Blondie_145, crox hvala na odgovorima😊 je, znam da je bolja apsorpcija kada se stavlja vaginalno i to smeđaranje kolko sam shvatila moze biti nista i moze biti svašta pa sam mislila eliminacijom barem izbaciti mogucnost da se to događa zbog konstantnog stavljanja vaginaleta😔 ma svega me vise strah..
Ma ja bih definitivno iskljucila da je od toga sto stavljas vaginalno jer ja ih dnevno stavim 6 🤣 (3x2)
Mozda je samo manjak progesterona, mozda si se preforsirala… miruj u svakom slucaju.
Blondie_145, crox hvala na odgovorima😊 je, znam da je bolja apsorpcija kada se stavlja vaginalno i to smeđaranje kolko sam shvatila moze biti nista i moze biti svašta pa sam mislila eliminacijom barem izbaciti mogucnost da se to događa zbog konstantnog stavljanja vaginaleta😔 ma svega me vise strah..
Ma ja bih definitivno iskljucila da je od toga sto stavljas vaginalno jer ja ih dnevno stavim 6 🤣 (3x2)
Mozda je samo manjak progesterona, mozda si se preforsirala… miruj u svakom slucaju.
Ok hvala..ma radije si injekciju dajem nego te utrogestane😅 dobro kazes, moguce i da se preforsiram.
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Terapija: 2x2 Utogestana 200mg,
Estrofem 2mg 1-1-2, Folacin 5mg,
Novalac, Clexane 0.4 ml dnevno
Ok hvala..ma radije si injekciju dajem nego te utrogestane😅 dobro kazes, moguce i da se preforsiram.
I ja vjeruj mi, draze mi je bocnuti se nego ga stavljati, odvratan mi je taj utrogestan i nadam se da mi bude smanjila na sljedecem pregledu bar uvecer samo. 😩
Pozdrav cure ✨️ grupa nam je baš mirna, pa da vidim kako ste, ima li kakvih simptoma? 🎀
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Pozdrav cure ✨️ grupa nam je baš mirna, pa da vidim kako ste, ima li kakvih simptoma? 🎀
Hej Marina 😊
Kod mene nista… osjecam se puno bolje nego u prosloj trudnoci u ovoj fazi, samo neka tako i ostane 🤞🤞🤞
Po trakicama iz jutarnjeg urina definitivno nije biokemijska kako su rekli na hitnoj 🙄 trakica je svaki dan sve tamnija… sutra cu valjda ici vaditi betu, vjerojatno tek popodne, privatno.
Cure, zna li netko moze li se u zgu jos negdje osim u petrovoj vaditi bhcg iz krvi, a da radi dulje od 9?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Kako si ti?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Heej, ja sam ovak vikend imala više rođendana i proslava pa nisam bas bila aktivna… kod mene sve ok, malo manja mučnina zadnja dva dana ali gađenje na sve mirise i hranu jako prisutno, i imam dosta bijelog iscjetka… Upravo me glava boli za poluditi i peku oci pa kuzim da bi trebala na spavanjac. 😅 kako je kod tebe?
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Pozdrav curke da se i ja uključim, kod mene se mučnine popravile stvarno se ne mogu žaliti skoro pa ih i nema a kad ima skroz su minimalne. Isto imam iscjedak malo vise i bolne sise i umor mi ne prisutan.
Prije sam morala jesti svaka dva sata jer su bile mučnine ako ne jedem sad se to popravilo.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Obzirom da radim i kad je vikend onda sam odlično, lakse mi se nositi sa mucninama 🤗 jutros prvi put u zadnji mjesec nisam povratila ono jutarnje povraćanje i mučnina me prati kroz dan, jedva da sam malo jela 🤮
Kako vi sa kućnim poslovima? Ja radim samo ono što moram jer toliko nemam volje i umor je prisutan 24/7 😂
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Cure, zna li netko moze li se u zgu jos negdje osim u petrovoj vaditi bhcg iz krvi, a da radi dulje od 9?
Možeš vaditi u poliklinici Breyer (više lokacija, ali u Ilici, na Bundeku i u Dubravi ti vade do 18 h), poliklinici Aviva (blizu Kennedyevog trga, zaprimaju uzorke također do 18 h).. To je ono di sam ja išla, ali ima ih sigurno još😀
Što se tiče simptoma, kod mene je nekako sve isto: bolne grudi, konstantno podrigivanje (ali nije mi muka i sve mi se jede) i bol kao da cu dobiti mengu (nekad vise, nekad manje).. U srijedu idem na prvi pregled pa se nadam da će sve dobro proći. 🙏🏼☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji