Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Flo08
    17. Veljača 2025. 11:35

Bok cure,

čitam već tjednima ovu temu ali nikako se nisam usudila napraviti profil i pridružiti se. 
    Mali backstory:
    Imam 31god i AMH 0.8, na konzultacijama nam je rečeno da su male šanse da prirodno ostanemo trudni i da zbog izrazito niske ovarijske rezerve krenemo sa IVF-om što prije. 
    Naravno, šok nam je bio to čuti. 
    U međuvremenu još jedan šok, zadnja menstruacija je bila 31.12. pozitivan test 22.01. i sada čekam prvi pregled 26.02. Ne znam ni sama što da očekujem, presporo idu dani haha
    Aplikacija kaže da smo 6tt+6!

Nadam se da ćemo se družiti još dugo, držim nam fige! 

Marchy89
    17. Veljača 2025. 13:18

Flo08

Bok cure,

čitam već tjednima ovu temu ali nikako se nisam usudila napraviti profil i pridružiti se.
    Mali backstory:
    Imam 31god i AMH 0.8, na konzultacijama nam je rečeno da su male šanse da prirodno ostanemo trudni i da zbog izrazito niske ovarijske rezerve krenemo sa IVF-om što prije.
    U međuvremenu još jedan šok, zadnja menstruacija je bila 31.12. pozitivan test 22.01. i sada čekam prvi pregled 26.02. Ne znam ni sama što da očekujem, presporo idu dani haha

Pa to su divne vijesti🤗 dobro nam došla i cestitam🤗💐

🙎🏼‍♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
    🙎🏻‍♂️ 35god
    Terapija: 2x2 Utogestana 200mg,
    Estrofem 2mg 1-1-2, Folacin 5mg,
    Novalac, Clexane 0.4 ml dnevno

Marina.25
    17. Veljača 2025. 13:42

Dobrodošla Flo08, mirnu i dosadnu trudnocu želim

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• Lana2110
    17. Veljača 2025. 14:18

Pozdrav svima, zadnja menstruacija je bila 25.01, ciklusi su mi na 25 dana.. pozitivan test mi je bio doma prije tjedan dana. Termin 21.10.. prošle godine sam imala spontani - točnije prije 5 mj.. E sad.. kad na prvi pregled? Ja mislila odmah ovaj tjedan.. ili da čekam još? I da .. obzirom da imam 43godine malo sam u frci 🙄

Anica88
    17. Veljača 2025. 14:40

Lana2110

Pozdrav svima, zadnja menstruacija je bila 25.01, ciklusi su mi na 25 dana.. pozitivan test mi je bio doma prije tjedan dana. Termin 21.10.. prošle godine sam imala spontani - točnije prije 5 mj.. E sad.. kad na prvi pregled? Ja mislila odmah ovaj tjedan.. ili da čekam još? I da .. obzirom da imam 43godine malo sam u frci 🙄

Cestitam 😊

Ja bi se na tvom mjestu odmah javila gynu. Kako si inace?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    17. Veljača 2025. 14:41

Flo08

Bok cure,

Mali backstory:

Cestitam i i tebi 😊

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Lana2110
    17. Veljača 2025. 14:58

Anica88

Lana2110

Cestitam 😊

Ja bi se na tvom mjestu odmah javila gynu. Kako si inace?

Hvala 😁 malo u šoku 😂 ujutro ću zvati i naručiti se.. taman bi trebala biti u 5-tom tjednu sad po kalendaru.. a i po mojoj procjeni 😂 malo mi je muka.. ali ništa strašno.. skužila sam jer su me jako ledja krenula boliti i cicke su mi već natekle ..pikaju me jajnici uglavnom navečer 

Zamia
    17. Veljača 2025. 15:48

Kakve divne vijesti danas! Cestitam svim novim trudnicama, zelim mirnu i dosadnu trudnocu do kraja 🙏🏻❤️🧸

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• blondie_145
    17. Veljača 2025. 16:13

Dobrodosle curke i sretno! 🥰 jako lijepe i velike price 🤗
    .
    Mi danas dobili rezultate NIPT / Panorama testa - sve testirano je nizak rizik i cekamo decka 💙 osjecaj nas je prevario, jer smo muz i ja bas imali feeling da je cura 😅 sutra jos imamo mini anomaly tako da se nadam da nam je to ona uspjesan zakljucak prvog velikog milestonea 🤭🥰

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙

• crox
    17. Veljača 2025. 16:59

blondie_145

Dobrodosle curke i sretno! 🥰 jako lijepe i velike price 🤗
    .
    Mi danas dobili rezultate NIPT / Panorama testa - sve testirano je nizak rizik i cekamo decka 💙 osjecaj nas je prevario, jer smo muz i ja bas imali feeling da je cura 😅 sutra jos imamo mini anomaly tako da se nadam da nam je to ona uspjesan zakljucak prvog velikog milestonea 🤭🥰

Cestitam, divne vijesti.
    Koliko ste cekali na rezultate NIPT-a? Mi imamo zakazano sljedeci ponedjeljak pregled i NIPT.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.