Da se nadovežem na curke koje su krvarile ili smečkasto, ja sam imala minimalno smao kod brisanja na papiru al sam odmah zvala ginekologicu i obavila pregled. Rekla je baš da treba mirovati i propisala mi Duphaston (on se pije baš kao tableta) 3 puta dnevno. Čak mi je rekla da ću vjerojatno piti cijelo prvo tromjesečje (Moguće jer sam imala prethodni spontani)
Ja bi takodjer zbog prijasnjeg iskustva definitivno isti taj dan obavila pregled i da vam daju terapiju, ne preporučam odgadjanje čisto radi svog mira a i sigrnosti jer se može srediti na vrijeme samo treba reagirati.
Držite seeeee
U kojem tjednu trudnoce ti se to desilo. Ja sam danas imala isto smeckasto na papiru, gyn mi nije radio. I otisla na hitnu. Lijepo smireno mi je rekao da on ne moze potvrditi trudnocu jer se nista ne moze vidjeti tako rano na ultrazvuku. Test na trudnocu (urinom, nisu mi vadili betu) je bio negativan. Rekao je da je mozda pobacaj, a mozda trudnoca, da ponovim test za par dana pa cu vidjeti
Meni ti se to desilo za 5tt+1. S tim da mi je onda lijepo sve potvrdila da je ispravno i vidjelo se sve osim jos ploda, to imam sad u četvrtak pregled gdje se očekuju otkucaji srčeka.
Izadi betu pa prati putem toga.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Jutro cure ✨️
Kako se vise borite sa gađenjem i mucninama? Meni se sve gadi osim tijesta i voća 🥹 i sinoc sam prvi put imala i noćno povraćanje 🤮 a pored toga nizak tlak i vrtoglavica 🤗 nadam se da ce drugi trimester biti ljepši 🥰
Kod mene je jedan drugi problem a to je da mi je mučnina užasna ako ne jedem svakih 2h i to me izludjuje. Apetit mi se užasno povećao i iritira me što pojedme ručak i za sat i pol meni trbuh krulji, muka ko da nisam jela danima... A nekad mi traje mučnina cijele dane i nisam jos pronašla nešto što mi odgovara da bi ublažila. Za sad nisam imala povraćanje nikakvo.
Jedem puno i voća i povrća i salno nešto moram grickati, tako da i kad idemo iz stana nosim nes sa sobom. A u nedjelju me glaobolja cijeli dan rasturila nisam znala di sam ni šta sam. Jedino kao lupocet smijeh a meni to nis ne pomaže.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Sunna97 nadam se da si otišla na hitnu ili na pregled i da je sve ok.🤗🤗
Otišla sam jučer kod ginekologice. Nije mogla ništa vidjeti, ako sam i dalje trudna to je tek 5tj. Ugl ženska se čudi zašto sam radila test odmah po izostanku Mkao bolje je čekati.. baš sam se glupavo osjećala.
Jutros sam vadila betu, javim seu međuvremenu opet sam skroz malo smeđeg iscjetka.. nisam prokrvarila
meni na 5tt+1 je vidjela i GS i ŽV, kak mislis ništa nije mogla vidjeti?
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Jutro,
Joj upravo krenula da pisem isto…
Kako koji dan, uspijem nesto pojesti ali nista od onoga sto ja skuham. Nemam pojma zasto je to tako.
Primijetila sam da mi voce veoma godi, a narocito grozdje i narandze.
Kafa ni pod razno, a inace sam junkie o kafi i hodam kao zombi.
Salate mogu da jedem, na svu srecu.
Tako nekako balansiram.
Također kafa nikako, natjeram se da popijem malu soljicu jer inace me glava tako zaboli...
Meni isto narandze gode i jabuke, jabuke nisam ovako jela cijeli svoj život ali izdržat ćemo, samo da su bebice dobro
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Otišla sam jučer kod ginekologice. Nije mogla ništa vidjeti, ako sam i dalje trudna to je tek 5tj. Ugl ženska se čudi zašto sam radila test odmah po izostanku Mkao bolje je čekati.. baš sam se glupavo osjećala.
Jutros sam vadila betu, javim seu međuvremenu opet sam skroz malo smeđeg iscjetka.. nisam prokrvarila
meni na 5tt+1 je vidjela i GS i ŽV, kak mislis ništa nije mogla vidjeti?
Pa ne znam, moram priznati nisam baš upućena u to u kojem trenutku je moguće išta vidjeti.. a ona je i rekla da je prerano da se išta vidi. Tko zna, možda je biokemijska.. a opet razmišljam, ovulacija je bila dosta kasno, pa možda i zbog toga. Vidjet ćemo sad kad dođu rezultati bete, no zbog smeđeg iscjetka ne nadam se više previše.. Možda bi stvarno bilo bolje da nisam niti odmah testirala, ovako sam se prerano ponadala
Cure samo da javim upravo sam dosla s pregleda s bebicom je sve dobro srčeko kuca 🥰 jos sam uvijek u šoku da je sve ovo stvarno 🙈
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Danas mi doktori idu na zivce 😡
To je u stilu kako sam ja jucer dosla na hitnu, a nisam trudna ni 4 tjedna 🙄
I odmah prognoziraju pobacaj 😡
Na svoju ruku sam uzela utrogestan koji imam od prosle trudnoce… danas je crta na testu jos tamnija nego jucer 😊
Zelim ti puno srece i da sve bude ok 🤞🤞🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav ekipa . Evo jedne šokirane mame . Jucer napravljen test nakon kašnjenja deset dana i naravno je debelo pozitivan . Da se predstavim imam troje predivne djece 17, 15 i 4. Svo troje željeno i planirano . Međutim ovo nije ni u najluđim snovima planirano. E da imat cu pune 42 g kad se rodi. Stariji klinci jos ne znaju . Rollercoast su mi osjecaji . Mislila sam da je rađanje za mene gotovo , međutim netko je ocito imao drugacije planove za mene.
Sve ce biti u redu 😊 cestitam 🥳
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure samo da javim upravo sam dosla s pregleda s bebicom je sve dobro srčeko kuca 🥰 jos sam uvijek u šoku da je sve ovo stvarno 🙈
Čestitam na dobrom pregledu, tako mi je drago Baš sam jutros mislila na tebe jer si rekla da imaš pregled
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Cure koje imate mucnine, tako je i meni bilo s kavom u prosloj trudnoci. Nisam je mogla ni pomirisati.
Ja sam imala gadne mucnine i povracanja i pomagale su mi lizalice za djecu protiv mucnine u voznji
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji