Ja sam imala slučaj vrloooo “vesele” medicinske sestre na anomaliju sad nedavno. Još muž došao isključivo u bolnicu na pregled, nismo se vidjeli 2 tjedna prije toga, a ona 👹, da šta čekamo, da požurim sa skidanjem, a Dr šuti, skroz opušten lik. Kako se nosite s tim situacijama, upuštate se u raspravu ili linija manjeg otpora? Jesu vam se negdje zamjerili da vam je to osoblje obilježilo tu ustanovu pa sad izbjegavate?
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
8.7.🚫, 🔂anomaly 14.7.
26+3 sam danas 🥰 ima mrcina vjerojatno vec preko 900 g sto ce bit kad oteza ovih tjedana ne znam al vec si zalim unutarnje organe 😂 meni se ne da placst aplikacije pa sam nasla neki najjednostavniji besplatni bit ce dobro za ono sto mi treba.
Sto se tice razgovora s osobljem ja sam od onih sto su oni zivcaniji ja sam finija i u rukavicama i ne dam se isprovocirat jer to obicno eskalira situaciju. Probam i probit nervozu nekim humorom pa se obicno svi smeksaju. Nisam konfliktan tip u zivotu opcenito mozda ponekad i na svoju štetu
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Hej cure, da se i ja malo javim, čitam naš forum uglavnom, ali sam pobjegla par dana na more pa nisam stigla tipkati. Nadam se da svima sve napreduje dobro 🥰
Moja gimnastičarka i dalje standardno mlati, najviše navečer kad legnem. Baš sam dala frendici da osjeti, lupila ju je ravno u dlan, pa je komentirala kako ne može vjerovati da je tako mala, a da toliko jako lupa. Inače mene sad čeka isto OGTT, ali najviše od svega odbrojavam napokon prestanak rada, dosta mi je više posla i sve me živcira, valjda i hormoni rade 😅
👩❤️👨 32/34
4.11. termin 🩷🐤
Ja sam skužila da se bebač češće javlja popodne, ali kad mirujem. Još uvijek ne osjetim baš lupkanje dok sam u pokretu. Danas sam dosta bila na nogama pa ga skoro nisam ni osjetila, sve dok nisam malo lupkala po trbuhu jer sam se već zabrinula, onda mi je vratio 🥹 ali nisam sad primjetila neki određeni ritam. Kako koji dan. Mislim da dosta ovisi o tome što jedem, koliko se krećem.. A što se tiče stvari za bebu, dobila sam dosta robice koju nisam počela razvrstavati, ali mislim da ću krenuti uskoro čisto da znam što će faliti. Kolica gledam i polovna ako bude kakav dobar deal a i nova. Nekako bi iskreno htjela kupiti što manje toga, i uvijek sam za proslijeđivanje bebinih stvari. Mislim da je ipak malo previše svega odjednom za kupiti, i da oni to tako sve brzo prerastu i pol tog se ne iskoristi. Nosiljku ću dobiti, baby bjorn, krevetić, kadicu. Kupila bih novu izdajalicu i madrac za krevetić
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Nikkitta mislim da si ti spomenula kapilare na lijevoj nozi/boku, meni isto popucale. Čak i na desnom, ali manje. Baš se vidi sad dosta.
A inače me sinoć ulovio grč u nozi, tijekom spavanja🥲 čitala sam da može biti od manjka magnezija.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji