Curke da vam se javim, mi smo sinoć imali pregled i evo kod nas srceko kuca ko veliko 🤍🤍🤍 još smo pod dojmom
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Curke da vam se javim, mi smo sinoć imali pregled i evo kod nas srceko kuca ko veliko 🤍🤍🤍 još smo pod dojmom
Cestitaaaam 🥳
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cestitke Clooo bas mi je drago zbog vas 🥰 neka se samo nižu dobri pregledi ❤️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Čestitam na dobrom pregledu neka nam svima ostanu samo dobri pregledi
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Marchy89 dobrodosla i cestitam! ❤️ Konacno jos pojacanja s potpomognute 🥰 cekamo jos i ostale cure s lijepim vijestima ovih dana 🥰
.
Clo bravo na srceku ❤️🥰
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
Čestitam na uspjesnom pregledu da i ostane tako do kraja 💟
Cure koje ste 10-11 tjedan,jel imate nove simptome,mene grudi bole kako kad,mucnince sam par dana imala i to je to izgleda.Nista vise ne osjecam 🙄 Jedino sam tako umorna samo bi spavala i nista mi se neda,to vec toliko nervira.Al nikakvih drugih simptoma nemam ko da nisam trudna 🙄
Jos 6 dana imam do tog glavnog pregleda gdje ce gledat bebicu i vadit krv,vi koje trebate ici da li vas je strah?Ja se bas brinem da li ce sve biti uredu,sto se vise priblizava sve ee vise bojim.Kada vi imate te preglede
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Cure koje ste 10-11 tjedan,jel imate nove simptome,mene grudi bole kako kad,mucnince sam par dana imala i to je to izgleda.Nista vise ne osjecam 🙄 Jedino sam tako umorna samo bi spavala i nista mi se neda,to vec toliko nervira.Al nikakvih drugih simptoma nemam ko da nisam trudna 🙄
Jos 6 dana imam do tog glavnog pregleda gdje ce gledat bebicu i vadit krv,vi koje trebate ici da li vas je strah?Ja se bas brinem da li ce sve biti uredu,sto se vise priblizava sve ee vise bojim.Kada vi imate te preglede
Nisam u tim tjednima, ali jedva se vucem po cijeli dan... samo cekam da idem kuci sa posla i da legnem, ne mogu nista da radim toliko sam umorna
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
IR ➕️
Nisam u tim tjednima, ali jedva se vucem po cijeli dan… samo cekam da idem kuci sa posla i da legnem, ne mogu nista da radim toliko sam umorna
Joj super ti jos radis ja sam na bolovanju,jedva se natjeram do trgovine.Al svakako ne smijem nigdje ni ic jer mi tako napisala samo lagana setnja u blizini pa i to mi jos gore
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Kod mene kao i kod Marine koma, jucer sam spavala od 19 do danas ujutro 6 ne znam za sebe… mucnine me gadne uhvate po dva dana pa onda jedan dan mir pa opet i tako stalno, ali kod mene nema povraćanja, samo jednom do sada. Sto se tice krvi i ostalih nalaza dobila sam uputnice i to cu sve vaditi iduci tjedan, a s 12 tjedana me doktorica poslala na kombinirani probir ako se tako zove 😅… nesto citam da zna lažno pokazivati i svasta nesto, pa sam malo skeptična mozda sam trebala odbiti 🤷🏽♀️ kakve ste vi po tom pitanju? Ocete raditi ta testiranja?
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Kod mene kao i kod Marine koma, jucer sam spavala od 19 do danas ujutro 6 ne znam za sebe… mucnine me gadne uhvate po dva dana pa onda jedan dan mir pa opet i tako stalno, ali kod mene nema povraćanja, samo jednom do sada. Sto se tice krvi i ostalih nalaza dobila sam uputnice i to cu sve vaditi iduci tjedan, a s 12 tjedana me doktorica poslala na kombinirani probir ako se tako zove 😅… nesto citam da zna lažno pokazivati i svasta nesto, pa sam malo skeptična mozda sam trebala odbiti 🤷🏽♀️ kakve ste vi po tom pitanju? Ocete raditi ta testiranja?
Meni jutro pocne sa riganjima toliko da me cijela zgrada cuje, i ne stignem od kreveta da nesto pojedem vec me u krevetu uhvati i kroz cijeli dan mucnine
A isto me cijelu sedmicu muci glavobolja, ne znam imaju li ostale cure problema sa glavoboljom?
Meni jos nista nisu spominjali pa vidjet cemo na sljedecoj kontroli
Ja Zamia idem spavati svaku noc u 21 i odmah u sekundi zaspim i do 6 ujutro koma
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
IR ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji