Pozdrav svima, evo da se i ja javim kao nadam se buduća mama. ☺️
Zadnja menstruacija mi je bila 08.01. i prije 3 dana sam vidjela prvi plusić.
Prekjučer mi je beta bila 26.5 IU/L, što me jako rastužilo, ali mi je ginekologica rekla da je to sve u redu s obzirom da sam dan prije trebala dobiti menstruaciju, te da medicina nije matematika i da je samo bitno da se otprilike pravilno dupla. Danas sam vadila ponovo betu i nadam se barem 50 😅
Inače, ovo mi je prva trudnoća ii nadam se da se tipkamo što duže 🥰
Dobro dosle nove cure, meni je ovaj forum divna stvar, i proslu trudnocu sam se druzila tada na temi Zimske bebe 2018/2019 i bilo nam je divno razmjenjivati iskustva.
Upadam padobranski ja sam s te teme s drugim nickom sam sad ali ni ne sicam se tvoga?? Jesi i ti imala drugi??
E da, ja sam bila “svjesna” ali sam napravila novi nick. 😀
Aaa sican se svjesna jaoooo ja sam bila zadranka🥰
Sjecam se, divno da smo opet skupa trudne ❤️😁
Ovo mi je bass nostalgicno jakoo!!! Ja sam isto bila stalno na forumu i sicam se svih tih nickova znam nekad uc u nas forum pa s nostalgijom citati!!! Jaooo kako vrime leti!!! Zelim ti od seca sretnu i uspjesnu trudnocu drago mi je da smo se nasle!! Ovo mi je kao da sam nakon toliko vrimena nasla starog prijatelja!!! Divnoooo🥰🥰🥰
Hvala ti puno, i ja se rado sjecam tih dana. Ti si vec 21 nedelja, kako ti je protekla trudnoca do sada, jesi imala nekih komplikacija?
Ejjjj pa u ovoj sam imala na pocetku smedarenja od nekih 6tt do otp 12 tt onda je to napokon stalo!! Pa sam kao imala i neki mali skrozz hematomic koji do iduceg pregleda vise nije postojao pa sam i miom imala al kao sa straznje str maternice sto ne smeta bebi i samo taj put je spomenut i nikad vise!! Onako pocetak mi je bio stresan s obzirom sa nikad nisan imala nikakvih problema ali hvala Bogu dobro je!! Sad imam onako poteskoce nosim jakoo nisko i ne mogu se bas kretat radi toga i doktor mi je savjetovao mirovanje ali ono bez naprezanja i fizickog rada!! Ugl guramo polako u nadi da ce sve biti dobro!!! Kako si mi ti??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Dobro dosle nove cure, meni je ovaj forum divna stvar, i proslu trudnocu sam se druzila tada na temi Zimske bebe 2018/2019 i bilo nam je divno razmjenjivati iskustva.
Upadam padobranski ja sam s te teme s drugim nickom sam sad ali ni ne sicam se tvoga?? Jesi i ti imala drugi??
Ovo mi je bass nostalgicno jakoo!!! Ja sam isto bila stalno na forumu i sicam se svih tih nickova znam nekad uc u nas forum pa s nostalgijom citati!!! Jaooo kako vrime leti!!! Zelim ti od seca sretnu i uspjesnu trudnocu drago mi je da smo se nasle!! Ovo mi je kao da sam nakon toliko vrimena nasla starog prijatelja!!! Divnoooo🥰🥰🥰
Hvala ti puno, i ja se rado sjecam tih dana. Ti si vec 21 nedelja, kako ti je protekla trudnoca do sada, jesi imala nekih komplikacija?
Ejjjj pa u ovoj sam imala na pocetku smedarenja od nekih 6tt do otp 12 tt onda je to napokon stalo!! Pa sam kao imala i neki mali skrozz hematomic koji do iduceg pregleda vise nije postojao pa sam i miom imala al kao sa straznje str maternice sto ne smeta bebi i samo taj put je spomenut i nikad vise!! Onako pocetak mi je bio stresan s obzirom sa nikad nisan imala nikakvih problema ali hvala Bogu dobro je!! Sad imam onako poteskoce nosim jakoo nisko i ne mogu se bas kretat radi toga i doktor mi je savjetovao mirovanje ali ono bez naprezanja i fizickog rada!! Ugl guramo polako u nadi da ce sve biti dobro!!! Kako si mi ti??
Zao mi je da je pocetak tezi bio, ali mislim da sad mozes odahnuti, pricuvaj se bude to sve ok.
Ja sam jos na samom pocetku, opet smedjarenje, jednom prokrvarila i mirujem do nekih sigurnih tjedana, pa nadam se da ce biti sve ok. Bockam se kao i u prvoj trudnoci, ali kad pogledam svog djecaka sve ovo vrijedi truda tako da mi nije nista tesko. 🍀
Zao mi je da je pocetak tezi bio, ali mislim da sad mozes odahnuti, pricuvaj se bude to sve ok.
Ja sam jos na samom pocetku, opet smedjarenje, jednom prokrvarila i mirujem do nekih sigurnih tjedana, pa nadam se da ce biti sve ok. Bockam se kao i u prvoj trudnoci, ali kad pogledam svog djecaka sve ovo vrijedi truda tako da mi nije nista tesko. 🍀
Ne znam sto je ovo po treci puta pisem nece mi posalje!! Samo cu ti reci da vrijedi svake zrtve i samo hrabro naprid!! Brzo ce to sad kad udes u dvoznamenkaste tjedne!! Ja isto se nadam da ce i meni sad to malo brze do 30 tt samo da udem u te neke sigurnije tjedne!! Cuvaj se i sretno!! Navratit cu ponekad da vidim kako si🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure ja sam imala malo prije jako malo iscjetka smeđeg u sluzi onako :( ako se bude ponovilo ici cu na hitnu, imam u utorak prvi pregled… bas sam se uplasila sada
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Cure ja sam imala malo prije jako malo iscjetka smeđeg u sluzi onako :( ako se bude ponovilo ici cu na hitnu, imam u utorak prvi pregled… bas sam se uplasila sada
Draga Zamia zao mi je što si doživjela strah, većina nas se nažalost srela s tim... bolje je da odeš u hitnu da ti daju nešto za čuvanje trudnoce, Utrogestan ili nešto slično 🤗 javi nam se i sretno 🍀
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Kakvo je stanje,jel prestalo.Zao mi je sto se to desilo.
I ja sam evo imala svjezu krv,ostavili me u bolnici.Beba je dobro,al sam ostal do kad vidjet cemo.Ako se krvarenje zaustavi sutra cu kuci,ako se nesto lose ne desi 😔😔
Bas neki tezak period doso
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
I ja sam imala početkom tjedna pa mi je propisala Duphaston, al imala sam mrvicu dok sam se obrisala nakon wc. I nije se vise ponovilo al još pijem to i rekla je da ću vjerojatno piti to prvo tromjesječje. Tako da ako ti se nastavi ili pojača odi da ti pregledaju zašto a možda nije ništa nego samo fali progrsterona pa ces dobiti to za čuvanje trudnoce s tim da trebas i sto vise mirovati. Držim fige da sve prodje, ja imam sad u četvrtak ponovno pregled i nadam se najboljem.
Također sretno svim curkama, nekako sve vise vas imamo slične probleme :/ jedva cekam onaj period da mogu uživati malo u svemu s ne samo neki stres al opet možemo mi to sve. Čuvajte se ❤️
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Hej cure nije mi se vise ponovilo, stalno pratim sada, i sve se cini okej… Ako bi jos bilo tako nesto idem na hitnu odmah, iako se nadam da nece i da cu u utorak redovno na pregled ali cu svakako svojoj gin. reci sta se desilo. 🙏🏻
Cure puno hvala na riječima utjehe, malo sam mirnija sada.❤️
Amiiina zao mi je da se ponavlja i da si u bolnici :( drzim fige da sto prije prođe i da ides svojoj kuci ❤️🙏🏻
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Hej cure nije mi se vise ponovilo, stalno pratim sada, i sve se cini okej… Ako bi jos bilo tako nesto idem na hitnu odmah, iako se nadam da nece i da cu u utorak redovno na pregled ali cu svakako svojoj gin. reci sta se desilo. 🙏🏻
Cure puno hvala na riječima utjehe, malo sam mirnija sada.❤️
Amiiina zao mi je da se ponavlja i da si u bolnici :( drzim fige da sto prije prođe i da ides svojoj kuci ❤️🙏🏻
Drago mi je da se smirilo,da je sve uredu.Svakako reci svom doktoru na kontroli,a to je izgleda normalno postalo da ima smedjarenje i krvarenje.
Meni je isto hvala Bogu prestalo od sinoc nema nista,nisu mi dali nikakvu terapiju.Pa vidjet cu sta ce reci na kontroli jel sve okej.
Zanima me za cure koje koriste utrogestan koliko koristit,ja koristim 3x po 1 tabletu od 200mg,tako mi prosli put dala u hitnoj,i moja gine.,a sinoc mi nisu htjeli dat kao previse mi je to meni je dosta samo 200mg.Koliko vi koristite
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Sortiraj odgovore
Najstariji