Evo da se i ja javim s pregleda, obavila danas prema naputku ginekologice UZV u Vinogradskoj, nastavno na onu sumnju na uvećani želudac. Nisu ništa takvo primijetili, no malecka je u donjoj granici mjera što se tiče kilaže (10 centil). Kažu da je to i dalje ok, samo da će vjerojatno biti sitnija. Makar moram priznati da meni ta njihova mjerenja nisu baš jasna. Na redovnom pregledu 10.9. je imala 1916g, zatim kod privatnika 12.9. procijenjena na 1945g da bi danas u bolnici bila procijenjena na 1980g. Nije mi jasno kako je u dva dana tu dobila 30 grama, a onda u 10 dana svega 35? Znam da te procjene nisu precizne, pa se trudim ne paničariti ali opet 🫣 A trebala bi dobivati oko 200 grama tjedno. Za posteljicu i pupkovinu su rezultati uredni. Uglavnom imam kontrolu UZVa i u TA za dva tjedna, a mislim da ću u međuvremenu malo pojačati proteine u prehrani 😅

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Lea ajme , nemas mira nikako, ali gledaj te inekcije su ti sigurnost da izbjegnes inkubator , moja jedna frendica ih je primila i rodila blizance u 34tt bez inkubatora. Drugu su isto tako bili hospitalizirali u 33tt jer joj je iscurio dio plodne vode i pustili ju kuci nakon 5 dana i rodila je tek u 38tt. Bitno je primiti te inekcije , ja bi iskreno volila da sam ih dobila.
Ne mogu odmoci.
Nikita sto se tice tih gluposti oko lijekova , ma najbolje je nista ne citati. Ja vjerujem svojoj dr i slusam njene savjete , ostalo poslusam ali ne prihvatim ili prihvatim ovisi… danas su dostupna svakakva sumnjiva istrazivanja i misljenja i samo sebi stvaras stres citajuci.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Curke, pitanje, kada se porodiljni otvori nemamo više obavezu javljati se poslodavcu jednom mjesečno kao i kada smo na komplikacijama jel tako?
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Nala nemoj brinut,meni je dr.Hafner rekao da su odstupanja u ovoj fazi trudnoce velika i ocekivana. Ne mogu dobro izmjerit jer je beba velika. Bitno da su protoci ok i da ima dovoljno plodove vode. Ja sam isto imala neke nelogicne mjere,ispalo je da mu se kost skratila za 2 cm u 2 tjedna sta je nemoguce. Ko te pregledavao u VI?

Baccarat hvala ti, malo mi je sad lakše, čula sam i sama da ti ultrazvuci znaju biti varljivi i da su ženama krivo procijenili i po pola kile, ali definitivno pomaže i čuti iskustvo direktno tu 😊
Ovo s dužinom kosti definitivno nema smisla 🙈
UZV je radio Egon Kruezi, on je baš samo na ultrazvuku gdje idu sve žene, ne u TA, u TA idem od 8.10.
Lea mislim da ne moraš brinuti oko tih injekcija, to je danas standardna procedura da se ubrza razvoj pluća, čisto ako dođe do ranijeg poroda. Bit će to sve ok 😊
Jana koliko znam ne moraš više ništa javljati. Ja nisam bila na komplikacijama, ali imam blisku osobu koja isto skoro treba roditi koja je i jednom kad otvoriš baš porodiljni dobiješ doznaku sa startnim datumom bez krajnjeg roka. Otvorila sam baš ovaj tjedan i zatražila platne liste pa planiram sutra-prekosutra to predati na HZZO.

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Nala i meni je bio dr.Kruezi,bas mi je dobar dojam bio ostavio. Virujem da ce slj.put bit sve dobro.
I ja otvaram porodiljni s 1.10.,u kaosu sam da sve obavim i zavrsim🙈

Ja sam u 1.T u 36tt dobila 2 te inekcije, 2 dana za redom po jednu.
Jedino što imaš kao reakciju od njih. Bebač je bio aktivniji u trbuhu, noga me je volila u koju su pikali, bilo mi je vruće i srce je malo ubrzalo. Ali to mi je odmah sestra napomenula da je normalna reakcija na lijek.
Nisam jučer čitala poruke inače bi te već utješila da nije ništa strašno.
Išla sam vaditi krv za onaj test senzibilizacije, nekih 50km u jednom smjeru vožnje. Poslije u mek na kavu, malo trgovina i došla doma umorna ko da sam polje kopala, samo sam zaspala. Tek navečer sam skužila da imam i hrpu poruka od svugdje 😵💫.
Sretno curke dalje.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
Nala ne boj se, odstupanja kilaže su sasvim ok u ovim tjednima, termini se mjenjaju malo - malo, a upitna je i preciznost.
Hvala svima, mi ostajemo u bolnici, sumnja na preeklampsiju. Teško se nosim sa svime i molim se za dan po dan…
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
Lea drži se i polako. Bitno da si pod nadzorom, vjeruj doktorima da će napraviti najbolje za bebu i tebe. Drži se, čuvaj se i javljaj nam što govore dalje ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mene lagano počinje loviti strah od poroda, a možda još i više od svega onoga nakon poroda. Ipak sad imam toddlera, nadam se da će lijepo prihvatiti bracu i da nece previše jahti po meni kad dođemo kući iz rodilišta. Sinoć nikako zaspati od misli koje su mi se vratile po glavi...

Nala ne boj se, odstupanja kilaže su sasvim ok u ovim tjednima, termini se mjenjaju malo - malo, a upitna je i preciznost.
Hvala svima, mi ostajemo u bolnici, sumnja na preeklampsiju. Teško se nosim sa svime i molim se za dan po dan…
Lea drz se, kao sto kaze i ana, bitno da si im pod nadzorom..
A sumnjaju zbog? Vadili krv pa je rizik visok ili..?
Ja sam odlucila danas kofer sloziti za nedaj boze, nek stoji.. Bolje ja mirna nego u strci muz il mama moja..

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji