Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zamia
    10. Veljača 2025. 10:20

Anica88

Drage cure, pozdrav svima 😊

U subotu sam imala neku sjenu na testu, danas je bas pravi pozitivan 🥳🥳🥳

Pa sam s teme LH trakice odmah pojurila ovdje 😄

Presretna sam i nadam se da ce sve biti ok i da cemo se jos dugo druziti 🫶

Aniceeee dobro doslaaa ☺️☺️☺️ cestitam tiiii! Jaooo bas mi je dragooo 🥰 neka bude uredna i dosadna T do kraja! Bravo! 🤗🧸

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Anica88
    10. Veljača 2025. 10:50

Zamia

Anica88

Drage cure, pozdrav svima 😊

U subotu sam imala neku sjenu na testu, danas je bas pravi pozitivan 🥳🥳🥳

Pa sam s teme LH trakice odmah pojurila ovdje 😄

Presretna sam i nadam se da ce sve biti ok i da cemo se jos dugo druziti 🫶

Aniceeee dobro doslaaa ☺️☺️☺️ cestitam tiiii! Jaooo bas mi je dragooo 🥰 neka bude uredna i dosadna T do kraja! Bravo! 🤗🧸

Hvala ♥️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Clo
    10. Veljača 2025. 11:16

Da se nadovežem na curke koje su krvarile ili smečkasto, ja sam imala minimalno smao kod brisanja na papiru al sam odmah zvala ginekologicu i obavila pregled. Rekla je baš da treba mirovati i propisala mi Duphaston (on se pije baš kao tableta) 3 puta dnevno. Čak mi je rekla da ću vjerojatno piti cijelo prvo tromjesečje (Moguće jer sam imala prethodni spontani)
    Ja bi takodjer zbog prijasnjeg iskustva definitivno isti taj dan obavila pregled i da vam daju terapiju, ne preporučam odgadjanje čisto radi svog mira a i sigrnosti jer se može srediti na vrijeme samo treba reagirati.
    Držite seeeee

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• amiiinna
    10. Veljača 2025. 12:10

Kad smo vec kod krvarenja,ja sam bas na bolovanju cuvam se jedino sto radim po kuci ves ,sudje i pospremanje te osnovne stvari kad krenem ne znam stat a bas se umorim to sam primjetila.Zanima me dal to moze biti razlog da sam ponovo prokrvarila jer to mi se cine kao normalne stvari za obaviti ili trebam i to bas polahko rasporedit na citav dan.
    I jos ako neka zna kakav bi caj mogla piti umjesto kafe,za sad popijem brusnicu i kamilicu po solju dvije na dan,al da mi je malo promjeniti.Daleko mi je kontrola,a bas imam pitanja😅
    Sretno novim trudnicama,zelim vam uredne trudnoce🤗

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

Clo
    10. Veljača 2025. 12:14

amiiinna

Kad smo vec kod krvarenja,ja sam bas na bolovanju cuvam se jedino sto radim po kuci ves ,sudje i pospremanje te osnovne stvari kad krenem ne znam stat a bas se umorim to sam primjetila.Zanima me dal to moze biti razlog da sam ponovo prokrvarila jer to mi se cine kao normalne stvari za obaviti ili trebam i to bas polahko rasporedit na citav dan.
    I jos ako neka zna kakav bi caj mogla piti umjesto kafe,za sad popijem brusnicu i kamilicu po solju dvije na dan,al da mi je malo promjeniti.Daleko mi je kontrola,a bas imam pitanja😅
    Sretno novim trudnicama,zelim vam uredne trudnoce🤗

Ja isto planiram danas zvati ginekologicu za bolovanje vidjeti. Ono što mi je rekla da mi ne preporuča ni čiščenje ni kuhanje nego da bas odmaram. Tako da ako baš moraš polako full i probaj ne forsirati se jer ne možemo ni približno kako smo prije mogle i navikle.
    Što se čajeva tiče nemam pojma ne pijem nis, a kava mi ne paše nikako.

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• blondie_145
    10. Veljača 2025. 14:17

Mimoza17

Curke, bole li nekoga ponekad jajnici?

Sinoć me počeo ''žigati'' lijevi jajnik, i evo jutros opet.. Nije konstantna bol, al ovi prvi tjedni su baš psihički iscrpljujući.Umjesto da uživam u trudnoći, ja se samo živciram - ''što ako nešto pođe po krivu?''

Hey, mene je na momente probadalo s desne strane tamo oko 5./6. tjedna. I bas mi je taj desni jajnik ovulirao. Medjutim to je bilo povremeno, na 10-20sec, par puta u danu (uglavnom kod malo naprezanja). Sve je uredno, tek su mi sada nasli cistu na tom jajniku (a to mi je sada bio 3. pregled). A sad me vise ni ne boli, tu i tamo osjecam neko zatezanje s obje strane, al to je sada vjerojatno do sirenja maternice. Ako bol nije konstantna ili jaka, trebalo bi biti okej 🤞🏻

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙

• Maka15
    10. Veljača 2025. 16:28

Cure, pitanje. Kada otvarate komplikacije ste prvih 42 dana na teret poslodavca ili ide odmah na teret države? S obzirom da ide od 1.6 povećanje pa da uhvatim taj val 😀

• pticica29
    10. Veljača 2025. 16:29

Pozdrav zenice, evo da se i ja pridruzim.
    Zadnja menga 29.12., plusic pokazan prvi put 06.02. Od simptoma imam samo natecene grudi koje najvise bole ujutro. Ovo mi je prva trudnoca i decko i ja smo iz prve uspjeli, osjecam pomijesane osjecaje, kroz dan sreca, a cim legnem u krevet anksioznost i strah. Javila sam se gin. i dogovoren mi je termin iduci tjedan. Sto ja trebam znati, trebam li poceti piti tu folnu kiselinu koji spominjete? Imam cijeli rollercoster u glavi i samo citam sve moguce forume na tu temu 

Clo
    10. Veljača 2025. 16:30

Maka15

Cure, pitanje. Kada otvarate komplikacije ste prvih 42 dana na teret poslodavca ili ide odmah na teret države? S obzirom da ide od 1.6 povećanje pa da uhvatim taj val 😀

Ja isto ne znam odgovor na to baš ću danas pitati ginića ako zna neš o tome. Al kao od 1.3 su digli malo s 565,04 € na 995,00 €

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• Maka15
    10. Veljača 2025. 16:32

Clo

Maka15

Ja isto ne znam odgovor na to baš ću danas pitati ginića ako zna neš o tome. Al kao od 1.3 su digli malo s 565,04 € na 995,00 €

To sam i ja mislila, ali na vijestima bilo naknada za komplikaciju tek od 1.6... ako dobiješ info molim te napisi 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.