Pozdrav svima,zadnja menstruacija 08.01.
Prije par dana uradjen test clear blue i pokazan plus i 1-2
Bila kod ginekologa,ali kaze da se ne vidi jos plod.
Kasni menstruacija par dana,umor,bol u grudima.Ponozite mi,tek sledecu sedmicu sam narucena ponovno ginekologu...
Hej cure nije mi se vise ponovilo, stalno pratim sada, i sve se cini okej… Ako bi jos bilo tako nesto idem na hitnu odmah, iako se nadam da nece i da cu u utorak redovno na pregled ali cu svakako svojoj gin. reci sta se desilo. 🙏🏻
Cure puno hvala na riječima utjehe, malo sam mirnija sada.❤️
Amiiina zao mi je da se ponavlja i da si u bolnici :( drzim fige da sto prije prođe i da ides svojoj kuci ❤️🙏🏻
Drago mi je da se smirilo,da je sve uredu.Svakako reci svom doktoru na kontroli,a to je izgleda normalno postalo da ima smedjarenje i krvarenje.
Meni je isto hvala Bogu prestalo od sinoc nema nista,nisu mi dali nikakvu terapiju.Pa vidjet cu sta ce reci na kontroli jel sve okej.
Zanima me za cure koje koriste utrogestan koliko koristit,ja koristim 3x po 1 tabletu od 200mg,tako mi prosli put dala u hitnoj,i moja gine.,a sinoc mi nisu htjeli dat kao previse mi je to meni je dosta samo 200mg.Koliko vi koristite
Jako mi je žao zbog krvarenja 🥺 što se tiče Utrogestana ja koristim 3 x 1 i moj ginekolog je rekao da ćemo tako jos dok se sve ne ucvrsti jer sam i ja imala smeđarenje na početku i sad nakon drugog pregleda mi je bilo malo smeđe ali pretpostavljam da je od pregleda.
Ja sam u zadnjih 7 dana ko vrijeme, jedan dan povraćanje i mucnine kroz cijeli dan, sljedeći dan nista budem bas dobro i ponovo sljedeći dan sve se vrati.
Kako je kod ostalih što se tiče mučnina, jesu li konstantno tu ili ne?
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Kasni menstruacija par dana,umor,bol u grudima.Ponozite mi,tek sledecu sedmicu sam narucena ponovno ginekologu…
Pozdrav i dobrodošla. Ako je test pokazao pozitivno trebaš cekati do 7-8 tjedna da bi se vidio plod.
Tek nakon 5 tjedna se vidi gestacijska i ne treba ići tako rano na pregled osim ako nije zbog krvarenja ili nekih komplikacija. Sretno ✨️🎀
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Kasni menstruacija par dana,umor,bol u grudima.Ponozite mi,tek sledecu sedmicu sam narucena ponovno ginekologu…
Imaš sve isto kao i ja, i meni je prije par dana pokazalo 1-2 tjedna na ClearBlue digitalnom :)
Nažalost nema nam druge nego čekati pregled i pratiti betu 😅
Dobrodošle nove cure! ☺️
Amina drži se i ostani pozitivna, nadam se da je to bilo to i da sutra ideš kući! ❤️
Zamia dobro je što je bilo samo jednom, nadam se da će ti vrijeme proći brzo u iščekivanju pregleda! 🤞🏻
Ja se iskreno ništa ne javljam jer sam jedva preživljavala zadnje vrijeme, mučnine su mi baš bile svakodnevne i cijelodnevne skupa s umorom i malcem od 2,5 godine koji još ne ide u vrtić tako da sam sretna da smo svi ostali u komadu. 😂 Btw. kasni odgovor na pitanje, ja živim u Njemačkoj.
Ali vidim da smo sve više manje tu isto sa simptomima tako da se nadam uskoro nekom poboljšanju, tj. nestankom istih 😉
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Neko pitao za Utrogestan, ja uzimam 3x2 (od 100mg). To sam dobila nakon sto sam imala krvarenje, a do tada bila na Duphastonu 3x1.
Previse mi je ovo 3x2 guranja da izvinete, bas mi je uzasno. Nadam se da ce smanjiti bar samo uvecer ili dati kombinaciju neku, bas smara.
Dobrodosla! 😚 Upravo tako, s pregledom treba cekati do 7-8.tjedna, ukoliko ima komplikacija javiti se prije. Nemas brige i sretno! 💜
Zelim dobrodoslicu i drugim novim curama! Skupljamo se 🥰
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Borna
2. 🩷/💙????
Termin: 1.10.2025.
Hej cure nije mi se vise ponovilo, stalno pratim sada, i sve se cini okej… Ako bi jos bilo tako nesto idem na hitnu odmah, iako se nadam da nece i da cu u utorak redovno na pregled ali cu svakako svojoj gin. reci sta se desilo. 🙏🏻
Cure puno hvala na riječima utjehe, malo sam mirnija sada.❤️
Amiiina zao mi je da se ponavlja i da si u bolnici :( drzim fige da sto prije prođe i da ides svojoj kuci ❤️🙏🏻
Drago mi je da se smirilo,da je sve uredu.Svakako reci svom doktoru na kontroli,a to je izgleda normalno postalo da ima smedjarenje i krvarenje.
Meni je isto hvala Bogu prestalo od sinoc nema nista,nisu mi dali nikakvu terapiju.Pa vidjet cu sta ce reci na kontroli jel sve okej.
Zanima me za cure koje koriste utrogestan koliko koristit,ja koristim 3x po 1 tabletu od 200mg,tako mi prosli put dala u hitnoj,i moja gine.,a sinoc mi nisu htjeli dat kao previse mi je to meni je dosta samo 200mg.Koliko vi koristite
Jako mi je žao zbog krvarenja 🥺 što se tiče Utrogestana ja koristim 3 x 1 i moj ginekolog je rekao da ćemo tako jos dok se sve ne ucvrsti jer sam i ja imala smeđarenje na početku i sad nakon drugog pregleda mi je bilo malo smeđe ali pretpostavljam da je od pregleda.
Ja sam u zadnjih 7 dana ko vrijeme, jedan dan povraćanje i mucnine kroz cijeli dan, sljedeći dan nista budem bas dobro i ponovo sljedeći dan sve se vrati.
Kako je kod ostalih što se tiče mučnina, jesu li konstantno tu ili ne?
I meni je zao zbog krvarenja, Zamia, nadam se da ce cim prije biti sve uredu 🤗
Marina.25 meni su sad 3 dana konstantno mucnine, a kod tebe?
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Borna
2. 🩷/💙????
Termin: 1.10.2025.
Dobrodosle nove cure! ❤️
.
Mimoza17 sto kaze druga beta? 🤞🏻
.
Malena1236 dobro ti cure kazu, jos je rano da se ista vidi. Meni se na 5tt vidjela samo minijaturna gestacijska, a plod i otkucaje sam imala na skoro punih 7tt (uz “ovulaciju” 15. DC). Tako da do tada ipak treba malo strpljenja. Mozda cak bolje za 2-3 tjedna ponoviti pregled da se ne stresiras nepotrebno prije toga. A do tada mozes popratiti betu “za unutarnji mir” 🤞🏻
.
Amiiinna ja sam na cyclogest (drugi brend) 2 x 400mg, to je standardno u IVF trudnocama i uzimat cu ga do 14tt.
.
Mi smo u petak radili Panoramu, cekamo nestrpljivo rezultate i miny anomaly scan za 10ak dana 🙈 jedino su mi na zadnjem pregledu nasli nekakvu vecu cistu 6x4 cm na desnom jajniku (taj je ovulirao) i samo mi je rekla da treba pratiti i za slucaj ako me naglo zaboli da idem odmah na hitnu 💀
.
Gdje nam je Amy_94? Kako si draga, kad ti je iduci pregled?
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
Rekli su mi da nastavim 3x1,pa cu vidjet do kontrole.Ali sinoc mi ona nije htjela dati jos jednu kad sam krvarila jer sam ja vec dvje stavila tokom dana,kao meni je to previse dosta je 200mg na dan.Dodjem sa krvarenjem i samo me puste ni terapije ni nista.Jos mi je malo cudno ako se koja razumije,ja sam po ovulaciji juce trebala bit punih 10 t,po men. sam vise,i rekli su mi beba je okej sve odgovata napreduje,a tamo napisala da plod odgovara 9t3d,jel okej akonje bebica malo manja,jer to sam tek vidjela na otpusnici,a 20tog imam pregled,valjda bi mi rekli da nije okej,sta vi mislite?
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Sortiraj odgovore
Najstariji