Bok cure,
čitam već tjednima ovu temu ali nikako se nisam usudila napraviti profil i pridružiti se.
Mali backstory:
Imam 31god i AMH 0.8, na konzultacijama nam je rečeno da su male šanse da prirodno ostanemo trudni i da zbog izrazito niske ovarijske rezerve krenemo sa IVF-om što prije.
Naravno, šok nam je bio to čuti.
U međuvremenu još jedan šok, zadnja menstruacija je bila 31.12. pozitivan test 22.01. i sada čekam prvi pregled 26.02. Ne znam ni sama što da očekujem, presporo idu dani haha
Aplikacija kaže da smo 6tt+6!
Nadam se da ćemo se družiti još dugo, držim nam fige!
Bok cure,
čitam već tjednima ovu temu ali nikako se nisam usudila napraviti profil i pridružiti se.
Mali backstory:
Imam 31god i AMH 0.8, na konzultacijama nam je rečeno da su male šanse da prirodno ostanemo trudni i da zbog izrazito niske ovarijske rezerve krenemo sa IVF-om što prije.
U međuvremenu još jedan šok, zadnja menstruacija je bila 31.12. pozitivan test 22.01. i sada čekam prvi pregled 26.02. Ne znam ni sama što da očekujem, presporo idu dani haha
Pa to su divne vijesti🤗 dobro nam došla i cestitam🤗💐
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Terapija: 2x2 Utogestana 200mg,
Estrofem 2mg 1-1-2, Folacin 5mg,
Novalac, Clexane 0.4 ml dnevno
Dobrodošla Flo08, mirnu i dosadnu trudnocu želim
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Pozdrav svima, zadnja menstruacija je bila 25.01, ciklusi su mi na 25 dana.. pozitivan test mi je bio doma prije tjedan dana. Termin 21.10.. prošle godine sam imala spontani - točnije prije 5 mj.. E sad.. kad na prvi pregled? Ja mislila odmah ovaj tjedan.. ili da čekam još? I da .. obzirom da imam 43godine malo sam u frci 🙄
Pozdrav svima, zadnja menstruacija je bila 25.01, ciklusi su mi na 25 dana.. pozitivan test mi je bio doma prije tjedan dana. Termin 21.10.. prošle godine sam imala spontani - točnije prije 5 mj.. E sad.. kad na prvi pregled? Ja mislila odmah ovaj tjedan.. ili da čekam još? I da .. obzirom da imam 43godine malo sam u frci 🙄
Cestitam 😊
Ja bi se na tvom mjestu odmah javila gynu. Kako si inace?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Bok cure,
Mali backstory:
Cestitam i i tebi 😊
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cestitam 😊
Ja bi se na tvom mjestu odmah javila gynu. Kako si inace?
Hvala 😁 malo u šoku 😂 ujutro ću zvati i naručiti se.. taman bi trebala biti u 5-tom tjednu sad po kalendaru.. a i po mojoj procjeni 😂 malo mi je muka.. ali ništa strašno.. skužila sam jer su me jako ledja krenula boliti i cicke su mi već natekle ..pikaju me jajnici uglavnom navečer
Kakve divne vijesti danas! Cestitam svim novim trudnicama, zelim mirnu i dosadnu trudnocu do kraja 🙏🏻❤️🧸
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Dobrodosle curke i sretno! 🥰 jako lijepe i velike price 🤗
.
Mi danas dobili rezultate NIPT / Panorama testa - sve testirano je nizak rizik i cekamo decka 💙 osjecaj nas je prevario, jer smo muz i ja bas imali feeling da je cura 😅 sutra jos imamo mini anomaly tako da se nadam da nam je to ona uspjesan zakljucak prvog velikog milestonea 🤭🥰
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
Dobrodosle curke i sretno! 🥰 jako lijepe i velike price 🤗
.
Mi danas dobili rezultate NIPT / Panorama testa - sve testirano je nizak rizik i cekamo decka 💙 osjecaj nas je prevario, jer smo muz i ja bas imali feeling da je cura 😅 sutra jos imamo mini anomaly tako da se nadam da nam je to ona uspjesan zakljucak prvog velikog milestonea 🤭🥰
Cestitam, divne vijesti.
Koliko ste cekali na rezultate NIPT-a? Mi imamo zakazano sljedeci ponedjeljak pregled i NIPT.
Sortiraj odgovore
Najstariji