Žao mi je cure!
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)13tt💔
Pozdrav svima! 🥰 Pridruzujem se vasoj temi!
Suosjecam s curama 🥺
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Borna
2. 🩷/💙????
Termin: 1.10.2025.
Suosjecam s curama 🥺
Dobrodošla 🤗 kako tebi prolazi?
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Suosjecam s curama 🥺
Hvala! 🫶🏻 Zasad sve super! Obavila prvi uzv danas. Od simptoma jedino umor i malo natecene grudi.
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Borna
2. 🩷/💙????
Termin: 1.10.2025.
Pozdrav cure!
Evo pridruzujem se temi. 🤍
Prvu trudnocu sam provela na ovom forumu i bio mi je nevjerovatna podrska, upoznala sam neke cure i privatno i razvila su se predivna prijateljstva. Tako da, evo, rado vam se pridruzujem u nadi da ce tako biti i ovaj put. :)
Inace imam vec jednu curicu koja ima 4 godine, u 9. mjesecu prosle godine sam
imala biokemijsku trudnocu i evo sad smo dobili plusic prosli mjesec. Trenutno sam 7+3, imam odvratne mucnine (bez povracanja), smetaju mi mirisi, hrana, sve zivo… doslovno zivim na pizzama i glupostima jer je to jedino sto mogu primirisati. U prvoj trudnoci mi nije bilo tako, malo su mi smetali mirisi i to je to, sve drugo je bilo ok.
Prije par dana sam primjetila nekakav smedji iscjedak, bila na pregledu, imam hematom, trenutno sam na Utrogestanima. Tako da sam generalno dosta tjeskobna u ovoj trudnoci zbog ovakvog pocetka. U prvoj trudnoci sam imala i trudnicku kolestazu koju ginekolog ocekuje i ovaj put. Hospitalizirana sam dva puta, na kraju inducirana u 37. tj, radjala 12 sati i na kraju zavrsila na carskom. Ukratko 🤣
MissGraz, drago mi je… i zelim nam svima mirne i sretne trudnoce… i zdrave bebice… 🤍
Suosjecam s curama 🥺
Hvala! 🫶🏻 Zasad sve super! Obavila prvi uzv danas. Od simptoma jedino umor i malo natecene grudi.
Drago mi je da sve ide prema planu
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Pozdrav cure!
Evo pridruzujem se temi. 🤍
Prvu trudnocu sam provela na ovom forumu i bio mi je nevjerovatna podrska, upoznala sam neke cure i privatno i razvila su se predivna prijateljstva. Tako da, evo, rado vam se pridruzujem u nadi da ce tako biti i ovaj put. :)
Inace imam vec jednu curicu koja ima 4 godine, u 9. mjesecu prosle godine sam
imala biokemijsku trudnocu i evo sad smo dobili plusic prosli mjesec. Trenutno sam 7+3, imam odvratne mucnine (bez povracanja), smetaju mi mirisi, hrana, sve zivo… doslovno zivim na pizzama i glupostima jer je to jedino sto mogu primirisati. U prvoj trudnoci mi nije bilo tako, malo su mi smetali mirisi i to je to, sve drugo je bilo ok.
Prije par dana sam primjetila nekakav smedji iscjedak, bila na pregledu, imam hematom, trenutno sam na Utrogestanima. Tako da sam generalno dosta tjeskobna u ovoj trudnoci zbog ovakvog pocetka. U prvoj trudnoci sam imala i trudnicku kolestazu koju ginekolog ocekuje i ovaj put. Hospitalizirana sam dva puta, na kraju inducirana u 37. tj, radjala 12 sati i na kraju zavrsila na carskom. Ukratko 🤣
MissGraz, drago mi je… i zelim nam svima mirne i sretne trudnoce… i zdrave bebice… 🤍
Bokić MissGraz, dobrodošla nam. Žene su zmajevi pa ćemo izdržati i sve ovo.
Kod mene je bio prosle godine u rujnu spontani i isto sad smeckasti iscjedak pa mogu reći da se osjećam slično kao i ti, nikako da zapravo se opustim i uživam, samo neki strah pogotovo jer nemamo jos bebača i stvarno želimo. Tu smo koliko si možemo pomoć jedna za drugu i čuvaj se sve više, meni su rekli mirovanje i te tablete. Bude sve dobro, pozitiva
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Pozdrav cure, kako ste? Ima li kakvih simptoma kod ostalih?
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Pozdrav cure, kako ste? Ima li kakvih simptoma kod ostalih?
Hejj, kod mene sve i dalje standardno, jedino sto zadnjih tjedan dana imam mucnine pred spavanje, i kad se probudim usred noci a ujutro gotovo da ih nema sto je bas cudno 🤷🏽♀️ konacno evo za tjedan dana i ja imam svoj prvi pregled pa sam malo nervozna i uzbudena u isto vrijeme…
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Cao curke, u pon sam radila betu danas sam dobila rezultate koji su 5128, u pon sam bila 4+3
Sortiraj odgovore
Najstariji