suza85 ja isto tak, ali toliko sam već puta bila na Hitnoj i po bolnicama jer sam imala sagu s krvarenjima da mi već glupo ići, govorim si čuvaj si odlazak za gore stvari, znaš da će udariti kad tad 🤣
Ok znaci nisam jedina čije dijete nije označilo na kalendaru da je ušao u 28+0 i da ga trebam 2h dnevno, super 🤣
Mene bole stopala, iako nemam natečene noge, doslovno osjećaj kao kod djeteta sa ravnim stopalima.
Ja sam sad sa UZV, malac se miče na UZV, čak je Dr vidio i po trbuhu, ali položaj je isti, carski siguran, čak i ako se bude okretao vjerojatno će se vratiti ovdje gdje se ugnijezdio već 3 i pol mjeseca. Muž ga zove Sheldon (It’s my spot.). Dobila sam uputnicu za IAT u 30tt, sve ukupno do danas sam u plusu 9kg, Dr kaže da je extra zadovoljan obzirom na terapiju koja ako ništa, bar navlaci vodu, a znamo sve da nabacuje i prave kg…💐
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
(3 mjeseca hospitalizacije)
4.11. dogovoreni carski ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
Miškica, držimo fige da sve bude super i da bebica izdrži onoliko koliko joj treba 🥰
Baccarat, da još sam na trbuhu ali nekad je baš teško pogotovo nakon jela, jedva imam gdje uhvatiti. I jedno vrijeme me nije ništa bolilo, sad zadnji mjesec umirem od bolova od uboda.. 🙄 Nikako dobro pogoditi, svaki dan je sve gore i gore i doslovno plačem svaki dan zbog toga.

Na zadnjem pregledu kod moje gin pitala sam je za cjepivo protiv hripavca pa je rekla neka se javim u županijski zavod za javno zdravstvo. Danas sam se čula s epidemiologinjom, sutra se cijelim protiv hripavca. Što se tiče cjepiva protiv rsv-a, nemaju običaj cijepiti, ali možemo se cijepiti kod svog ginekologa ako nam on preporuci. Sutra ću se još malo raspitati o tome, ali protiv hripavca se definitivno cijepim. I još je rekla da ako sam u zadnjih 5 godina primila cjepivo protiv tetanusa da tada ne bih ni trebala jer je to cjepivo protiv hripavca, tetanusa i još nečega, sad se ne mogu sjetiti, pregnancy brain.
Ja zadnjih dana malca osjetim slabije i drugačije nego prije, očito kad je na zadak drugačije udara jer možda nema toliko mjesta ili mu je nezgodno. A to mi je potvrdila i prijateljica kojoj je prva beba bila na zadak. Više se ne stresiram, ako se bar malo javi dobro je 🫣

Također se pridružujem klubu onih koje ne broje udarce. Skinula sam neku aplikaciju, ali jednostavno nema smisla. Moja curka je jako aktivna tako da u prosjeku tih 10 "ispuca" kroz 5-10 minuta. Sad joj je valjda nova fora da se ljuti kad se namjestim kako njoj ne paše, pa me počela držati budnom i do dva ujutro, toliko se miče da mi ne da spavati. Malo mi je to već i problem jer još radim, pa nije lako ustati idući dan u 7. Isto tako krene akcija ako ju prodrmamo slučajno, vozili smo se autocestom i morali malo naglije zakočiti, odmah je krenula s udarcima. Neki dan sam osjetila da mi se trbuh rasteže i na lijevu i desnu stranu, uopće ne znam što radi unutra 🫣

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Ajme i kod mene jučer takvo istezanje poprijeko, živo me zanima što se unutra događa 😂
Kako me leđa bole ovih dana, namjestim se nekako na polu trbuh, uz potpore naravno, i točno tamo gdje ju stisnem osjetim udarce, pretpostavljam da nema onda mjesta dovoljno i što veliš, da se ljuti 😂
Neki dan mi je muž slagao jastuke da legnem skroz na trbuh, kakvo je to olakšanje bilo cure moje, iako nisam mogla duže od par minuta tako haha,probajte

PREGLEDI
Rainbow_Hope 1.9.
Plavuša 12.9.
Suza85 16.9.
TERMINI
Maravillosa 4.9. ⚽
Amiiina 7.9. 🌸
Rainbow_Hope 11.9. ⚽
Crox 16.9. 🌸
Marina.25 20.9. ⚽
Alba 23.9. ⚽
Mare8080 25.9. 🌸
Lendoxia 9.10. ⚽
Suza85 10.10.
Mimoza17 15.10. ⚽
Marchy89 15.10. ⚽
Artemiss 21.10. 🌸
Ana_ 23.10. ⚽
Deepblue 23.10. ⚽
Regina 31.10. 🌸
Leia 31.10. 🌸
Plavuša 3.11. 🌸
Nala48 4.11.🌸
Jana1993 5.11. ⚽
Luna23 5.11.
Ana_ZK_101 13.11. ⚽
Marijamiriam14 14.11.
Miškica30 15.11. ⚽
Lea25 16.11. ⚽
Baccarat 17.11. ⚽
Pikulica6 17.11. ⚽
Cotton 23.11. 🌸
Nikkitta 25.11. ⚽
Rozi_lak 26.11. 🌸
PuPo24 🌸🌸
Korisne info & popisi za bebu, mamu i rodilište: stranice 298-299
PORODI
Inna_92 20.6. 💙
Martinaaa_ 13.8. ❤️
Maravillosa 21.8. 💙
Clo 25.8. 💙

Rozi_lak ja sam se sad pomakla malo prema kuku,di su ovi kao slaufici,tu jos ima masnog tkiva i ok mi je zadnjih par dana. Iako da,bas je postalo tlaka.
Cure kakve ste vi s rucnim pregledavanjem cerviksa? Moja ginekologica to ne radi i kaze da nema to smisla al zelim se pripremiti na to kad krenem u bolnicu. Boli? Malo me trta. Inace me i papa i brisevi bole pa mogu mislit kako ce mi ovo bit.

Baccarat mene ti to stvarno ništa ne boli, evo sad mi je doktorica provjeravala u ponedjeljak, ali dosta ovisi i tko ti radi, ako su pažljivi, stvarno nije neugodan pregled...
Ja isto ne brojim udarce per se, ali stalno pratim da se redovito javlja, s tim da je mala bila puuuuno aktivnija od njega, baš ovisi o djetetu...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Baccarat moj Dr mi to radi od početka, nije mi neugodno niti imam bolova, dobro mi to dođe jer ide duboko pa se uvijek uvjerimo da nema nikakve krvi opet, ali npr spekulum mi je noćna mora jer su me jednom s njim tokom trudnoće ogrebali i od tad se sva stisnem čim vidim da mi se netko približava s tim, meni tu nastaju problemi 😩
Vjerojatno udarci ovise i o položaju bebe, meni je prvo posteljica bila naprijed, kako se premjestila iza tako je on nekako našao tu mjesto ali guzom prema trbuhu, osjetim uglavnom nisko udarce i to ne prečesto, a stucanje cca par cm ravno ispod pupka. Dovoljno da se javimo jedno drugom ujutro i navečer i ja sretna, oboje prisutni 🤣
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
(3 mjeseca hospitalizacije)
4.11. dogovoreni carski ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
ja danas prvi put u trudnickoj, sve je ok mali glavom dolje skoro 2300 g. radila mi je i taj vaginalni, nije ugodno al nije ni nesto bolilo. zatvorena sam i on je jos visoko tako da pomalo idemo dalje s tjednima i pripremama za finish line.
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji