Eto pregnancy brain, zaboravila na drugo pitanje 😂 pijem samo Novalac sto se tice suplemenata s folnom. Vadila sam prije transfera da vidim trebam li pojacati no nalaz mi je bio dobar. Njega opcenito dosta hvale i ima dosta dobar sastav, ne sjeda mi lose tak da se njega drzim
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Ja vodim trudnocu privatno,
pijem samo folnu .. zeljezo mi je bilo dosta visoko tako da za sad prenatale ne pijem jer svaki sadrzi zeljezo ..
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
I ja privatno vodim trudnocu, pijem samo Novalac Prenatal. Danas mi toliko muka i sve mi tesko, ali konacno mogu na wc, jer zatvor me danima mucio, bas mi se sve poremetilo.
U prvoj trudnoci nisam znala sta je mucnina, doduse cijeli prvi trimestar sam prelezala zbog krvarenja, a evo sad skroz druga situacija… nadam se da ce popustiti ubrzo.
crox ja ako ne pijem donat ne idem na wc .. 🙄🙄
meni za sada ide kao s prvom tr
mucnine koje odjednom prestanu i vise se ne osjecam trudno uopce .. pa me pere panika..
doduse jedino me jos grudi bole al to je sve i umor , sram me uopce rec al vucem se ko krepana na dane
jucer sam mogla na velebit se popet
danas mi je relacija kauc-krevet
Fala Bogu svekrva malog uzme sebi pa mogu trulit na kaucu 😂
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Kod mene također ogroman umor prisutan, doslovno sam za nista 😔 mucnine imam blage kroz dan al dovoljne da mi se sve gadi i da ne znam sto bih jela, a onda odjednom me samo ulovi velik napadaj gladi da moram nesto staviti u usta sad i odma… meni je prva trudnoca nisam nesto zadivljena 😅🤭 nadam se da ce u || tromjesječju biti bolje.
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Sortiraj odgovore
Najstariji