Hej cure, ja obavila pregled, sve je ok, slijedeci je 12.09. Aliiii kako stvari stoje stize nam ipak decko 🙉🩵
Od 19tt nitko vise nije vidio spol, zbog polozaja i danas zamjena mog gina, dr koja radi u privatnoj poliklinici kaze da je 99 posto sigurna da je decko..
Okrenuo se na glavicu lijepo i nadamo se dalje da sve bude dobro..
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷/🩵 03.11.2025. 🩵/🩷 ❔😁🫶
Pozdrav svima, nova sam ovdje 😊
Znam da je ova grupa za žene koje su već trudne ali samo želim čuti Vaše mišljenje. :)
Ovaj mjesec nam je prvi put da pokušavamo na bebici. Plodni dani su bili u periodu od 06. do 12.08. i ovulacija 11.08. Imali smo odnose 06.08., 07.08. i dva puta 10.08. (Dan prije ovulacije). Cijelo vrijeme nakon ovulacije me bole grudi i jajnici i 16.08. sam osjećala čudan pritisak u sredini, u maternici. Cijelo vrijeme prisutan pojačan bijeli gusti iscjedak i imam osjećaj da sam više gladna nego inače i da pišam više. Već mjesec dana pijem folnu kiselinu i omega 3. Danas je 3 dana prije očekivane menstruacije. I dalje je prisutan pojačani bijeli iscjedak te me bole grudi i leđa. Što mislite? :)
Hej, ja bih ti iskreno preporučila da se opustiš i pričekaš izostanak menstruacije, a da nakon 7-10 dana od izostanka napraviš kućni test. Vjerujem da si uzbuđena (tako je svima na početku) ali naš mozak je zaribana stvar i često će te navesti da vidiš neke stvati koje želiš (ili ne želiš). Meni je bilo slično sa simptomima, prvi mjesec nam se nije "primilo" ali sam svejedno kao i ti vidjela neke "promjene" (npr. imala sam osjećaj da imam mučninu, da su mi grudi veće) da bi na kraju ipak dobila menstruaciju. Onda se nisam mogla strpjeti pa sam testove radila prerano, potratila nešto novaca i tako. Drugi mjesec nam je uspjelo, a tad nisam primijetila neke promjene. Napravila sam onaj jeftini test iz DMa cca tjedan dana nakon izostanka i odmah je pokazao pozitivno. Tako da samo lagano 😁
👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
plavuša čestitam na dečkiću 🥳
Ako si već nabavila odjeću za curku, lako se zamijeniš preko onih sharing grupa, vidim da ima žena koje na porodu saznaju drugi spol pa mijenjaju tamo 😅
👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
Plavuša ajmeeee ipak dečkić, kakav plot twist. To se sad već mora lijepo vidjet spol, moj ponosno pokazuje pišonju kas god smo na uzv. 😂 Čestitam! 💙
Daisy584 prerano je za išta reći pametno, simptomi su ti uobičajeni za drugu fazu ciklusa, tako da po tome teško je reći. Izostanak menstruacije je prvi simptom koji trebaš čekat. Znam kako je to čekanje. Sretno svakako! 🍀
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji