Mi smo isto danas obavile pregled, bebuška ima skoro dvije kile i skroz je nisko glavom dolje. Jedino me zabrinulo što se na UZVu čini da je želudac uvećan, makar mi gin kaže da vjerojatno nije ništa jer je do sada bilo sve ok i da se zna dogoditi da se želudac i mjehur napune tekućinom, pa isprazne kad beba probavi. Dala mi je uputnicu da ponovim UZV u bolnici i nadam se da nije stvarno ništa ozbiljno pošto sam naravno odmah išla guglati što sve može biti (prognoze su dobre ali je takvoj djeci potrebna operacija odmah po rođenju) 😐
Inače ju zovem ljutica jer odmah reagira čim ju se malo pritisne, baš mi je mačak neki dan stao šapom na trbuh i 10 minuta se premještala i gurala nogice nakon toga. Ista stvar danas na pregledu, malo ju je gurnula ultrazvukom i odmah je vratila. 🤣
Štucka mi inače svaki dan skoro, po par minuta. Smiješno mi je to, a nisam primijetila da je povezano s nekom hranom.
👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
Moj ne štuca, samo je jednom, valjda je na mamu, sve fino i sve pase, ni najmanja smetnja vezana za hranu 🤣
Nikitta pitala sam bas svog Dr zašto se toliko bojimo toga uz silnu terapiju, rekao je zbog mog odličnog zdravstvenog stanja, a toliko krvi i komplikacija u trudnoći. 😵💫
Do kojeg tjedna očekujete okretanje bebe u stav za vaginalni porod?
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 24.9.🔭🩺
Ja ne znam do kojeg se očekuje, al meni je dr na zadnjoj kontroli (31 tt) rekao da još nećemo o tome, o položaju bebe, nego tek idući put (34tt), al da i nakon tog ima puuno vremena da se okrene. 🤷🏼♀️
Baš sam se bila zabrinula kak vi dosta rano spominjete zadak, pa sam ga zato išla pitat, al on me uvjeravao da je još rano obzirom i da se moja mala baš konstantno miče
Ja osjetim da je uglavnom na glavu, al okrene se nekad pa osjetim da se nogama odguruje nisko.
Navodno se čeka do 32 tt da se okrenu, a sve iza toga je lutrija, zato što su već velike bebice i nemaju toliko mjesta za okretanje. Naravno, viđala sam iskustva online da se beba okrenula dan prije poroda, ali velim, sve to uzimam sa zrnom soli. Meni u Pregnancy+ app gdje pratim trudnoću od početka, i gdje su slike od pregnancy bump kako izgleda po mjesecima i onda još možeš učitati i svoju fotku, prvih 6 mj. je beba na zadak prikazana, a od 7 do 9 mj. je prikaz trbuha s bebom okrenutom na glavu. Ja sam u 7 mj. trudnoće i moj je na zadak i imam osjećaj da mu je tako najbolje.😅
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikkitta eto vidiš 🫠 sad sam ful u bedu ako se slučajno okrene na zadak hahah
Odmah sam se bacila na guglanje da po udarcima skužim di je
Nala48 vjerujem da si se odmah zabrinula (i ja bih na tvom mjestu), ali sigurna sam da nije ništa sa želucem bebice. Provjeri u bolnici za svoj mir, ali ni bolnice nemaju uvijek super uzv, pa si pazi gdje buš. Moj mali je prošli tjedan na hitnoj lupio sondu doktorici. Ja ga zovem mali boksač i atletičar, a tvoja curica se baš možda razveseli i zaigra, a ne ljuti. 🥰
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Leia zakaj u bedu, pa okrenuta ti je bebica na glavu? Ti si prošla 32 tt. Kakav zadak…😊
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Leia zakaj u bedu, pa okrenuta ti je bebica na glavu? Ti si prošla 32 tt. Kakav zadak…😊
Ma da, al sam si ufilmala da sta ako se okrenula sad na guzu u tom svom silnom okretanju i ostane sad tako jer je gotovo😂 i pocela guglat da skuzim po tome di osjetim pokrete hahaha operu me s vremena na vrijeme ovako neke misli/hormoni
Nikkitta ma to ja nju iz milja zovem ljutica, baš mi je kao neka mala šefica kad se tako odmah javi 😊
Na UZV bi trebala u bolnicu gdje planiram roditi, dobila sam uputnice već za TA, danas mi je baš gin rekla da je to bio zadnji pregled kod nje. Tako da sam naručena u Vinogradsku, a ako tamo ne bude dobar ultrazvuk, platit ćemo svakako negdje privatno.
👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
Sortiraj odgovore
Najstariji