Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maka15
    02. Veljača 2025. 18:59

blondie_145

Maka15

Pozdrav svima. Imala sam poslijednju menstruaciju 17.12.2024., a ovulacija je bila između 3.-5.01.2025. Pozitivni test sam dobila 21.01.2025. I odmah taj dan išla vaditi betu koja je iznosila 260, a dva dana nakon toga 23.01.2025. Je iznosila 644. Dobila sam odmah progesteron koji pijem od druge bete. Na pregledu sam bila 31.1.2025. i vidjela se samo gestacijski mjehuric 12mm, ali prazan. Narucio me ponovo za tjedan dana i rekao da čekamo s obzirom da je ovulacija bila kasnije. Ima li netko iskustva s ovime i da je imalo pozitivan ishod? Hvala 🥰

Hey! Dobrodosla i cestitam na pozitivnom testu! ❤️ beta je jako lijepa i lijepo se duplala. Vjerujem da ti je pregled bio stresan jer bi se na prvu pomisao vise “trebalo” vidjeti, no kako kazes da je bila kasnija ovulacija (pa mozda i kasnija implantacija), cini mi se da si tu negdje bas na granici da je ovo moguc nalaz za pozitivan ishod. Svakako nije lose da si odmah dobila progesteron da to “drzi” dok se ne vidi situacija. Probaj si zaokupiti misli ovih par dana do iduceg pregleda i drzim fige da nam se javis s lijepim vijestima nakon iduceg pregleda 🥰

A normalno da me strah i samo o tome mislim 😅 još se nije vidjela ni ŽV, samo je rekao za gestacijski mjehuric i da je ovulacija bila na desnom jajniku... 
    Hvala puno, nadam se da ćemo se čuti u petak i da se onda zasigurno pridružujem jesenskim mamama i bebama 🥰

• crox
    02. Veljača 2025. 21:31

Ja sam upravo sad prokrvaila svjeze crvenu krv, odjednom…. Nemam nikakve bolove… ne znam sta da radim… 

• mikmik1
    02. Veljača 2025. 22:14

Cao curke, ja se nadam da cu svoju bebu docekati zivu i zdravu. Prosla u novembru je zavrsila kao biohemijska, tako da me sad strah pere neopisivo. Trudna sam tek 4+3. Nemam nikakvih simptoma osmim osjetljivih grudi i blage mucnine al ja mislim da je to vise psiha jer jako zelim neki simptom trudnoce osim testa😢 mozete li mi reci da i vi imate slicno iskustvo ili je ipak jos rano za simptome. Saznala sam jako rano i cekanje pregleda je tako tesko🥹

• blondie_145
    03. Veljača 2025. 00:30

crox

Ja sam upravo sad prokrvaila svjeze crvenu krv, odjednom…. Nemam nikakve bolove… ne znam sta da radim…

Draga, mozda da odes na hitni ginekoloski da te pogledaju? Nije bilo ugrusaka? Drzim fige da je bezazleno 🤞🏻

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙

• crox
    03. Veljača 2025. 08:58

Nisam otisla na hitnu, imam danas pregled u 12 kod svoje dr. Bilo je par kapi, preslo u smedje kasnije, pa budem vidjela danas je li sve ok. Javim se 💕

mimix
    03. Veljača 2025. 09:19

Crox nadam se da je sve u redu, i da nije nista ozbiljno.
    Ja isto danas imam pregled u 17h (trebaa da docekam do tada 🥲) meni se smedjarenje isto ponovilo juce ujutro i tokom dana je bilo samo par tragova na dnevnom ulosku. Vidjecemo danas sta kaze doktorica…

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 4.2 7tj 💔

Clo
    03. Veljača 2025. 09:59

Sretno curke koje imate preglede danas i da je sve prema planu dobro
    moj je tek iduci pon, nikako dočekati

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Zamia
    03. Veljača 2025. 11:03

Curee, sretno danas na pregledima! 🧸❤️

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Marina.25
    03. Veljača 2025. 11:13

Sretno svima na pregledu  
    Cure, ima li vas bez apetita, meni se ništa od mucnine ne jede

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Clo
    03. Veljača 2025. 12:27

Curke, ima li koja iskustva da malo ima krvanje dok se obriše nakon pipi, onako ostane na papiru, ne puno? Trenutno sam u 6 tjednu i baš me sad to zdrmalo...
    Imam traume od prosle godine kako mi se desio spontani u 7 tjednu...

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.