Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leia
    09. Rujan 2025. 20:53

Nala48 jooj to je stvarno super 😍 baš se lijepo potrefilo onda
    Ja mislim da sam već pisala da smo mi prvi i u društvu i obitelji, ali eto iako nema proslijeđivanja stvari, svi su baš uzbuđeni i već su se prijateljice iskazale oko neke pripreme za postpartum tako da sam i ja zahvalna baš

Nikkitta jooj ja još imam nadu da će ti postat lakše uskoro. Sve mi istrpimo za naše bebe, ali eto ipak je ugodnije kad ne boli.

PuPo24 nadam se da ćete izdržat što duže 💪🏼 jesmo mi tu negdje s tjednima? Svakako ako su one po 2 kg svaka već to jeee odlična vijest

Lea25 baš lijepo iznenađenjee! 

Mi smo bili na jednom 3D, iako mi zna iovako nekad upalit i imamo baš dobru sliku, na njoj je cura složila istu facu ko i muž kad mu nešto ne paše tako da mi je to dovoljno 😍

rozi_lak
    09. Rujan 2025. 21:28

Mi sad imamo baš onu lijepu sliku iz profila, doduše 2d ali vjerojatno ne bi ulovili kao ni prvi put lijepo lice na 3d,nego samo iz profila, jer nikad nije u dobrom položaju za to  nema veze, meni dovoljno i ovo.
    Danas je štucala 😍 kako smiješan osjećaj. Štucaju li vaše bebe?
    Ja sam danas oprala većinu robice, ovo što sam kupovala sam 2x prala, plus sušilica i još ću popeglati sve. Baš sam se umorila i mislim da će me sutra sve boliti, ruke već bole 
    I mi smo na kraju puuno toga dobili i baš sam zahvalna, robica, njihaljka, košara, kadica, neke zimske opreme, izdajalica, roba za mene, i tako.. Baš puno znači.
    Kolica smo uzeli cybex balios s lux, komode iz ikee, krevetić u lesninu.
    I još sam svašta htjela napisati, ali sve sam zaboravila 😅 mozak baj baj 

lea25
    09. Rujan 2025. 22:20

Meni je isto drago kad nešto dobijem, dobila sam nedavno dvije vrećice korištene, oprane i ispeglane robice od prijateljice i iskreno draže mi je nego da mi je kupila novo, u današnje vrijeme pepca i sheina puno vise cijenim nečiju volju da robicu svog prvog djeteta bez razmišljanja o drugom da meni, ulozi vrijeme i trud da to sve opere, osuši i slozi. Dječja robica je lanac dobrote 💙 ja sam se već opremila vakuum vrećama i također planiram sve spremati i proslijediti kako sto maleni preraste, nikakvo skladištenje doma.

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    UZV 24.9.🔭🩺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.