meni se cini da sam naletila, a i nije mi nelogicno da je to od posteljice do posteljice kako se razvije i pricvrsti. po tome bi bilo logicno da je svaka trudnoca svoja prica. vjerojatno i razina hormona ovisi od trudnoce do trudnoce pa i to ima utjecaj
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Lea25 pa to je i meni prvo palo na pamet, kaj da kasnije dođem s tim nalazom i ništa ne piše zakaj je bilo krvarenje? Baš neprofesionalno. Nadam se da se neće više ponavljati, ali opet s hematomima nikad ne znaš. I ja se slažem s Lendoxiom, svaka trudnoća je različita. Treba vidjet s curama koje su imale hematome u prvoj trudnoći, a sad su opet trudne.
Ana_ ja se nadam da im je sad takav kaos i neorganiziranost radi obnove i da će se sve posložiti na jesen. Valjda će otvoriti do 1.11. 😂 Super za uzv, drago mi je. 😍 I mene malac lupa, ono pošteno, nije više da su udarci samo nisko, nego danas držim dlan i udari i dolje i onda kvrga gore ispod pupka. Baš je valjda velik veličine dlana, a ja sam viknula od iznenađenja. Baš zadnjih tjedan dana lupka puno snažnije i s više strana. A ja se ujutro zabrinula jer se nije satima javljao, malac pajkio i sad luduje cijeli dan. 😂❤️
Nela2105 omg kako si reagirala kad ti je rekla to? Bože, nisu normalni! 🤨 Ja isto vodim privatno, nadam se da neću morat u TA prije 35 tt. Okej, osim kaj moram kod njih za 2 tjedna na kontrolu, jer sam sad ondje ležala, pa to moraju follow up napravit. Nekako mi je i 1.9. preoptimistično da će otvorit. Bilo je 1.6, pa 1.7., sad je 1.9., ali ako otvore do 1.11. bit će dobro. Čekaju tehničke papire, ateste, dozvole tako nekaj, a sad nitko niš ne radi, tak da, mislim da je 1.11. realnije, ali maybe ni tad. 😱
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Bok cure, nisam vas stigla popratiti pa mi je sad trebalo malo da pročitam sve da ne fulam nekoga. Mi smo malo gledali kolica i neku opremu, moram naći one stranice s popisa da vidim što ste pisale pa se možda javim još s nekim pitanjima je li tko koristio sad popuste u baby centru, vidim imaju neku knjižicu s popustima. Pretpostavljam da je tih 15% max što će ići na neke brendove (konkretno mislim na cybex jer su mi se njihova najviše svidjela kolica)
Lea, Pupo, ovo što kažete da jedva čekate da završi sve, suosjećam s vama. Ljude s takvim komentarima da ste nezahvalne samo odjebite, oprostite na izrazu. Ljudi nemaju pojma kroz što ste/smo prošli i kako se tko nosi s tim stvarima. Imamo pravo reći da nam je teško i to nas ne čini nezahvalnima. Držite se, još malo samo <3
što se tuđih iskustava tiče, i ja pokušavam što manje čitati, kako pozitivna tako i negativna. Svi smo različiti i ne želim se plašiti nepotrebno kad nemam pojma kako će mi biti. Informirat ću se naravno o osnovnim stvarima, ali kroz neki tečaj a ne tuđim iskustvima.
Artemiss, ja prije vađenja krvi ne pijem terapiju, čak ni kad kontroliram Tsh - koliko sam ja upoznata tad se ne bi trebala piti, a čak i da jedan dan propustiš neće ništa biti. Popijem čim izvadim krv, pričekam 10ak min i pojedem nešto - inače čekam minimalno 30min ali ne mogu biti toliko u pokretu i bez hrane. Doduše za ogtt vjerujem da nema nikakav utjecaj.
Moja mala zadnjih dana isto baš podivljala, neki se čude da već tako jako osjetim a jučer sam pak izludila, ona nije stala, a u jednom trenu sam se zapitala je li to normalno uopće da toliko već lupa.. Zezam se da je htjela i ona na koncert ići i ja sam jučer vidjela malo i na van, a muž kad stavi ruku odmah se smiri
Ja isto osjetim ludilo iznutra, čim muža zovem da stavi ruku odmah mir. On me već čudno gleda 🥲, ali stvarno se osjeti dok ne drži dlan na trbuhu
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
8.7.🚫, 🔂anomaly 14.7.
I mene danas ful malac lupa, osjetila pod dlanom, zovem brzo muža da stavi dlan, mali se odmah umiri. Rekla sam mužu da beban bježi od njegove pretople velike šape. 😂
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Znate šta me zanima, a ne znam jel glupo da pitam Dr posto su ti hematomi neka imaginarna vrsta
To sto ih ja npr imam jedan za drugim, je li to neko moje svojstvo/ podložnost, ne znam kako da se izrazim, pa to znaci da ću imati i ako dođe do iduće trudnoće ili je individualno za svaku trudnoću? Stvara li to moje tijelo ili ova trudnoća?
Ja sam nažalost i u 1. i sada u 2. trudnoći imala hematoma i odlaske na hitnu otprilike u isto vrijeme. Jedino što sam sada u 2. bila nekako smirenja kada je sve krenulo jer sam imala neki osjećaj da to nije kraj nego samo malo kompliciranja.
Dok je jedna susjeda prvu trudnoću imala super, drugu je imala 10 godina kasnije i nije smjela ništa skoro do kraja trudnoće raditi i treća trudnoća bez ikakvih komplikacija (sve su bile spontane trudnoće).
Tako da s time se bolje ne opterećivati. Jednostavno prihvatiti da je tako. Izdržati i neka oni nama budu poslije zdravi. Rađe meni teža trudnoća pa da poslije nema nikakvih problema.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
7.7. 21+4tt
Sortiraj odgovore
Najstariji