Ja uzimam magnezij od pocetka , ne samo da je potreban zbog grceva u nogama nego je i jako djelotvoran za maternicu koja raste. Tako da preporuke svima da ga stalno koriste biti ce vam lakse.
Ja ću si morati uzeti neki drugi, ovi sumeci mi nikako ne pašu. U prvoj trudnoći sam ga pila kroz cijelu trudnoću bez problema, sad shit show svaki put 🤷🏼♀️
Ja od 26tt imam lazne kontrakcije, na hitnoj su mi tad rekli da si obavezno uzmem magnezij 375..
Uzela sam mg 375 citrat sumeci i odlican mi je.. svaki dan popijem jednu, ako me previse stete trbuh popijem dvije..
Ne znam dal taj koristis al meni pomaze
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Pozdrav svima 😊
Koliko vidim svi dobro napreduju, bas mi je drago 🤗
Ja sam obavila ogtt, sve super proslo (srecom stavljaju limunsku u otopinu, pa je bilo skroz ok), rezultati dobri. Malac je sve aktivniji, jucer na pregledu je bio glavom prema dolje 🙃
Sljedeci pregled 18.8.
Sretno svima i jedva cekam pobjeci na more, bas je dobro u plutajucem stanju 🤭
Btw narucila sam si onaj napuhanac/luftic za trudnice (s rupom za trbuh 🤣) - koristi li tko mozda? Bas se nadam da ce pomoci barem malo za plazu..
Nisam isprobala taj luftić, ali sad sam na moru ležala na onom nekakvom aqua loungeru od Bestwaya. On ima zrak samo u okviru, a u sredini je ona mrežica. To mi je bilo super jer je mrežica fleksibilna pa je trbuh samo lagano utonuo, nisam ga niti osjetila i mogla sam normalno chillati u moru na trbuhu 😎
Za ove tjedne još funkcionira, ali vidjet ćemo kako će me služiti sredinom kolovoza kad već budem blizu 30tt i puno veća 😅
👩❤️👨 32/34
4.11. termin 🩷🐤
Pozdrav svima 😊
Koliko vidim svi dobro napreduju, bas mi je drago 🤗
Ja sam obavila ogtt, sve super proslo (srecom stavljaju limunsku u otopinu, pa je bilo skroz ok), rezultati dobri. Malac je sve aktivniji, jucer na pregledu je bio glavom prema dolje 🙃
Sljedeci pregled 18.8.
Sretno svima i jedva cekam pobjeci na more, bas je dobro u plutajucem stanju 🤭
Btw narucila sam si onaj napuhanac/luftic za trudnice (s rupom za trbuh 🤣) - koristi li tko mozda? Bas se nadam da ce pomoci barem malo za plazu..
Ja i predobar mi je😂😍!
Ja uzimam magnezij od pocetka , ne samo da je potreban zbog grceva u nogama nego je i jako djelotvoran za maternicu koja raste. Tako da preporuke svima da ga stalno koriste biti ce vam lakse.
Ja ću si morati uzeti neki drugi, ovi sumeci mi nikako ne pašu. U prvoj trudnoći sam ga pila kroz cijelu trudnoću bez problema, sad shit show svaki put 🤷🏼♀️
Ja od 26tt imam lazne kontrakcije, na hitnoj su mi tad rekli da si obavezno uzmem magnezij 375..
Uzela sam mg 375 citrat sumeci i odlican mi je.. svaki dan popijem jednu, ako me previse stete trbuh popijem dvije..
Ne znam dal taj koristis al meni pomaze
Koji mg uzimate cure?
Jer ovaj ok? 🤔
https://ibb.co/tTMx6QzM
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Ja uzimam magnezij glicinat i zadovoljna sam , mislim uzimam ga i inace stalno i prije trudnoce.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Samo napomena magnezij se treba prestati uzimati zadnji mjesec pred porod to sam negdje cula/procitala pa pitajte doktore da ne bude da ja tu nesto pametujem. Meni jos nije bio nikakav grc a 23tj sam s blizancima bas sam ogromna i teska 🤣
👨🏼 31.god (normo)
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Sad vidim pitanja moj Magnezij je od Vimergy - magnezij glicinat u kapsulama - 2 kapsule na dan su doza , u sebi jos sadrzi kukrumu i djumbir. Ne znam kako kome pase ja taj koristim vec godinama i super su mi ti Vimergy suplementi koristila sam ih prije skoro sve sto sam trebala zbog endometrioze i stvarno sam se dovela u stanje mirovanja od napadaja i svih agonija koje sam imala.
👨🏼 31.god (normo)
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
Lea25 izbjegavala bih Petrovu do kraja života, ali nemrem. 😱 Doktor koji mi je radio uzv prije otpusta iz bolnice je u jednom trenu bio izrazito neugodan, prevrnuo je očima kad sam rekla da već znamo spol, jer smo radili Panoramu. Imao je totalno neprimjerenu reakciju, ja na stolu, ranjiva i definitivno ga ne mogu sterat u kuki i dignut se i prekinut pregled, a kasnije sam se ful loše osjećala što mu nisam odbrusila. 😬
Lendoxia ni ja nisam konfliktan tip, ali sad u trudnoći imam kraći fitilj i ne želim imat razumijevanja za čisti bezobrazluk. Inače da, ako vidim da je sestra nadrkana, onda humor i komplimenti, to upali. 😂
Nala48 napokon je i moj muž sinoć osjetilo udarce kad je stavio dlan. Par puta se mali umirio i nije htio, a sinoć je.❤️ Svaka čast svima vama koje radite u trudnoći, treba to izdržat, osobito ljude. 😅
Jana1993 meni se isto najviše javlja kad ležim, osobito iza jela, a kako mirujem sad po cijele dane, onda ga i osjetim kroz dan svako malo. Očito spava kad i ja, a preko dana aktivan. 🥰 Kako si pomoć s tim sitnim popucalim arterijama? Možemo li mazat nečim, tipa heparin, pitam se. Pitat ću doktoricu. Grčevi - obavezno uvedi Mg.
Deepblue joj super za OGTT, mislim da u Petrovoj ne stavljaju limunsku, ali valjda ću i to odradit bez problema. Ja na more ne idem, umjesto luftića gledam nadmadrac za kauč. 😂
Nela2105 ja sam baš jutros guglala kad se najranije mogu pojavit BH kontrakcije, jer me danas boli trbuh gore iznad pupka, inače me ondje boli isključivo ako imam zatvor ili vjetrove zarobljene u crijevima pa me bole 5 ožiljaka na tom predjelu, ali sad me isto tako boli, a imala sam uredno stolicu. Nisam ziher da su BH. Sinoć sam doduše imala zatvor iz pakla, baš sam se napatila i onda odustala, popila Donat MG, jogurt i sok od šljiva iz DM, to me spasilo. E sad, da li me danas bole ožiljci od tog zatvora sinoć, maybe. Kako se tebi manifestiraju BH? Stvrdne ti se trbuh gore iznad pupka?
Plavuša godinama sam bila na MG L-Threonate radi spavanja, onda sam u trudnoći prešla na MG glicinat 400 mg, a sad uz pojavu zatvora radi mirovanja i višljih tjedana trudnoće, kupila sam Roidakal (sadrži MG oksid), pa ću za citrat uzeti Biolectra 300, ide ispod jezika, praktično i učinkovito.
Pupo24 imaš pravo, s MG treba prestati iza 35 tt. Vimergy brand je top, potpisujem. 😊
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Joj mene tako vuče kupovati robicu ali stripit ću se još, neke stvari ću i dobiti, to definitivno neću odbiti jer sam čula da je bolje da je robica oprana sto puta ionako to prebrzo prerastu. Nešto ću naravno i kupiti ali čekat ću kraj ljetnih sniženja
a za opremu, posudit ćemo samo košaru i babybjorn, ostalo ekipa još koristi
Mene isto počeli grčevi hvatati ali još nisam kupila neki drugi mg pa pijem malat koji imam doma, ionako mi fali energije zadnjih dana iako ne znam pomaže mi li išta. Zadnjih dana sam i tako zaboravna da nemam pojma jesam popila ujutro euthyrox, prenatale uz doručak, i evo sad nemam pojma jesam već popila mg. Stalno imam osjećaj da nešto moram obaviti a ne znam što.
Sortiraj odgovore
Najstariji