Cao curke, u pon sam radila betu danas sam dobila rezultate koji su 5128, u pon sam bila 4+3
Zanima me samo da li je to ok po vasem misljenju?
Pozdrav cure, kako ste? Ima li kakvih simptoma kod ostalih?
Kod mene je umor poprilično prisutan i moram preko dana malo odspavati, cicke bole poprilično, napuhana sam i stalno gladna i nešto grickam. Ujutro kad se probudim mi zna biti onako muka dok ne pojedem nes i onda sam super.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Cao curke, u pon sam radila betu danas sam dobila rezultate koji su 5128, u pon sam bila 4+3
Zanima me samo da li je to ok po vasem misljenju?
Uradite jos jednu, ako se bude pravilno duplala onda je sve uredu. Veca beta moze znaciti i da je blizanacka trudnoca. Sretno
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Kod mene grudi ludilo, napuhane kao da imam silikone, bolne i otecene. Muka mi je svakog dana, najvise poslije podneva, jede mi se samo junk i u pekari. Zeludac me boli svaki dan, kiselina haos.
Ne znam do kad ce ovo ovako, nadam se ne jos dugo.
Cure, bila sam na pregledu i sve je uredu ✨️ čula sam i srce najjače ❤️🎀 zelim nam svima dobre preglede svih 9 mjeseci 🍀
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Ja sam danas popodne vadila betu koje je 2860. Sta mislite jeli to ok za ove tjedne?
U petak popodne cu ponovno izvaditi, nadam se da je pravilna.
Od drugih simptoma grudi bol na pritisak….
Cure, bila sam na pregledu i sve je uredu ✨️ čula sam i srce najjače ❤️🎀 zelim nam svima dobre preglede svih 9 mjeseci 🍀
Prekrasno, melem za usi ❤️❤️
Cestitam na dobrom pregledu da tako i ostane u buducnosti 😍
Kod mene je mucnina prestala cim sam prestala piti kafu,nes ni to mi ne pase samo caj je okej.Grudi nekad ogromne,nekad malo manje zavisi koji dio dana,al gladnje katastrofa tako me ufati u sekundi da mi dodje lose,stalno nesto moram gricnit,i umor me savlada isto odjednom al slabo spavam skroz po noci se budim na wc,al sve ostalo okej,samo glad katastrofa.Cekam 20ti nikad doc 😪
Cestitam novim curama,zelim uredne trudnoce 🫶
Zanima.me da li imate iscjedak,meni krene kao da se upiskim jel to normalno🤔🤔
Cure za betu stvarno se ne razumijem zelim vam da je sve uredu❣️
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Kod mene grudi ludilo, napuhane kao da imam silikone, bolne i otecene. Muka mi je svakog dana, najvise poslije podneva, jede mi se samo junk i u pekari. Zeludac me boli svaki dan, kiselina haos.
Ne znam do kad ce ovo ovako, nadam se ne jos dugo.
Jao kod mene sve kao i kod tebe , mučnina krene popodne i ubija … danas sam kuhala grašak i meso i sve kako se uvukao smrad u kuci ne mogu zivit, a taj isti grašak cu jesti nikad jer mi se gadi 😒😞
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Jeeej Marina bravoo za pregle, cestitam!!! 🤗❤️ neka
ostane tako svih 9 mjeseci 🙏🏻🧸
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Sortiraj odgovore
Najstariji