Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maza2010
    03. Veljača 2025. 12:58

Evo cure da se i ja javim, kad se malo slegnulo sve. Mi nažalost nismo dočekali prvi pregled 27.og jer sam subotu prije imala missed ab u 7+4  to nam je prvi neuspjeh nakon curice koja sad ima 3g. 
    Petak jutro sam isto nakon wc imala malo blijedo roze krvi i više se nije pojavilo, međutim subota jutro isto tako ali je do popodne preslo u crveno i bol u trbuhu, otišla sam na hitni ginekološki i već je sve bilo krenulo. Nemožemo znati jel uopće bilo ploda s obzirom da nisam bila na pregledu, ali da je bilo teško je. U pon ujutro tog 27og sam bila na kontroli i morala sam ići na tablete jer nije bilo sve izašlo.
    Preporuka je sačekati dva ciklusa pa probati ponovo. 

🙋🏻‍♀️ 33g 🙋🏻‍♂️ 41g 👧🏼 3g

• amiiinna
    03. Veljača 2025. 14:32

Clo

Curke, ima li koja iskustva da malo ima krvanje dok se obriše nakon pipi, onako ostane na papiru, ne puno? Trenutno sam u 6 tjednu i baš me sad to zdrmalo…
    Imam traume od prosle godine kako mi se desio spontani u 7 tjednu…

Ja sam imala krvarenje tacno sa 7 tj i dobila sam utrogestan,i dala mi je da koristim do slj kontrole koja je tek 5.3.Odi na hitnu najbolje ti je jer ce ti dat terapiju.Ja sam i narednih 7 dana imala po jedno dva brisanjaa u toku dana smedjeg ali od tad nema vise nista hvala Bogu pa se nadam da je sve uredu.

Svim curama zelim dobre preglede,a novim zelim da bude sve uredu,da su samo prerano se testirale i da ce nam se pridruziti 💝💝

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

• amiiinna
    03. Veljača 2025. 14:35

Maza2010

Evo cure da se i ja javim, kad se malo slegnulo sve. Mi nažalost nismo dočekali prvi pregled 27.og jer sam subotu prije imala missed ab u 7+4to nam je prvi neuspjeh nakon curice koja sad ima 3g.
    Petak jutro sam isto nakon wc imala malo blijedo roze krvi i više se nije pojavilo, međutim subota jutro isto tako ali je do popodne preslo u crveno i bol u trbuhu, otišla sam na hitni ginekološki i već je sve bilo krenulo. Nemožemo znati jel uopće bilo ploda s obzirom da nisam bila na pregledu, ali da je bilo teško je. U pon ujutro tog 27og sam bila na kontroli i morala sam ići na tablete jer nije bilo sve izašlo.

Žao mi je zbog gubitka,zelim ti od svog srca da se sto prije oporavis i da sljedeci put bude sve uredu.😪😪💝💝💝

🧑35
    👧29

• crox
    03. Veljača 2025. 14:48

Maza zao mi je zbog gubitka, i ja sam prosla kroz jedan takav prije nego sam dobila svog sina, tako da glavu gore i pokusajte ponovo. Znam da je lakse reci, nego cekati novu sansu, ali bolje sada nego kasnije ako se nesto dobro ne razvija. Savjetovala bih ti da napravis pretrage na trombofiliju i IR.

Ja isla na hitni pregled danas, krvarenje me sinoc dobro potreslo i iako mi se desavalo i sa prvim djetetom nekako nije svejedno kad ugledas svjezu krv, poslije je preslo u smedje i stalo ali je ipak sve u redu, srce kuca plod je tu, sve savrseno hvala Bogu. Sutra sam punih 8 nedjelja. 

• blondie_145
    03. Veljača 2025. 15:07

Maza2010

Evo cure da se i ja javim, kad se malo slegnulo sve. Mi nažalost nismo dočekali prvi pregled 27.og jer sam subotu prije imala missed ab u 7+4to nam je prvi neuspjeh nakon curice koja sad ima 3g.

Draga, jako mi je zao 💔 zelim ti puno snage da se oporavis i kad budes spremna neka iduci pokusaj bude dobitan. Navijamo za tebe! 🤞🏻

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙

Marina.25
    03. Veljača 2025. 15:32

Maza2010

Jako mi je žao, budi jaka i vrati nam se što prije

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

jasamja
    03. Veljača 2025. 18:10

Maza2010

Žao mi je zbog toga. I ja sam imala missed ab u studenom. Nije lako, ali glavu gore.
    Ja sam još to sve prošla dobro, nekako sam se u glavi posložila da se to nažalost dešava ali se o tome puno ne govori, i ako je već trebalo biti tako bolje sada nego recimo kad već osjetiš bebu. Vrijeme do ponovnog pokušaja će proći jako brzo, bitno je da ne izgubite volju i da se ne prepustiš strahu, ma koliko teško bilo. Evo meni je jučer bio pik na 
    LH trakicama i sada se nadamo da ćemo uspijeti. Super je što već imaš dijete, koje će te podignuti i neće ti dati da toliko misliš o tome.
    Isplači se, posloži glavu i hrabro dalje 😁❤️😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Mia65
    03. Veljača 2025. 19:01

Pozdrav drage cure,
    dobila sam pozitivan test na trudnoću prošli tjedan, što znači da bi danas trebala biti točno 5 tjedana trudna.
    Prvi pregled je tek 24.2. s punih 8 tjedana, nadam se da ce do tada sve biti u redu. 
    Velika neizvjesnost i strah u meni vlada zbog dva spontana prije ove trudnoce. Svi pregledi koji postoje su odradeni i sve je uredno (s moje i muzeve strane). Kako kazu, samo losa sreca 🙈. Nadam se da ce ovaj put sreca biti na mojoj strani 🙏
    Doktorica mi je pripisala 3x dnevno utrogestan i uzimanje folne kiseline.
    Od simptoma za sada tu i tamo neki blazi grc, bolne prsi na pritisak  i umor koji je prosli tjedan bio jos izrazeniji. 
    Zelim vam svima zdrave trudnoce  🥰🥰

• amiiinna
    03. Veljača 2025. 19:30

Mia65

Pozdrav drage cure,
    dobila sam pozitivan test na trudnoću prošli tjedan, što znači da bi danas trebala biti točno 5 tjedana trudna.
    Prvi pregled je tek 24.2. s punih 8 tjedana, nadam se da ce do tada sve biti u redu.
    Velika neizvjesnost i strah u meni vlada zbog dva spontana prije ove trudnoce. Svi pregledi koji postoje su odradeni i sve je uredno (s moje i muzeve strane). Kako kazu, samo losa sreca 🙈. Nadam se da ce ovaj put sreca biti na mojoj strani 🙏
    Doktorica mi je pripisala 3x dnevno utrogestan i uzimanje folne kiseline.
    Od simptoma za sada tu i tamo neki blazi grc, bolne prsi na pritisak i umor koji je prosli tjedan bio jos izrazeniji.
    Zelim vam svima zdrave trudnoce 🥰🥰

Zao mi je zbog spontanih,zelim ti od srca da ova trudnoca bude dosadna bez problema,da uzivas i docekas svoju bebicu.💖
    Sto se pregleda tice tako je bilo svima,ali bolje je sacekati pa kad odes da se sve vidi i bude uredu,nego otici prerano pa da se sikiras jos vise.Sve ce biti uredu samo pozitivno ,a strah je prisutan cim se vide crtice i odmah milion mislim pogotovo znamo mi koje smo imale spontani ili dugo se borimo za bebicu.Sve najbolje ti zelim💝

🧑35
    👧29

Clo
    03. Veljača 2025. 20:38

Curke javljam možda će nekome biti od koristi. Odmah sam danas zvala svoju ginekologicu zbog malog svjetlo smećkastog kaj mi je bilo par puta na papiru čisto da ja provjerim. 
    Vidi se GS i ŽV sve uredni i odgovara tjednima (5t +1). Plod se još ne vidi jer je malecko ali imam ponovno pregled za 10 dana gdje je rekla sa će se sve vise vidjeti pa i srčeko. 
    Ono sto mi je propisala je  Duphaston i rekla je da je u većini slučajeva to ono sto je manjka pa se te sukrvice nekad dogode. 
    Zenice moje čuvajte se, snažna smo mi bića 🩷

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.