Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    07. Veljača 2025. 19:23

Cure da l’ neka od vas koristi Utrogestane vaginalno i ako da, da l’ imate od toga pojacan kao nekakav bijeli iscjedak? Ne znam da l’ da to povezujem s tim ili sta… 
    Nema nikakvog mirisa i nista me dolje ne svrbi da bih rekla da je neka infekcija… I to se pojavilo koristenjem tih Utrogestana. 

i_am_ivy
    07. Veljača 2025. 19:51

Dobrodosle nove cure! 💕 Moze, onda sam ja odgovorna za popis 😊
    Ja sam iz Dubrovnika

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Borna
    2. 🩷/💙????
    Termin: 1.10.2025.

i_am_ivy
    07. Veljača 2025. 19:51

Ima nas jos koje smo vec mame? 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Borna
    2. 🩷/💙????
    Termin: 1.10.2025.

Marina.25
    07. Veljača 2025. 20:06

MissGraz

Cure da l’ neka od vas koristi Utrogestane vaginalno i ako da, da l’ imate od toga pojacan kao nekakav bijeli iscjedak? Ne znam da l’ da to povezujem s tim ili sta…
    Nema nikakvog mirisa i nista me dolje ne svrbi da bih rekla da je neka infekcija… I to se pojavilo koristenjem tih Utrogestana.

Koristim isto i to je od utrogestana, jer mora od nekud izaci 😆 kod mene nekad vise nekad manje, kad duže lezim manje izađe van a kad brzo ustanem onda je vise tog iscjedak 

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• crox
    07. Veljača 2025. 20:38

petrucika

crox

Dobro dosle nove cure, meni je ovaj forum divna stvar, i proslu trudnocu sam se druzila tada na temi Zimske bebe 2018/2019 i bilo nam je divno razmjenjivati iskustva.

Upadam padobranski ja sam s te teme s drugim nickom sam sad ali ni ne sicam se tvoga?? Jesi i ti imala drugi??

E da, ja sam bila “svjesna” ali sam napravila novi nick. 😀

petrucika
    07. Veljača 2025. 20:42

crox

petrucika

crox

Dobro dosle nove cure, meni je ovaj forum divna stvar, i proslu trudnocu sam se druzila tada na temi Zimske bebe 2018/2019 i bilo nam je divno razmjenjivati iskustva.

Upadam padobranski ja sam s te teme s drugim nickom sam sad ali ni ne sicam se tvoga?? Jesi i ti imala drugi??

Aaa sican se svjesna jaoooo ja sam bila zadranka🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• crox
    07. Veljača 2025. 22:54

petrucika

crox

petrucika

crox

Sjecam se, divno da smo opet skupa trudne ❤️😁

petrucika
    07. Veljača 2025. 23:00

crox

petrucika

crox

petrucika

crox

Ovo mi je bass nostalgicno jakoo!!! Ja sam isto bila stalno na forumu i sicam se svih tih nickova znam nekad uc u nas forum pa s nostalgijom citati!!! Jaooo kako vrime leti!!! Zelim ti od seca sretnu i uspjesnu trudnocu drago mi je da smo se nasle!! Ovo mi je kao da sam nakon toliko vrimena nasla starog prijatelja!!! Divnoooo🥰🥰🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• crox
    08. Veljača 2025. 07:55

petrucika

crox

petrucika

crox

petrucika

crox

Ovo mi je bass nostalgicno jakoo!!! Ja sam isto bila stalno na forumu i sicam se svih tih nickova znam nekad uc u nas forum pa s nostalgijom citati!!! Jaooo kako vrime leti!!! Zelim ti od seca sretnu i uspjesnu trudnocu drago mi je da smo se nasle!! Ovo mi je kao da sam nakon toliko vrimena nasla starog prijatelja!!! Divnoooo🥰🥰🥰

Hvala ti puno, i ja se rado sjecam tih dana. Ti si vec 21 nedelja, kako ti je protekla trudnoca do sada, jesi imala nekih komplikacija? 

• MissGraz
    08. Veljača 2025. 08:48

Marina.25

MissGraz

Koristim isto i to je od utrogestana, jer mora od nekud izaci 😆 kod mene nekad vise nekad manje, kad duže lezim manje izađe van a kad brzo ustanem onda je vise tog iscjedak

Hvala ti! Ma predpostavila sam da je to to, al’ nekako u ovoj trudnoci od svega strepim pa nisam u nicemu obiektivna. 😅 

Ja sam iz Splita. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.