Amiiinna sto se tiče veličine ploda nemojte se zamarati, da misle da je problem bi rekli. To zavisi od kvalitete UZV, a i onoga tko ga radi. Meni je u prošloj T jedan pregled bila veca beba, jedan manja i na kraju sve Ok.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Zao mi je svih koji imaju problema sa krvarenjima, prema mom iskustvu kako se sve dole rasteze i radi mjesta tako se znaju dogodit povremena krvarenja, ili su hematomi ili malo pretjeramo sa aktivnostima pa nas tijelo upozori da ipak treba malo usporiti, u svakom slucaju sam za to da se provjeri sa ginićem za nedaj Bože.. Nadam se da ce i to brzo proći pa da mozemo uzivati 🩷
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Ja mislim da je meni krvarenje bilo jer sam dva dana prije toga otisla u teretanu, iako sam radila skroz lagane vjezbe zagrijavanja i hodala na traci 20min nakon toga je krenulo skroz smedje i sutradan uvecer prava krv tako da jedino od tog mi pada na pamet da bi moglo biti.
Zato sam se smirila, samo lezim i necu da riskiram.
Tako da moguce i ako se malo vise preforsiramo, a i od tih imunoloskih reakcija organizma na strano tijelo dok se to sve ne ustabili. Zato je bitno imati i terapiju da se to prevenira i cuvati se.
Amiiinna sto se tiče veličine ploda nemojte se zamarati, da misle da je problem bi rekli. To zavisi od kvalitete UZV, a i onoga tko ga radi. Meni je u prošloj T jedan pregled bila veca beba, jedan manja i na kraju sve Ok.
E hvala ti,pa i ja razmisljam da bi rekli da nije okej.Bas covjeka protrese ali eto samo nek sve na kraju bude uredu,da su bebe dobro ostalo je nevazno.Ma ja imam i tu dvorogu maternicu,moze mi i od tog biti.Nastavit cu se cuvati,utrogestan koristit i nadat najboljem.
Ovaj forum je bas super stvar,malo smiri covjek..
Zelim novim curama dobrodoslicu,i da im sve prodjebu najboljem redu🫶
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Hej cure nije mi se vise ponovilo, stalno pratim sada, i sve se cini okej… Ako bi jos bilo tako nesto idem na hitnu odmah, iako se nadam da nece i da cu u utorak redovno na pregled ali cu svakako svojoj gin. reci sta se desilo. 🙏🏻
Cure puno hvala na riječima utjehe, malo sam mirnija sada.❤️
Amiiina zao mi je da se ponavlja i da si u bolnici :( drzim fige da sto prije prođe i da ides svojoj kuci ❤️🙏🏻
Drago mi je da se smirilo,da je sve uredu.Svakako reci svom doktoru na kontroli,a to je izgleda normalno postalo da ima smedjarenje i krvarenje.
Meni je isto hvala Bogu prestalo od sinoc nema nista,nisu mi dali nikakvu terapiju.Pa vidjet cu sta ce reci na kontroli jel sve okej.
Zanima me za cure koje koriste utrogestan koliko koristit,ja koristim 3x po 1 tabletu od 200mg,tako mi prosli put dala u hitnoj,i moja gine.,a sinoc mi nisu htjeli dat kao previse mi je to meni je dosta samo 200mg.Koliko vi koristite
Jako mi je žao zbog krvarenja 🥺 što se tiče Utrogestana ja koristim 3 x 1 i moj ginekolog je rekao da ćemo tako jos dok se sve ne ucvrsti jer sam i ja imala smeđarenje na početku i sad nakon drugog pregleda mi je bilo malo smeđe ali pretpostavljam da je od pregleda.
Ja sam u zadnjih 7 dana ko vrijeme, jedan dan povraćanje i mucnine kroz cijeli dan, sljedeći dan nista budem bas dobro i ponovo sljedeći dan sve se vrati.
Kako je kod ostalih što se tiče mučnina, jesu li konstantno tu ili ne?
I meni je zao zbog krvarenja, Zamia, nadam se da ce cim prije biti sve uredu 🤗
Marina.25meni su sad 3 dana konstantno mucnine, a kod tebe?
Kod mene su već 2 sedmice, s tim da je bilo dana kad nisam mogla jesti sve mi se gadilo i mučnina 200% 24h, jutarnje povraćanje ali uglavnom nema šta ni povratiti... zadnjih dana je malo manje ili se tijelo već naviklo. Ali i dalje mi se sve gadi i kroz dan imam mucnine... probala sam svašta ali ništa ih ne umanji dok samo ne prođe 🤗
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Dobrodosle nove cure! ❤️
.
Mimoza17 sto kaze druga beta? 🤞🏻
.
Hvalaa na dobrodoslici svim curama 🥰
Druga beta (48 h nakon) je pokazala 76,9 (a prva 26,5). Rekla mi je ginekologica da je to super i da ju sad par dana ne vadim, da nema potrebe pratiti svaka 2 dana rast, a ja bi najradije svaki dan🥲
Javi odmah rezultate za mini anomaly iii drzim fige da bude sve super🤞🏼
Ja se danas nekako malaksalo osjecam, kao da sam bolesna, a ne usudim se popiti nikakvu tabletu. Nadam se da to nece utjecati na plod, posto sam tek 4t4d trudna…. :( Stalno si pipam grudi da vidim bole li me još, pa odahnem kad me zaboli😅
Cure koji vi prenatalni test preporucate, u prvoj trudnoci
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Borna
2. 🩷/💙????
Termin: 1.10.2025.
Cure koji viprenatalni test preporucate, u prvoj trudnoci
Sam radila panoramu
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Borna
2. 🩷/💙????
Termin: 1.10.2025.
Cestitam Mimoza17, jako lijepo duplanje 🥰 sad samo strpljivo do pregleda 🥰
.
I_am_ivy ja dam sad isto radila Panoramu, nekako sam najvise preporuka za nju dobila.
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
Cure koji viprenatalni test preporucate, u prvoj trudnoci
Panorama ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji