Curke jel smijemo koristit kakve sprejeve za grlo ??
Ubi me ova prehlada i kasalj..
grlo me boli za pop.
uzela sam u apoteci propomax kids
Sastav : bez alkoholni sprej za grlo sa propolisom , menta / nana , islandski lisaj i glicerol
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
December2025, najbolje je pitati direktno u apoteci sto je okej za trudnice.
.
Btw. Cure koje uzimate Novalac, apoteka.hr i tvojaljekarna.com imaju -30% na Novalac
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
Blondie pitala ja nju to mi dala a u uputama stoji da se ne preporuca trudnicama / dojiljama
msm da cu med-limun i dosta
neda mi se zajebavat 🙄
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Blondie pitala ja nju to mi dala a u uputama stoji da se ne preporuca trudnicama / dojiljama
msm da cu med-limun i dosta
neda mi se zajebavat 🙄
Ja sam uzimala med kad mi krene kasalj i držala bi ga u ustima i polako da se spušta u grlo. Prošlo me za par dana jer se grlo nije nadrazilo.
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Meni je najgore sta me boli dok gutam… inace bi uzela Angal i kroz 2 dana ode sve al on se ne smije u trudnoci 🥲
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
December2024 probaj onda s medom, 🤞🏻 da brzo prodje 🤗
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Borna
2. 🩷/💙????
Termin: 1.10.2025.
Imam jedan prijedlog, kad nas se vise skupi i prodje jos malo vremena da ja vodim (ako se vec netko nije javio prije), eto ja se dobrovoljno😆, ako se slazete naravno… da skroz do kraja vodim popis trudnica po ovom imenu na forumu/spol/ime/datum i da se tako pratimo 🥰
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Borna
2. 🩷/💙????
Termin: 1.10.2025.
Pozdrav cure, evo ovo je moja prva objava na ovom forumu iako već neko vrijeme čitam razne teme, najviše vezane uz samu oplodnju
Jutros sam napravila test i ukazala mi se tanka linija pored kontrolne.. Zadnja M je bila 07.01., a ovulaciju sam ulovila trakicama 23.01. Dakle, ovo je sad valjda rana trudnoća, evo ne znam zbunjena sam i uzbuđena i svašta nešto tako da mi je teško razmišljati. Ne želim se previše zanositi..
Ugl, mene sad zanima. Obzirom da mi je ovo prva trudnoća, što mi je činiti? Napravit ću za 2 dana opet test da vidim jel se linija podebljala. Ako je, zovem ginekologicu.. folnu već pijem. Šta je još bitno znati?
hvalaa i sretno svima
Bokic. Procitala sve od pocetka i pridruzujem vam se. Danas 4 tjedna, imamo plus vec tjedan dana.
Mama troje klinaca🫣 veselimo se druzenju.
Prvi pregled 6.3❣️
Od simptoma me samo sise rasturaju🫠 za sad, ocekujem mucnine uskoro, jer me ni sa jednim nije zaobislo i bilo je alarmantno. Ja sam pila reglane jer su mi to u bolnici dali(nazalost svaki put me ubile mucnine da sam morala na infuziju).
Pozdrav cure, evo ovo je moja prva objava na ovom forumu iako već neko vrijeme čitam razne teme, najviše vezane uz samu oplodnju
Jutros sam napravila test i ukazala mi se tanka linija pored kontrolne.. Zadnja M je bila 07.01., a ovulaciju sam ulovila trakicama 23.01. Dakle, ovo je sad valjda rana trudnoća, evo ne znam zbunjena sam i uzbuđena i svašta nešto tako da mi je teško razmišljati. Ne želim se previše zanositi..
Ugl, mene sad zanima. Obzirom da mi je ovo prva trudnoća, što mi je činiti? Napravit ću za 2 dana opet test da vidim jel se linija podebljala. Ako je, zovem ginekologicu.. folnu već pijem. Šta je još bitno znati?
hvalaa i sretno svima
Dobrodošla, nadam se da će ti se crtica podebljati. Ne znam koliki ti je ciklus inače al pričekaj da ti izostane menstruacija, a ako već je, ponovi test kroz par dana (trebala bi se pojačati vidljivost crtice ili na nekima bude plusić). Svakako možeš se čuti i dogovoriti termin s ginekologom al kako ti ništa nije baš neš vidljivo bude ti on dogovorio termin kad budeš u izmedju 6 do cca 8 tjedna u pravilu, ovisi o njemu kak mu je praksa.
Ja ti pijem folnu, magnezij i prenatalne kapsule (ima ih puna pa si izaberi neke). Privim pregledom će ti se vidjeti jel sve oke prema tjednima, potvrditi trudnoća a i u ovim navedenim tjednima bi se trebalo čuti srceko. Dogovarati neke pretrage i obavljati. Savjetujem ti da si uzmes malo literature i upoznaš se s tim (ja ti čiam Što očekivati u trudnoći - H.Murkoff).
A i što god te konkretno zanima pisi nam, netko već nešto zna pa će pomooći
sretnooooooo
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji