Cure samo da javim upravo sam dosla s pregleda s bebicom je sve dobro srčeko kuca 🥰 jos sam uvijek u šoku da je sve ovo stvarno 🙈
Čestitam na dobrom pregledu, tako mi je dragoBaš sam jutros mislila na tebe jer si rekla da imaš pregled
Hvala ti puno 🥰🙏🏻 jao bas se lijepoo vidjela na uzv. toliko sam sretna. 🙈
Btw. vidjela sam da si pisala za jabuke hahaha kod mene ista stvar, nikad prije toliko jabuka nisam jela i to sam kupila one zelene, kad mi je bas jako muka samo njih mogu, i jos isto sto mi pase obični jogurt uz neku kiflu za tipa dorucak.
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Pa ne znam, moram priznati nisam baš upućena u to u kojem trenutku je moguće išta vidjeti.. a ona je i rekla da je prerano da se išta vidi. Tko zna, možda je biokemijska.. a opet razmišljam, ovulacija je bila dosta kasno, pa možda i zbog toga. Vidjet ćemo sad kad dođu rezultati bete, no zbog smeđeg iscjetka ne nadam se više previše.. Možda bi stvarno bilo bolje da nisam niti odmah testirala, ovako sam se prerano ponadala
Hajde pozitiva, ako je kasnila ovulacija onda je sve moguće, zato će ti beta reći točnije i ne sekiraj se unaprijed jer ionako ne možeš više tu ništa utjecati. Držim fige
Cure samo da javim upravo sam dosla s pregleda s bebicom je sve dobro srčeko kuca 🥰 jos sam uvijek u šoku da je sve ovo stvarno 🙈
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Sunna97 nadam se da si otišla na hitnu ili na pregled i da je sve ok.🤗🤗
Otišla sam jučer kod ginekologice. Nije mogla ništa vidjeti, ako sam i dalje trudna to je tek 5tj. Ugl ženska se čudi zašto sam radila test odmah po izostanku Mkao bolje je čekati.. baš sam se glupavo osjećala.
Jutros sam vadila betu, javim seu međuvremenu opet sam skroz malo smeđeg iscjetka.. nisam prokrvarila
Tek se nakon bete od 1000 -1500moze nesto vidjeti . Sad mozes pratit uredno duplanje bete ili tamnjenje . S tim da se najbolje vidi ralika svako dva dana 😘
Sunna97 nadam se da si otišla na hitnu ili na pregled i da je sve ok.🤗🤗
Otišla sam jučer kod ginekologice. Nije mogla ništa vidjeti, ako sam i dalje trudna to je tek 5tj. Ugl ženska se čudi zašto sam radila test odmah po izostanku Mkao bolje je čekati.. baš sam se glupavo osjećala.
Jutros sam vadila betu, javim seu međuvremenu opet sam skroz malo smeđeg iscjetka.. nisam prokrvarila
meni na 5tt+1 je vidjela i GS i ŽV, kak mislis ništa nije mogla vidjeti?
Pa ne znam, moram priznati nisam baš upućena u to u kojem trenutku je moguće išta vidjeti.. a ona je i rekla da je prerano da se išta vidi. Tko zna, možda je biokemijska.. a opet razmišljam, ovulacija je bila dosta kasno, pa možda i zbog toga. Vidjet ćemo sad kad dođu rezultati bete, no zbog smeđeg iscjetka ne nadam se više previše.. Možda bi stvarno bilo bolje da nisam niti odmah testirala, ovako sam se prerano ponadala
Sve je moguće naravno.. nitko od nas nemoze znati kako će biti, ali moras misliti pozitivno... A to da si prerano radila test, bedastoće, svaka cast onome tko izdrzi do izostanka M da ga napravi. I sa testom i bez njega i sa betom i sa pregledom tih 9 mj je cisti stres 🙈
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Čestitam na dobro pregledu.. samo da nas sve tako prati.. 🥰
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Caoo drage moje evo mene poslije pregleda danasnjeg, cim je pogledala UZ rekla je "cestitam" tako da je hvala Bogu sve super za sad. Jos mi je rekla da prije mozda 2 dana formiralo srce ali da je rano za otkucaje ali i to cemo uskoro cuti nadam se.
Sutra sam 5+5tt
Ali rekla mi je da imam i cistu neku s lijeve srane i da ce ona s vremenom sama iscuriti ali nisam ju stigla upitati moze li to biti opasno po bebu, sta vi mislite, imate li iskustva s tim?
Čestitam na uspiješnom pregledu 🥰
Za cistu neznam, mozda se javi netko sa više iskustva, ali koliko sam ja informirana nebi trebala biti problem i vrlo cesto se rijesi od pregleda do pregleda.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Caoo drage moje evo mene poslije pregleda danasnjeg, cim je pogledala UZ rekla je "cestitam" tako da je hvala Bogu sve super za sad. Jos mi je rekla da prije mozda 2 dana formiralo srce ali da je rano za otkucaje ali i to cemo uskoro cuti nadam se.
Sutra sam 5+5tt
Ali rekla mi je da imam i cistu neku s lijeve srane i da ce ona s vremenom sama iscuriti ali nisam ju stigla upitati moze li to biti opasno po bebu, sta vi mislite, imate li iskustva s tim?
Cestitam!
.
Ja sam pisala da mi je nadjena cista na desnom jajniku koji je ovulirao 6x4cm (vjerojatno cista zutog tijela). Jel tvoja isto na jajniku ili? I kolika je?
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
Evo došli rezultati bete, 45. Pretpostavljam da je ovo biokemijska trudnoca, ali evo vidjet cu s ginekologicom. U svakom slučaju preniska vrijednost. No nema veze, ovo mi je prva trudnoća i zapravo mi je drago jer vidim da možemo bez puno mučenja 😂😂 tek smo se nedavno prestali štititi..
Pozdravljam vas sve i želim vam uredne trudnoće do kraja 🥰 ja se javim jednom kada trudnoca bude uspješna 😄
Evo došli rezultati bete, 45. Pretpostavljam da je ovo biokemijska trudnoca, ali evo vidjet cu s ginekologicom. U svakom slučaju preniska vrijednost. No nema veze, ovo mi je prva trudnoća i zapravo mi je drago jer vidim da možemo bez puno mučenja 😂😂 tek smo se nedavno prestali štititi..
Pozdravljam vas sve i želim vam uredne trudnoće do kraja 🥰 ja se javim jednom kada trudnoca bude uspješna 😄
Zao mi je ako je stvarno tako.. nisam upratila da li si ranije vadila betu, ako nisi onda je svakako treba ponoviti da se vidi da li se pravilno dupla. Ako je bila kasna ovulacija i ona na preglednu nista nije vidjela onda je to ok vrijednost za ranu trudnoću.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Sunna, i meni su jucer rekli da je biokemijska pa je danas tamnija crta na testu za trudnocu. Kada si imala pozitivan test na trudnocu? Mozda da poslusas BlueIvy
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji