lea25Ja ću isto morati voziti jer mi je prvi pošteni dućan nekih 5km, a ginekologica 8km. U Zagrebu smo, ali živimo u naselju na brdu. Planiram si kupiti onaj pojas za trudnice, a što se tiče vožnje, vozim normalno i nastojim ne razmišljati o potencijalnim nesrećama jer bih si samo stvorila stres. Na more isto idemo i to skroz dolje u Dalmaciju za mjesec dana. Doduše moja trudnoća nije rizična, da je, vjerojatno ne bih išla tako daleko, ako uopće.
Nikkittadrago mi je da je i muž napokon dočekao udarce 😁 Meni moj više niti ne vjeruje kad ga stalno zovem, evo taman sad mala imala party dok sam se kupala, zovem ga, naravno ona prestane. Na kraju sam mu uspjela snimiti jer mu se više nije dalo čekati da opet krene haha
Vidim i da pišete o stvarima, mi smo sve dobili od većih i ne kupujemo ništa (kolica, kinderbet, jaje, nosiljka, prijenosni kinderbet/vrtić, stolica za hranjenje). Odjeće sam nešto kupila za gušt, ali trudim se ne pretjerati jer ćemo isto puno toga dobiti.
Nudi mi se i sklopiva Stokke kadica, ali nisam pametna da li da uzmem ili radije kupim onu običnu za kadu. Bratić je imao sklopivu i njegov mali ju je uspio sa svega dva-tri mjeseca nožicom odčepiti i polio laminat 🙈
Ja sam dobila tu sklopivu stokke kadicu sa umetkom, od sestre. Odlična stvar. Beba baš lijepo sigurno leži, i sjećam se da smo skupa kupale i njeno prvo i drugo dijete u tome. Lako za sklopiti nakon kupanja
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
I ja potpisujem za Stokke kadicu, koristila za obje curke i sad cu opet, super stvar!
Ja sam skuzila danas da mi malo kolostrum curi, nekako mi se cini prerano, ali citam po netu i pise da je normalno. Mozda zbog progesterona dodatnog🤷🏽♀️
Prije mi se to nije dogadjalo, tek nakon poroda. Obje curke sam dojila.
Jel netko ima s tim iskustva tako rano😳?
Što se vožnje tiče, čula sam da s vremenom koncentracija bude slabija a počela sam to primjećivati i kod sebe, nekako se isključim samo. Dodatno me brine pojas pa ga stalno navlačim da je raširen, rekli su mi da stavim samo onaj dio preko prsa ali ne osjećam se tako sigurno a opet me strah i ovog donjeg dijela. Ne znam nikoga da je koristio onaj besafe pojas za trudnice da vidim valja li uložiti u to?
Neki dan sam imala jako neugodnu situaciju (gdje nisam ja bila kriva) i to me jako potreslo i bacilo u razmišljanje o svemu. U bolnice, na preglede a pogotovo na vađenje krvi me uvijek drugi voze. Za sad vozim još po kvartu, i do dućana par kilometara, ali to je uvijek netko sa mnom jer ionak ne mogu tegliti vrećice.
Sad uzimamo i novi auto i sve me strah kako ću ga savladati sad.
Ja planiram još putovati u 8 i 9 mj. A onda ionak nemam kuda ići, taman će to biti eto 7mj
Sortiraj odgovore
Najstariji