Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amy_94
    04. Veljača 2025. 09:30

Žao mi je cure!

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)13tt💔

i_am_ivy
    04. Veljača 2025. 14:35

Pozdrav svima! 🥰 Pridruzujem se vasoj temi! 
    Suosjecam s curama 🥺 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Borna
    2. 🩷/💙????
    Termin: 1.10.2025.

Clo
    04. Veljača 2025. 15:13

i_am_ivy

Suosjecam s curama 🥺

Dobrodošla 🤗 kako tebi prolazi? 

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

i_am_ivy
    04. Veljača 2025. 16:02

Clo

i_am_ivy

Suosjecam s curama 🥺

Hvala! 🫶🏻 Zasad sve super! Obavila prvi uzv danas. Od simptoma jedino umor i malo natecene grudi. 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Borna
    2. 🩷/💙????
    Termin: 1.10.2025.

• MissGraz
    04. Veljača 2025. 18:26

Pozdrav cure!
    Evo pridruzujem se temi. 🤍
    Prvu trudnocu sam provela na ovom forumu i bio mi je nevjerovatna podrska, upoznala sam neke cure i privatno i razvila su se predivna prijateljstva. Tako da, evo, rado vam se pridruzujem u nadi da ce tako biti i ovaj put. :) 
    Inace imam vec jednu curicu koja ima 4 godine, u 9. mjesecu prosle godine sam
    imala biokemijsku trudnocu i evo sad smo dobili plusic prosli mjesec. Trenutno sam 7+3, imam odvratne mucnine (bez povracanja), smetaju mi mirisi, hrana, sve zivo… doslovno zivim na pizzama i glupostima jer je to jedino sto mogu primirisati. U prvoj trudnoci mi nije bilo tako, malo su mi smetali mirisi i to je to, sve drugo je bilo ok. 
    Prije par dana sam primjetila nekakav smedji iscjedak, bila na pregledu, imam hematom, trenutno sam na Utrogestanima. Tako da sam generalno dosta tjeskobna u ovoj trudnoci zbog ovakvog pocetka. U prvoj trudnoci sam imala i trudnicku kolestazu koju ginekolog ocekuje i ovaj put. Hospitalizirana sam dva puta, na kraju inducirana u 37. tj, radjala 12 sati i na kraju zavrsila na carskom. Ukratko 🤣 
    MissGraz, drago mi je… i zelim nam svima mirne i  sretne trudnoce… i zdrave bebice… 🤍

Clo
    05. Veljača 2025. 10:35

i_am_ivy

Clo

i_am_ivy

Suosjecam s curama 🥺

Hvala! 🫶🏻 Zasad sve super! Obavila prvi uzv danas. Od simptoma jedino umor i malo natecene grudi.

Drago mi je da sve ide prema planu

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Clo
    05. Veljača 2025. 10:39

MissGraz

Pozdrav cure!
    Evo pridruzujem se temi. 🤍
    Prvu trudnocu sam provela na ovom forumu i bio mi je nevjerovatna podrska, upoznala sam neke cure i privatno i razvila su se predivna prijateljstva. Tako da, evo, rado vam se pridruzujem u nadi da ce tako biti i ovaj put. :)
    Inace imam vec jednu curicu koja ima 4 godine, u 9. mjesecu prosle godine sam
    imala biokemijsku trudnocu i evo sad smo dobili plusic prosli mjesec. Trenutno sam 7+3, imam odvratne mucnine (bez povracanja), smetaju mi mirisi, hrana, sve zivo… doslovno zivim na pizzama i glupostima jer je to jedino sto mogu primirisati. U prvoj trudnoci mi nije bilo tako, malo su mi smetali mirisi i to je to, sve drugo je bilo ok.
    Prije par dana sam primjetila nekakav smedji iscjedak, bila na pregledu, imam hematom, trenutno sam na Utrogestanima. Tako da sam generalno dosta tjeskobna u ovoj trudnoci zbog ovakvog pocetka. U prvoj trudnoci sam imala i trudnicku kolestazu koju ginekolog ocekuje i ovaj put. Hospitalizirana sam dva puta, na kraju inducirana u 37. tj, radjala 12 sati i na kraju zavrsila na carskom. Ukratko 🤣
    MissGraz, drago mi je… i zelim nam svima mirne i sretne trudnoce… i zdrave bebice… 🤍

Bokić MissGraz, dobrodošla nam. Žene su zmajevi pa ćemo izdržati i sve ovo.
    Kod mene je bio prosle godine u rujnu spontani i isto sad smeckasti iscjedak pa mogu reći da se osjećam slično kao i ti, nikako da zapravo se opustim i uživam, samo neki strah pogotovo jer nemamo jos bebača i stvarno želimo. Tu smo koliko si možemo pomoć jedna za drugu i čuvaj se sve više, meni su rekli mirovanje i te tablete. Bude sve dobro, pozitiva

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Marina.25
    05. Veljača 2025. 12:24

Pozdrav cure, kako ste? Ima li kakvih simptoma kod ostalih?

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Zamia
    05. Veljača 2025. 12:54

Marina.25

Pozdrav cure, kako ste? Ima li kakvih simptoma kod ostalih?

Hejj, kod mene sve i dalje standardno, jedino sto zadnjih tjedan dana imam mucnine pred spavanje, i kad se probudim usred noci a ujutro gotovo da ih nema sto je bas cudno 🤷🏽‍♀️ konacno evo za tjedan dana i ja imam svoj prvi pregled pa sam malo nervozna i uzbudena u isto vrijeme…

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• mikmik1
    05. Veljača 2025. 13:29

Cao curke, u pon sam radila betu danas sam dobila rezultate koji su 5128, u pon sam bila 4+3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.