Nala i meni je bio dr.Kruezi,bas mi je dobar dojam bio ostavio. Virujem da ce slj.put bit sve dobro.
I ja otvaram porodiljni s 1.10.,u kaosu sam da sve obavim i zavrsim🙈

Ja sam u 1.T u 36tt dobila 2 te inekcije, 2 dana za redom po jednu.
Jedino što imaš kao reakciju od njih. Bebač je bio aktivniji u trbuhu, noga me je volila u koju su pikali, bilo mi je vruće i srce je malo ubrzalo. Ali to mi je odmah sestra napomenula da je normalna reakcija na lijek.
Nisam jučer čitala poruke inače bi te već utješila da nije ništa strašno.
Išla sam vaditi krv za onaj test senzibilizacije, nekih 50km u jednom smjeru vožnje. Poslije u mek na kavu, malo trgovina i došla doma umorna ko da sam polje kopala, samo sam zaspala. Tek navečer sam skužila da imam i hrpu poruka od svugdje 😵💫.
Sretno curke dalje.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
Nala ne boj se, odstupanja kilaže su sasvim ok u ovim tjednima, termini se mjenjaju malo - malo, a upitna je i preciznost.
Hvala svima, mi ostajemo u bolnici, sumnja na preeklampsiju. Teško se nosim sa svime i molim se za dan po dan…
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
(3 mjeseca hospitalizacije)
4.11. dogovoreni carski ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
Lea drži se i polako. Bitno da si pod nadzorom, vjeruj doktorima da će napraviti najbolje za bebu i tebe. Drži se, čuvaj se i javljaj nam što govore dalje ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mene lagano počinje loviti strah od poroda, a možda još i više od svega onoga nakon poroda. Ipak sad imam toddlera, nadam se da će lijepo prihvatiti bracu i da nece previše jahti po meni kad dođemo kući iz rodilišta. Sinoć nikako zaspati od misli koje su mi se vratile po glavi...

Nala ne boj se, odstupanja kilaže su sasvim ok u ovim tjednima, termini se mjenjaju malo - malo, a upitna je i preciznost.
Hvala svima, mi ostajemo u bolnici, sumnja na preeklampsiju. Teško se nosim sa svime i molim se za dan po dan…
Lea drz se, kao sto kaze i ana, bitno da si im pod nadzorom..
A sumnjaju zbog? Vadili krv pa je rizik visok ili..?
Ja sam odlucila danas kofer sloziti za nedaj boze, nek stoji.. Bolje ja mirna nego u strci muz il mama moja..

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Lea drzi se. Nadam se da je samo tlak radi stresa a ne preeklampsija. Blizu si i na sigurnom.
Jel mislite da je prerano vec prati i peglati robicu? Porod bi trebao biti do 10.11. Nekako mi se cini dugo da stoji preko mjesec dana u ladici. A opet bi rado sve odmah rijesila.
Plavuša i ja sam spremila torbu tj.dvije manje, moju i bebinu. Lako jos jednom sve iz torbe operem pred kraj 10.mj.
Nikita spominjala si na lito generalno ciscenje pred porod, jesi nasla koga? Ja muku mucim...

Kao što sam i mislila, curka mjeri 2000g 🫨 neke mjere su mrvu veće no doktor nije zabrinut, i dalje je sve u normali. A i bebe kod nas heparinuša znaju biti veće.. Kontrola opet 14.10.
Lea, drži se, na sigurnom ste sada i pod nadzorom 🫂
Baccarat, meni već pola opeglano 😅

Lea drzi se. Nadam se da je samo tlak radi stresa a ne preeklampsija. Blizu si i na sigurnom.
Jel mislite da je prerano vec prati i peglati robicu? Porod bi trebao biti do 10.11. Nekako mi se cini dugo da stoji preko mjesec dana u ladici. A opet bi rado sve odmah rijesila.
Plavuša i ja sam spremila torbu tj.dvije manje, moju i bebinu. Lako jos jednom sve iz torbe operem pred kraj 10.mj.
Nikita spominjala si na lito generalno ciscenje pred porod, jesi nasla koga? Ja muku mucim…
Meni termin 5.11 isto necu jos nista prat od robice. Za prvo dijete sam to sve ranije pripremila, sad ide to opustenije. Planiram od 1.10 lagano kupit u dma sta treba za rodiliste pa nek je torba spremna, a robu cu isto onda sortirat da znam gdje mi je pa lako je uvalit u masinu. Al prvo cu proprat dekice, zastitnu ogradicu, posteljinu. Mali doma skace po kreveticu pa mi nema smisla lincune slozit prerano, samo da prasina pada. Jaje mi treba jos doc, kolica mi u matere u kutiji, sestra ce dat kadicu i zensku robicu, a prija baby kameru. Ugl svasta nesto za obavit al svima govorim da ne zure to donosit.
Mateo 30.11.21.
Leona 28.10.25.
Ja sam oprala sve živo, ali čisto jer imamo malo mjesta i nemamo sušilicu. Sada mi stoji u zatvorenim kutijama na ormaru i čeka na upotrebu. Peglala nisam ništa 😁
Ne brine me previše prašina, mala će odrastati s dvije mačke, tako da mislim da će prašina biti najmanji problem 😅

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Nama jaje dolazi u pon, narucila na babyland, treba mi kadica i podloga za prematanje i jos stvari iz ljekarne za mene i bebu.. A kaj se tice podloge muku mucim, dimenzije povrsine na koju ide podloga su 80*75, a sve podloge su 85*72 ili 75*72, one koje su pasale vise ih nema na stanju 🙈
Robicu cu oprati ovih dana, cekam jos paket iz sinsaya da dode pa sve zajedno ubacim u masinu, susilicu i to je to..
Cekam 5 sati popodne za pregled, a slabo mi kad znam da prije moram obavit depiliranje, ooo mukooo 😅😅

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji