Cure nazalost kod mene je missed, nije plod porastao od proslog pregleda na 6+3 srce je prestalo sa radom… sutra cu u bolnicu da napravimo pobacaj sa tabletama. Bio je šok, ali pokusacemo da se sto bolje oporavimo… srecno svima i uz vas sam ♥️🌸
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
Cure nazalost kod mene je missed, nije plod porastao od proslog pregleda na 6+3 srce je prestalo sa radom… sutra cu u bolnicu da napravimo pobacaj sa tabletama. Bio je šok, ali pokusacemo da se sto bolje oporavimo… srecno svima i uz vas sam ♥️🌸
Stvarno mi je zao,danas sve lose vjesti 😪😪 Zelim ti od srca da se sto prije oporavis,i krenes dalje.Kako sam upratila juce si bila na pregledu i bilo je sve uredu odakle to odjednom.Ne znam sta vise da kazem
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Jako mi je žao, držite se, želim ti brz oporavak! ❤️
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
+27.12 🌸
Ajme koje vijest danas 😪😪
Drage cure jako mi je žao, od srca vam želim svu snagu i da što prije ostvarite novu trudnoću.
Nažalost i ja sam to sve prošla dva puta pa vas skroz razumijem i težinu svega.
Želim vam što brži oporavak! ❤️
Je li ima neko da koristi Utrogestan? Dala mi tri puta dnevno po dvije vaginalno, ali me zanima u toku dana kad stavite da li morate lezati i koliko dugo im trebaju da se rastope tj da li ispadnu?
Toliko mi je zao cure da ne znam sto bih vam napisala. Budite jake, zelim vam brz oporavak! 😞❤️🙏🏻
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Je li ima neko da koristi Utrogestan? Dala mi tri puta dnevno po dvije vaginalno, ali me zanima u toku dana kad stavite da li morate lezati i koliko dugo im trebaju da se rastope tj da li ispadnu?
Koristim ga ja, obzirom da radim krpim sa vremenom... ujutro prije posla, drugu odma nakon posla i treća pred spavanje. Između druge i treće nekad bude manji razmak ali nemam druge opcije. Ja sam ih 7 dana pila i dobila sam jetrene enzime u ogromnim vrijednostima (očito mi smetaju tak).
.
Drage cure, jako mi je žao... nažalost prošla sam to vise puta i znam sve 💔 budite jake i u nove pobjede uskoro
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Koristim ga ja, obzirom da radim krpim sa vremenom… ujutro prije posla, drugu odma nakon posla i treća pred spavanje. Između druge i treće nekad bude manji razmak ali nemam druge opcije. Ja sam ih 7 dana pila i dobila sam jetrene enzime u ogromnim vrijednostima (očito mi smetaju tak).
.
Drage cure, jako mi je žao… nažalost prošla sam to vise puta i znam sve 💔 budite jake i u nove pobjede uskoro
A je li odlezis neko vrijeme nakon umetanja i koliko?
Koristim ga ja, obzirom da radim krpim sa vremenom… ujutro prije posla, drugu odma nakon posla i treća pred spavanje. Između druge i treće nekad bude manji razmak ali nemam druge opcije. Ja sam ih 7 dana pila i dobila sam jetrene enzime u ogromnim vrijednostima (očito mi smetaju tak).
.
Drage cure, jako mi je žao… nažalost prošla sam to vise puta i znam sve 💔 budite jake i u nove pobjede uskoro
A je li odlezis neko vrijeme nakon umetanja i koliko?
Pa oko pola sata ili više, ujutro je to pola sata jer tako nastimam zbog posla. Nekad ležeći nekad polu ležeći položaj, ali očito se brzo topi jer sam znala odma pola sata poslije da odem na wc i nista ne izađe u komadu.
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Hvala ti, ja sam jutros lezala nekih 20 min i poslije kad sam otisla na wc skroz neke sitne bijele tackice sam uocila tako da vjerujem da su se istopile i da je to ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji