Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • crox
    12. Veljača 2025. 18:56

Marina.25

crox

Marina.25

Anica88

Sunna97

🦋BlueIvy🦋

Sunna97

Evo došli rezultati bete, 45. Pretpostavljam da je ovo biokemijska trudnoca, ali evo vidjet cu s ginekologicom. U svakom slučaju preniska vrijednost. No nema veze, ovo mi je prva trudnoća i zapravo mi je drago jer vidim da možemo bez puno mučenja 😂😂 tek smo se nedavno prestali štititi..
    Pozdravljam vas sve i želim vam uredne trudnoće do kraja 🥰 ja se javim jednom kada trudnoca bude uspješna 😄

Zao mi je ako je stvarno tako.. nisam upratila da li si ranije vadila betu, ako nisi onda je svakako treba ponoviti da se vidi da li se pravilno dupla. Ako je bila kasna ovulacija i ona na preglednu nista nije vidjela onda je to ok vrijednost za ranu trudnoću.

Nisam ranije vadila, sutra ću opet pa ćemo vidjeti..

Anica 88, kako su ti utvrdili biokemijsku? Ja sam pozitivan test imala 7.2. Vadit ću opet sutra pa ćemo vidjeti

Samo na temelju negativnog popodnevnog testa iz urina.

A nije biokemijska. Trudna sam i crtica na testu iz jutarnjeg urina je svaki dan sve tamnija

Drage cure nemojte se stresirati, to je jako rano i probajte se manje stresirati da bi bilo sto bolje.

Marina, vidim ti u potpisu da imas trombofiliju i dva misseda… jesi na heparinu trenutno? I ja sam, pa me zanima kako ide bockanje i gdje si dajes injekcije ako primas?

Jesam odmah od pozitivnog testa, bilo je teško na pocetku ali sam sad navikla. Dajem u noge po preporuci ginekologa, ja sam htjela u stomak ali on kaze da ne treba… tako da noge mi najlakse bocnuti Kako tebi ide?

Za sad u stomak, ide fino, davala sam si u prvoj trudnoci isto, ali nekako su mi noge bile bolnije puno. Skuzila sam da je puuno bolje kad injekciju ubacim par minuta u frizider prije davanja, ali samo kratko…. Za sad samo male tackice ostanu na mjestu uboda… koji dio noge tacno bockas, blize preponi gore gdje ima vise salca ili nize blize misicu? 

Marina.25
    12. Veljača 2025. 20:09

https://ibb.co/DPPS0Rxp jedva sam ucitala sliku, očito ni google ne dopušta ove gole 🤣 otprilike na ovom mjestu kao što je na slici i zna biti malo bolno nekad ali uglavnom ne boli nikako 😇

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• crox
    12. Veljača 2025. 20:45

Marina.25

https://ibb.co/DPPS0Rxp jedva sam ucitala sliku, očito ni google ne dopušta ove gole 🤣 otprilike na ovom mjestu kao što je na slici i zna biti malo bolno nekad ali uglavnom ne boli nikako 😇

Da to su ta mjesta na koja i ja mislim otprilike, ja na stomaku imam vise salca pa mi je tu za sad bolje, ali cu kad pocne rasti morati se prebaciti. ☺️

Anica88
    12. Veljača 2025. 21:35

Cure koje imate mucnine, kad su vam krenule prve naznake mucnina?

Ja se trenutno brinem bez veze - jer sam u prosloj trudnoci u ovoj fazi vec nekontrolirano podrigivala nakon svakog obroka, a sad nista…

Vjerojatno bi manje brinula da mi na hitnoj dr nije rekao da je biokemijska 🙄

Ovako je usadio zrno sumnje duboko u moju podsvjest i sad sve analiziram 😔

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Marina.25
    13. Veljača 2025. 07:45

Anica88

Ja se trenutno brinem bez veze - jer sam u prosloj trudnoci u ovoj fazi vec nekontrolirano podrigivala nakon svakog obroka, a sad nista…

Meni su krenule oko 6 tt i još uvijek su u punoj snazi, a sad mozda i najjače 🤮 ujutro trčim iz kreveta do wc solje... bolje ko ih nema, mirnije će ti biti.
    Ja sam već 2 kg izgubila od povraćanja i mučnine 24/7.

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

BAJOMA
    13. Veljača 2025. 08:46

Nemam ni jedan ali ni jedan simptom za sad sam oko 6 tt. Tko zna mozda krenu kasnije . Inace protekle tri ttudnoce od starta su mi krenule žgaravica i nisam imala neke snage . Al sad je super 😚

url=https://lilypie.com]

Anica88
    13. Veljača 2025. 09:14

Marina.25

Anica88

Meni su krenule oko 6 tt i još uvijek su u punoj snazi, a sad mozda i najjače 🤮 ujutro trčim iz kreveta do wc solje… bolje ko ih nema, mirnije će ti biti.
    Ja sam već 2 kg izgubila od povraćanja i mučnine 24/7.

Joj, bas mi je zao 😔

Da li si ista dobila protiv povracanja? Ja sam proslu trudnocu bila na reglanima, a nedavno sam saznala da ima i jacih stvari.

Tad su mucnine pocele vec u 4. tjednu, a povracanje isto kao i tebi u 6. Izgubila sam 4kg, ali sve sam to vratila nakon poroda kad sam konacno mogla normalno jesti 😅

Joj, da me bar to postedi ovaj put 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

BAJOMA
    13. Veljača 2025. 10:14

pticica29

Zamia

pticica29

Pozdrav,

Danas mi se na gacicama pojavio smedji iscjedak. Nemam nikakve bolove dolje, jucer sam jedino osjecala kratko slabost i blagu vrtoglavicu, ali sam se i tusirala u toploj vodi pa pretpostavljam da je to zbog nedostatka zraka u kupaoni (znalo mi je tako i prije bit). Trebam li se zabrinuti?

Ako se nije povukao iscjedak moj savjet je da se javis kod svog gin. Ili u bolnicu… koji si tjedan?

Ma samo mali iscjedak je vidljiv na gacicama, nije se nista povecao tokom popodneva. Pa po mojoj procjeni, 6. ili 7. tjedan

Meni ti je u prosloj trudnoci bio hematon koji se cjedio pa sam mirovala dva tjedna i dao mi utrice koje sam stavljala do 12 t. I imala sam sve moguce simptome . Ne sjecam se s prvo dvoje🙈 . Evo sad nemam nikakvih , jedino zna se povremeno javit privremeno bol u zdjelici🤷🏼‍♀️ Sutra idem na pregled neznam jel sam 6 t t ili mozda cak i vise 👀❤️❤️
    Sretno 😘

url=https://lilypie.com]

Marchy89
    13. Veljača 2025. 16:35

Sve vas lijepo pozdravljam i pridružujem se temi🤗 nadam se da cemo se dugo družiti☺️💐 
    Danas mi je na UZV doktorica vidjela gestacijsku i žumanjčanu vrecicu, iduci pregled zakazan za 12 dana. 

Djevojke koje koriste heparinsku terapiju koju folnu pijete i u kojoj kolicini?
    Nesto sam citala da se u ovom slucaju preporucuje folat, a ne folna kiselina🤷🏼‍♀️

🙎🏼‍♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
    🙎🏻‍♂️ 35god
    Terapija: 2x2 Utogestana 200mg,
    Estrofem 2mg 1-1-2, Folacin 5mg,
    Novalac, Clexane 0.4 ml dnevno

• crox
    13. Veljača 2025. 19:27

Marchy89

Sve vas lijepo pozdravljam i pridružujem se temi🤗 nadam se da cemo se dugo družiti☺️💐
    Danas mi je na UZV doktorica vidjela gestacijsku i žumanjčanu vrecicu, iduci pregled zakazan za 12 dana.

Djevojke koje koriste heparinsku terapiju koju folnu pijete i u kojoj kolicini?
    Nesto sam citala da se u ovom slucaju preporucuje folat, a ne folna kiselina🤷🏼‍♀️

Ja sam na heparinu 0.6; uzimam samo Novalac i magnezij i to je to od vitamina; kad se sjetim popijem Omegu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.