
Jesi imala ranije spontani nekada, imas li vec djece nisam upratila?
Ja sam se uvijek divila zenama koje su u trudnoci opustene i uzivaju, ja sam i sada a i u prosloj uvijek brinula i nikad se nisam mogla opustiti, prva mi je narocito tesko pala, sad sam vec starija i iskusnija i mogu sebi reci da zelim da mislim pozitivno..imam jedan missed prije… tako da nisi jedina, ali sada si vec i u nekim “sigurnijim” tjednima i kako vrijeme odmice bar malo bi trebalo biti lakse.
Potpuno te razumijem i mislim da većina nas je baš takva. Ja kad trebam na pregled 2 dana prije toga googlam, razmisljam o ishodima, iako je ovo do sad nekako mirnija trudnoca jer sam i sama dosta mirnija, ne stresiram se, ali kad se ide na pregled to je druga priča 🫣
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Hvala vam sto ste podjelile sa mnom,lakse mi je kad znam sa nisam jedina.I ja se stalno pipam,zgledam,mucnine skoro da i nemam nekad samo,imam napade gladi,umor strasn nemam volje nizasto svega me strah.
Imala sam 2023 neuspjelu trudnocu nije bilo ploda pa samnisla na ciscenje,imam dvorogu maternicu pa se i zbog tog strah dal ce se beba imati gdje razvijat,imala sam vec dvije histeroskopije.Svasta je bilo zadnju godinu ipo,pa me zbog svega strah.Imam 29 godina i bas zelim ovu bebu,a vec sam imala dva puta krvarenje koristim utrogestan pa i to mi je jos bila briga.Cekam taj pregled u cetvrtak sa nadom da bude sve okej,strah me jos rec i roditeljima jos niko ne znam sem muza i mene,i prijateljice jedne.Valjda ce proc ovo,al psihicki je bas tesko.Toliko se borim bit pozitivna,al samo mi dodje sta ako..
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Drage cure koje imate strahove. Nemojte citati tudja iskustva. Ako bas morate citati, googlajte i citajte znanstvena istrazivanja na tu temu.
Sve sam vec to prosla u prosloj trudnoci na pocetku pa mi je sad lakse u glavi.
I iz mojih prijasnjih istrazivanja vam mogu reci da do najveceg postotka pobacaja dodje u prvih 6 tjedana trudnoce, a nakon 8 tjedana je u danasnje doba rizik minimalan.
Tako da u 11. tjednu stvarno vise nema nikakvog straha.
U prosloj grupi cura na forumu, a bilo nas je stvarno puno, samo jedna je izgubila trudnocu i to u jako ranoj fazi, beta joj se nije duplala.
A ako ste vec imale takvo ruzno iskustvo ili vise njih, vjerujem da je sve to vec medicinaki obradjeno, znate zbog cega je doslo do toga i ovaj put ce sve biti u redu ♥️
Bit ce sve to ok, samo opusteno 😊
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji