Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimix
    01. Veljača 2025. 09:45

Cure, danas kad sam se probudila sam vidjela malo smedjkastog iscjedka, sinoc sam imala kao neke prolazne grčeve par puta po par sekundi su trajali. Malo sam čitala druga iskustva i kao da bi bilo sirenje matericeMislite li da bi bilo dobro da odem na hitnu. Pregled kod svog ginekologa imam u ponedjeljak…

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 4.2 7tj 💔

Zamia
    01. Veljača 2025. 09:59

mimix

Cure, danas kad sam se probudila sam vidjela malo smedjkastog iscjedka, sinoc sam imala kao neke prolazne grčeve par puta po par sekundi su trajali. Malo sam čitala druga iskustva i kao da bi bilo sirenje matericeMislite li da bi bilo dobro da odem na hitnu. Pregled kod svog ginekologa imam u ponedjeljak…

Ma svakako odi na hitnu, ja tu nebih cekala… vjerujem da nije strasno nista al treba se provjeriti! 

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• blondie_145
    01. Veljača 2025. 10:25

ivòo12

Pozdrav,imam jedno pitanje radila sam 2 testa vidjele su se jako slabe crtice m cikluse nemam redovite od 24 do 28 nrkad prije nekad kasnije dode….jutros sam radila test vidjela se slaba crtica, prije nekih pola sata me bolilo u donjem djelu leda i jajnici odem u wc obrisem se ima krvi mislim si dobila sam i gotovo ali meni cim krene m krenu i jaki bolovi ali mene nista ne boli trenutno samo malo leda na ulosku tragovi krvi i na papiru isto ima ruzicaste krvi da li jr moguce da je implatacijsko?

Tesko je ovako napamet reci, pogotovo jer ne znamo ni koji bi ti danas bio dan ciklusa? Ali po mojem skromnom iskustvu, implantacijsko krvarenje obicno ide prije pozitivnog testa (prvo se dogadja implantacija, pa se krene luciti beta HCG u krv pa on raste dok je bude vidljiv na testu). Jesi nastavila krvariti ili je stalo? Mozda ne bi bilo lose izvaditi betu iz krvi i ponoviti za 48h. Ali i svakako se javi svojem ginekologu.

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙

• ivòo12
    01. Veljača 2025. 11:13

blondie_145

ivòo12

Pozdrav,imam jedno pitanje radila sam 2 testa vidjele su se jako slabe crtice m cikluse nemam redovite od 24 do 28 nrkad prije nekad kasnije dode….jutros sam radila test vidjela se slaba crtica, prije nekih pola sata me bolilo u donjem djelu leda i jajnici odem u wc obrisem se ima krvi mislim si dobila sam i gotovo ali meni cim krene m krenu i jaki bolovi ali mene nista ne boli trenutno samo malo leda na ulosku tragovi krvi i na papiru isto ima ruzicaste krvi da li jr moguce da je implatacijsko?

Tesko je ovako napamet reci, pogotovo jer ne znamo ni koji bi ti danas bio dan ciklusa? Ali po mojem skromnom iskustvu, implantacijsko krvarenje obicno ide prije pozitivnog testa (prvo se dogadja implantacija, pa se krene luciti beta HCG u krv pa on raste dok je bude vidljiv na testu). Jesi nastavila krvariti ili je stalo? Mozda ne bi bilo lose izvaditi betu iz krvi i ponoviti za 48h. Ali i svakako se javi svojem ginekologu.

26 dan ciklusa...u pon zovem gin krvarim skroz malo i bez bolova 

Marina.25
    01. Veljača 2025. 11:25

mimix

Bolje otici doktoru ako si u mogućnosti, nekad je bolje i dzaba otici nego ne otici 🤞

Drage zene ja sam se jutros probudila sa bas mucninama i povratila sam .... ali kako sam ustala grudi kao da nisu iste kao jucer, nisu kao inače tvrde i bolne, pa sam se malo uplasila 😏 da li ste vi imale te prelaze neke?

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• blondie_145
    01. Veljača 2025. 15:06

Mimix, javi sto doktor kaze ako si otisla, drzim fige da je sve u redu 🤞🏻
    .
    Marina, ja se npr. ne osjecam nimalo trudno zadnjih par dana. Samo cice osjetim i to manje nego prethodnih dana (ali me bradavice povremeno svrbe, to je novo). Drugo n-i-s-t-a. Imam pregled u ponedjeljak i to kod svoje socijalne koja je mutava pa mi ne ulijeva bas povjerenje da cu nesto saznati. Ak ona nadje otkucaje onda je valjda sve okej i dalje, inace se vec vidim kako trcim na drugo misljenje 💀🙈 npr. zadnja 3 dana sam skroz na nogama i pecem kolave, motam sirnice,… i nista me ne smeta 🙈 ako nista, barem mi vrijeme brze prolazi pa ne razmisljam previse 🤞🏻

06/2023 - missed ab 8tt
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙

• crox
    01. Veljača 2025. 16:12

mimix

Uzimas li progesteron ikako? Ako ne, ja bih se javila ljekaru da ti da, a ako si vec na terapiji mislim da nemas se sta brinuti, to je donekle i normalno. Svakako ti je pregled u ponedjeljak.
    I ja sam jucer imala malo smedjeg ali jako malo, ali uzimam duphaston 3 dnevno, i evo proslo je. 

mimix
    01. Veljača 2025. 18:44

Isla sam na hitnu, pregledao je doktor, rekao je samo da se to materica siri i da se prokrvljava.Nije dao nikakvu terapiju, posto svakako idem u ponedjeljak na pregled pa ce svakako vidjeti moj doktor. Objasnila sam da je bilo bukvalno samo manji trag ujutro kada sam ustala i to je to. Ali i na ultrazvuku se sve vidi u redu, rastemo svakako. Ali dobro je sto sam otisla u svakom slucaju mi je lakse 😊

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 4.2 7tj 💔

• Maka15
    02. Veljača 2025. 10:31

Pozdrav svima. Imala sam poslijednju menstruaciju 17.12.2024., a ovulacija je bila između 3.-5.01.2025. Pozitivni test sam dobila 21.01.2025. I odmah taj dan išla vaditi betu koja je iznosila 260, a dva dana nakon toga 23.01.2025. Je iznosila 644. Dobila sam odmah progesteron koji pijem od druge bete. Na pregledu sam bila 31.1.2025. i vidjela se samo gestacijski mjehuric 12mm, ali prazan. Narucio me ponovo za tjedan dana i rekao da čekamo s obzirom da je ovulacija bila kasnije. Ima li netko iskustva s ovime i da je imalo pozitivan ishod? Hvala 🥰

• blondie_145
    02. Veljača 2025. 18:43

Maka15

Pozdrav svima. Imala sam poslijednju menstruaciju 17.12.2024., a ovulacija je bila između 3.-5.01.2025. Pozitivni test sam dobila 21.01.2025. I odmah taj dan išla vaditi betu koja je iznosila 260, a dva dana nakon toga 23.01.2025. Je iznosila 644. Dobila sam odmah progesteron koji pijem od druge bete. Na pregledu sam bila 31.1.2025. i vidjela se samo gestacijski mjehuric 12mm, ali prazan. Narucio me ponovo za tjedan dana i rekao da čekamo s obzirom da je ovulacija bila kasnije. Ima li netko iskustva s ovime i da je imalo pozitivan ishod? Hvala 🥰

Hey! Dobrodosla i cestitam na pozitivnom testu! ❤️ beta je jako lijepa i lijepo se duplala. Vjerujem da ti je pregled bio stresan jer bi se na prvu pomisao vise “trebalo” vidjeti, no kako kazes da je bila kasnija ovulacija (pa mozda i kasnija implantacija), cini mi se da si tu negdje bas na granici da je ovo moguc nalaz za pozitivan ishod. Svakako nije lose da si odmah dobila progesteron da to “drzi” dok se ne vidi situacija. Probaj si zaokupiti misli ovih par dana do iduceg pregleda i drzim fige da nam se javis s lijepim vijestima nakon iduceg pregleda 🥰

06/2023 - missed ab 8tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.