Cure, pitanje. Kada otvarate komplikacije ste prvih 42 dana na teret poslodavca ili ide odmah na teret države? S obzirom da ide od 1.6 povećanje pa da uhvatim taj val 😀
Za odrzavanje trudnoce ide odmah na teret drzave
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Nažalost ne idu komplikacije od 01.03. nego samo rodiljne i roditeljske naknade. Zakon o obveznom zdravstvenom osiguranju kojim se uređuju sva bolovanja pa tako i komplikacije nije još prošao proceduru i ići će tek od 01.06.
Komplikacije su naknada plaće koju isplaćuje HZZO od prvog dana na svoj teret ili na teret sredstava državnog proračuna.
Caoo drage moje evo mene poslije pregleda danasnjeg, cim je pogledala UZ rekla je "cestitam" tako da je hvala Bogu sve super za sad. Jos mi je rekla da prije mozda 2 dana formiralo srce ali da je rano za otkucaje ali i to cemo uskoro cuti nadam se.
Sutra sam 5+5tt
Ali rekla mi je da imam i cistu neku s lijeve srane i da ce ona s vremenom sama iscuriti ali nisam ju stigla upitati moze li to biti opasno po bebu, sta vi mislite, imate li iskustva s tim?
Nažalost ne idu komplikacije od 01.03. nego samo rodiljne i roditeljske naknade. Zakon o obveznom zdravstvenom osiguranju kojim se uređuju sva bolovanja pa tako i komplikacije nije još prošao proceduru i ići će tek od 01.06.
Komplikacije su naknada plaće kojuisplaćuje HZZO od prvog dana na svoj teret ili na teret sredstava državnog proračuna.
Neka mi imamo naše bebice žive i zdrave, lako ćemo do 1.6 😂 hvala na info
Jutro cure ✨️
Kako se vise borite sa gađenjem i mucninama? Meni se sve gadi osim tijesta i voća 🥹 i sinoc sam prvi put imala i noćno povraćanje 🤮 a pored toga nizak tlak i vrtoglavica 🤗 nadam se da ce drugi trimester biti ljepši 🥰
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Sunna97 nadam se da si otišla na hitnu ili na pregled i da je sve ok.🤗🤗
Otišla sam jučer kod ginekologice. Nije mogla ništa vidjeti, ako sam i dalje trudna to je tek 5tj. Ugl ženska se čudi zašto sam radila test odmah po izostanku M kao bolje je čekati.. baš sam se glupavo osjećala.
Jutros sam vadila betu, javim se u međuvremenu opet sam skroz malo smeđeg iscjetka.. nisam prokrvarila
Pozdrav ekipa . Evo jedne šokirane mame . Jucer napravljen test nakon kašnjenja deset dana i naravno je debelo pozitivan . Da se predstavim imam troje predivne djece 17, 15 i 4. Svo troje željeno i planirano . Međutim ovo nije ni u najluđim snovima planirano. E da imat cu pune 42 g kad se rodi. Stariji klinci jos ne znaju . Rollercoast su mi osjecaji . Mislila sam da je rađanje za mene gotovo , međutim netko je ocito imao drugacije planove za mene.
url=https://lilypie.com]
Jutro,
Joj upravo krenula da pisem isto…
Kako koji dan, uspijem nesto pojesti ali nista od onoga sto ja skuham. Nemam pojma zasto je to tako.
Primijetila sam da mi voce veoma godi, a narocito grozdje i narandze.
Kafa ni pod razno, a inace sam junkie o kafi i hodam kao zombi.
Salate mogu da jedem, na svu srecu.
Tako nekako balansiram.
Pozdrav ekipa . Evo jedne šokirane mame . Jucer napravljen test nakon kašnjenja deset dana i naravno je debelo pozitivan . Da se predstavim imam troje predivne djece 17, 15 i 4. Svo troje željeno i planirano . Međutim ovo nije ni u najluđim snovima planirano. E da imat cu pune 42 g kad se rodi. Stariji klinci jos ne znaju . Rollercoast su mi osjecaji . Mislila sam da je rađanje za mene gotovo , međutim netko je ocito imao drugacije planove za mene.
Godine su samo broj! Razlika u godinama izmedju dvoje starijih i najmladjeg je velika, zato neka cetvrtog da ima i ono druga(ricu) za igru ☺️
Cestitam i sretno 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji